مشاهده نسخه کامل
: Embedded Linux - کدوم لینوکس رو نصب کنم
vahidsport
23-03-2013, 12:21
سلام
من نیاز دارم برای کار با میکرو پروسسور یه لینوکس رو سیستم هم نصب کنم و بیشتر هم با ترمینال کار دارم الان نسخه فدورا رو نصب کرم ولی با دستور df و cd می خوام وارد هارد م بشم ولی پیدا نمیکنم دریو ها رو چی کار کنم مشکل از چیه در ضمن من لینوکس رو از رو فلش بوت میکنم و در حالت Live هست یعنی نصب نمیشه
vahidsport
23-03-2013, 21:14
من با دستور cd میخوام وارد یکی از درایو های هاردم بشم اسم درایو رو که با دستور df پیدا میکنم زده Local Disk و چون از دو کلمه درست شده نمیتونم وارد بشم اسم درایو های دیگه یه عدد 15 - 16 رقمی هست و میتونم وارد شم چی کار کنم
تو فورا در حین تایپ چه طوری میتونم زبان تایپ رو عوض کنم مثل ویندوز که ال ت+ شیفت هست:n02:
ورژن لینوکس م هم Fedora-17-i686-Live-Desktop هست البته اسم فایل iso اینه و از رو فلش بوت میکنم....
vahidsport
24-03-2013, 00:04
یه سوال دیگه وقتی می خوام به صورت Super user وارد شم یعنی su تایپ میکنم ازم پس ورد می خواد چی بدم؟
vahidsport
24-03-2013, 00:36
چرا با این ارور مواجح می شم وقتی از دستور make ARCH=arm CROSS_COMPILE=arm-Linux- g استفاده میکنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
H A M A S
24-03-2013, 12:49
پیشنهاد میکنم شما اول از فیلمها یا کتابهای آموزشی کار با کنسول لینوکس شروع کنید کمی که دستتون رون شد با کنسول کار کنید
چون لینوکس یه دنیای دیگه اس برای خودش
مثلا همین سیستم فایل لینوکس چیزی به نام درایو نداره!!
vahidsport
24-03-2013, 15:02
خیلی ممنون اگه لینکی چیزی داره لطف کنید شیر کنید برام
اکثر مشکلاتم حل شد فقط....
1) حالات Super user رو نتونستم کاری بکنم و وقتی از دستور make ARCH=arm menuconfigاستفاده میکنم تو اکثر نسخه های لینوکس مثل فدورا ، ابونتو و slax فقط تو slax اجرا شد با اینکه کمترین حجم رو داشت
تونستم arm-linux-gcc رو رو هیمن slax نصب کنم اونم ورژن 4.4.3 رو موقع کامپایل کردن اررور میده
اگه مشکل Super user تو ابنتو رو کمک کنید برطرف کنم با همون کار میکنم ازم رمز میخواد نمیدونم چیه حتی یه یوزر هم ساختم از نوع admin وارد شدم ( با ترمینال وارد نشدم یعنی نشد ) ولی بازم ازم رمز می خواد
شما نسخه ای رو میشناسید که arm-linux-gcc و mkimage رو باشه؟
roya.rashidi
23-06-2014, 21:27
سلام دوستان من واسه امنیت و ضد -ه = ک میخام . میشه نسخه پیشنهادیتونو اعلام کنید
vahidmir2000
24-06-2014, 16:48
سلام دوستان من واسه امنیت و ضد -ه = ک میخام . میشه نسخه پیشنهادیتونو اعلام کنید
سلام دوست من. از نظر امنیت تفاوتی بین نسخه های دسکتاپ لینوکس نیست. بستگی به سلیقهء خودتون داره. میتونید از توزیع های رایج نظیر : اوبونتو، مینت، فدورا، مانجارو و ... استفاده کنید و توزیع خودتون رو پیدا کنید.
vahidmir2000
24-06-2014, 16:49
اگه مشکل Super user تو ابنتو رو کمک کنید برطرف کنم با همون کار میکنم ازم رمز میخواد نمیدونم چیه حتی یه یوزر هم ساختم از نوع admin وارد شدم ( با ترمینال وارد نشدم یعنی نشد ) ولی بازم ازم رمز می خواد
دوست من برای اجرای دستورات در حالت SU پسورد یوزتون رو میخواد دیگه. شما وقتی لینوکس رو نصب میکنید برای یوزری که میسازید پسورد هم تعیین میکنید. همون رو بزنید. در حالت لایو هم معمولا پسورد نیاز نیست و اگر هم نیاز شد میتونید خالی بگذارید فیلد پسورد رو یا فقط اینتر رو بزنید.
roya.rashidi
24-06-2014, 18:13
سلام دوست من. از نظر امنیت تفاوتی بین نسخه های دسکتاپ لینوکس نیست. بستگی به سلیقهء خودتون داره. میتونید از توزیع های رایج نظیر : اوبونتو، مینت، فدورا، مانجارو و ... استفاده کنید و توزیع خودتون رو پیدا کنید.
