مشاهده نسخه کامل
: نبودن بازی بیدل و شطرنج در ویندوز 8
ALI16437
23-03-2013, 15:16
با سلام
دوستان در ویندوز 7 در مسیر program یک پوشه به نام game بود
که من با بازی بی دل و شطرنج خیلی استفاده میکردم ولی در
ویندوز 8 اثری ازش پیدا نکردم در صورت امکان توضیح بدید چطور
میتونم پوشه فوق رو برگردونم و در ویندوز 8 هم وجود داشته باشه
ممنونم علی
Dew Drop
23-03-2013, 19:08
اجرای بازی های ویندوز سون در ویندوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])8
ALI16437
24-03-2013, 10:55
با تشکر از دوست عزیزم ،
من در حال حاضر به ویندوز سون دسترسی ندارم در صورت امکان فایلهای فوق رو برای
ویندوز 64 بیتی یکجا اپلود کنید ممنون میشم
راستی این بخش رو یکم بیشتر توضیخح میدید
سپس فایل CardGames.dll از پوشه Windows\System 32 ویندوز سون رو به پوشه ی بازی های FreeCell,Hearts,Solitaire,Spider Soloitaire کپی کنید.
این فایل رو دقیقا به کجا کپی کنیم
قربانت علی
Dew Drop
24-03-2013, 19:57
با تشکر از دوست عزیزم ،
من در حال حاضر به ویندوز سون دسترسی ندارم در صورت امکان فایلهای فوق رو برای
ویندوز 64 بیتی یکجا اپلود کنید ممنون میشم
راستی این بخش رو یکم بیشتر توضیخح میدید
سپس فایل CardGames.dll از پوشه Windows\System 32 ویندوز سون رو به پوشه ی بازی های FreeCell,Hearts,Solitaire,Spider Soloitaire کپی کنید.
این فایل رو دقیقا به کجا کپی کنیم
قربانت علی
خواهش میکنم,
حجم فایل هایی که می خواید کمی زیاده,تقریباً 160 MB
اگه دی وی دی ویندوز سون رو دارید می تونید از دی وی دی هم این فایل ها رو اکسترکت کنید ( اگه داشته باشید روشش رو توضیح میدم )
در غیر اینصورت فعلاً نمی تونم این فایل ها رو آپلود کنم,چند دیگه این کار رو انجام میدم.
در مورد فایل Dll هم باید این فایل رو در پوشهی این بازی ها که در ویندوز 8 می خواید اجرا کنید قرار بدید.(اگه به فایل ها دسترسی پیدا کنید انجام مراحلش کار سختی نیست!!!)
ALI16437
25-03-2013, 11:08
با تشکر از Dew Drop عزیز،
من dvd king پرند 2011 رو دارم که درونش ویندوز سون هم وجود داره بی زحمت روش اکسترکت کردنش رو
کامل توضیح بدید ممنون میشم اون فایل dll رو هم میتونم از داخل dvd seven بردارم یا زحمت اپلودش میوفته
گردن شما
ممنونم علی.
GOLDFINCH
25-03-2013, 18:50
دستت درد نکنه بازی های دی گه هم داره ؟
Dew Drop
27-03-2013, 00:28
با تشکر از Dew Drop عزیز،
من dvd king پرند 2011 رو دارم که درونش ویندوز سون هم وجود داره بی زحمت روش اکسترکت کردنش رو
کامل توضیح بدید ممنون میشم اون فایل dll رو هم میتونم از داخل dvd seven بردارم یا زحمت اپلودش میوفته
گردن شما
ممنونم علی.
نرم افزار zip-7 رو نصب کنید.
این نرم افزار رو باز کنید و درایو دی وی دی رو از داخل این نرم افزار باز کنید, بعد پوشه ویندوز رو از دی وی دی پیدا کنید و اون رو باز کنید.
بعد برید به پوشه sources و اون رو باز کنید و بعد فایل install.wim رو پیدا کنید و روش کلیک راست کنید و Open archive رو بزنید.
بعد رو پوشهی Microsoft Games کلیک راست کنید Copy to رو انتخاب و به پوشه Program Files ویندوز 8 کپی کنید.
برای فایل Cardgames.dll هم این بار به جای پوشهی Program Files برید به پوشهی Windows و بعد از داخل این پوشه system32
رو باز کنید و فایل CardGames.dll رو پیدا کنید و کپی کنید به پوشه ی بازی های FreeCell,Hearts,Solitaire,Spider Soloitaire که کپی کردید به ویندوز خودتون.
بعد طبق همون پستی که آموشش رو قرار دادم و پچ رو گذاشتم پچ رو اجرا کنید تا باز ها اجرا بشند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.