ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب گرافیک

MMRFIRE
23-03-2013, 14:13
با سلام و عید بر تمام دوستان مبارک باد
من یک مشکل بسیار عجیب دارم که کارت گرافیکم یک گیگ هست و فقط 14 مگابایت از آن را می خواند درایورش رو هم زدم آپدیت ولی بعد از چک کردن گفت پیدا نشد کارت گرافیک، حتی با نرم افزار درایور پک سولیشن هم تست کردم ولی نتیجه ای نداد و وقتی روی یک سیستم دیگه نصبش می کنم یا سیستم عامل خودم رو به 8 تغییر می دم به 256 مگ می رسه ولی باز هم شناسای نمی کنه.
کارهای که انجام دادم:
- بایوس رو آپدیت کردم
- گرافیک رو با اسپری مخصوص تمیز کردم
- چندین سیستم عامل مختلف نصب کردم
- اپدیت درایورش رو گرفتم
- روی چند سیستم هم تست کردم و درایورش هم تست کردم ولی باز هم سخت افزار رو نشناخت
- فن و تمام قسمت هاش رو با بلور و تمام وسایل استاندارد تمیز کردم.

مدل کارت گرافیک: GeFORCE 9500GT 1GB DDR2

mx3000
24-03-2013, 10:24
با سلام و عید بر تمام دوستان مبارک باد
من یک مشکل بسیار عجیب دارم که کارت گرافیکم یک گیگ هست و فقط 14 مگابایت از آن را می خواند درایورش رو هم زدم آپدیت ولی بعد از چک کردن گفت پیدا نشد کارت گرافیک، حتی با نرم افزار درایور پک سولیشن هم تست کردم ولی نتیجه ای نداد و وقتی روی یک سیستم دیگه نصبش می کنم یا سیستم عامل خودم رو به 8 تغییر می دم به 256 مگ می رسه ولی باز هم شناسای نمی کنه.
کارهای که انجام دادم:
- بایوس رو آپدیت کردم
- گرافیک رو با اسپری مخصوص تمیز کردم
- چندین سیستم عامل مختلف نصب کردم
- اپدیت درایورش رو گرفتم
- روی چند سیستم هم تست کردم و درایورش هم تست کردم ولی باز هم سخت افزار رو نشناخت
- فن و تمام قسمت هاش رو با بلور و تمام وسایل استاندارد تمیز کردم.

مدل کارت گرافیک: GeFORCE 9500GT 1GB DDR2

کارت تقلبی هست

احتمالا وقتی سیستم بوت میشه اولش میزنه یک گیگ
و توی نرم افزار تست میزنه 256

بندازش بره و بفکر کارت جدید باش

MMRFIRE
25-03-2013, 09:37
کارت تقلبی هست

احتمالا وقتی سیستم بوت میشه اولش میزنه یک گیگ
و توی نرم افزار تست میزنه 256

بندازش بره و بفکر کارت جدید باش

مرسی
ولی من این کارت گرافیک رو 3 سال دارم و همیشه توتالش 1857 بوده، پس نتیجه می گیریم اصل بوده
ولی دیگه الان برام اهمیت نداره چون پورتی که روی خود کارت گرافیک بود دیروز آتیش گرفت و بعد صدای مهیب و بعد دود ازش بلند شد و به دیار باقی بپیوست