ممنون بابت چوابتون . تو وی ام ویر نصب کنم یا مثل ویندوز نصبکنم ؟
1376MAXIMUM
24-06-2014, 19:02
ممنون بابت چوابتون . تو وی ام ویر نصب کنم یا مثل ویندوز نصبکنم ؟
اگر دفه اولته کار میکنی با لینوکس روی می ام ویر
roya.rashidi
24-06-2014, 19:17
اگر دفه اولته کار میکنی با لینوکس روی می ام ویر
دقعه اولم نیس که قبلا در حد اشنایی با وی ام ویر مثل سی دی اجراش کردم . ولی حس میکنم امکاناتش مثل نصب کردن نیست ؟ شما کار کردید با لینوکس
1376MAXIMUM
24-06-2014, 19:39
دقعه اولم نیس که قبلا در حد اشنایی با وی ام ویر مثل سی دی اجراش کردم . ولی حس میکنم امکاناتش مثل نصب کردن نیست ؟ شما کار کردید با لینوکس
هر توضیعی از لینوکس رو که بگی من حداقل یک نسخه دارم اتفاقا نصبش خیلی راحته فقط شما باید جای نصب رو بهش بدید البته خیلی مواظب باشید موقع نصب روی هار که کل هارد رو فرمت نکنید به بدبختی میشه درستش کرد اگرشک دارید که به دردتون میخوره هم سی دی لینوکستون رو بزارید و بعد بوتش کنید فقط اول کار تا صفحه میاد برای نصب سوال میکنه و یکی دیگه هم هست که برای اجرا هست نصبش نکنید جراش کنید زده try ubuntu بعد باهاش کار کنید و ببینید باهاش راحتید یا اول خوب اطلاعات جمع کنید بعد نصب کنید که مشکل برنخورید
roya.rashidi
24-06-2014, 19:43
هر توضیعی از لینوکس رو که بگی من حداقل یک نسخه دارم اتفاقا نصبش خیلی راحته فقط شما باید جای نصب رو بهش بدید البته خیلی مواظب باشید موقع نصب روی هار که کل هارد رو فرمت نکنید به بدبختی میشه درستش کرد اگرشک دارید که به دردتون میخوره هم سی دی لینوکستون رو بزارید و بعد بوتش کنید فقط اول کار تا صفحه میاد برای نصب سوال میکنه و یکی دیگه هم هست که برای اجرا هست نصبش نکنید جراش کنید زده try ubuntu بعد باهاش کار کنید و ببینید باهاش راحتید یا اول خوب اطلاعات جمع کنید بعد نصب کنید که مشکل برنخورید
ممنون . میشه روی فلشی چیزی نصب کنم و هر وقت خواستم فلشو بزنم بعد مثل ویندوزم بالا بیاد ؟
1376MAXIMUM
24-06-2014, 20:05
چرا این کار رو هم کردم اول سی دی رو میزارید یه ریبوت میدید و سی دی رو بوت میکنید ولی باید فلشتون بوت ایبل باشه که اگر نباشه میشه کرد ولی خوب یه خورده ممکنه به درد سر بیوفتید حجم فلش رو هم پیشتهاد میکنم از 8 گیگ باشه و ترجیحا سرعت خوب که کند نباشه بعد باید موقع انتخاب مکان نصب فلش رو ادرس دهی کنید و بزارید نصب بشه و بعد از اون هردفه که فلش رو میزنید اگر اولویت فلش قرار بگیره از روی فلش اجرامیشه سیستم عامل البته یه تکنه هم داره که یادم نمیاد چجوری بود برای این که بوتلودر ویندوز خراب نشه و روی فلش هم بوتلودر قرار بگیره اگر خراب شد بوتلودرتون دوباره یه خورده دردسر داره باید سی دی ویندوز تون رو بزارید اگر 7 هست برید تو قسمت ری پیر و تو سی ام دی یه کد کوچیک داره بزننید و بعد ویندوز درست میشه ولی فقط ویندوز رو بوت میکنه بعد با نرم افزار های دیگه درستش میکنیم یه خورده سخته میتونید راحت اوبونتو جدید 14.04 رو دانلود کنید یا مینت رو بعد مثل نرم افزار های دیگه نصبش کنید روی هارد و درد سر هم نداره
roya.rashidi
24-06-2014, 20:11
چرا این کار رو هم کردم اول سی دی رو میزارید یه ریبوت میدید و سی دی رو بوت میکنید ولی باید فلشتون بوت ایبل باشه که اگر نباشه میشه کرد ولی خوب یه خورده ممکنه به درد سر بیوفتید حجم فلش رو هم پیشتهاد میکنم از 8 گیگ باشه و ترجیحا سرعت خوب که کند نباشه بعد باید موقع انتخاب مکان نصب فلش رو ادرس دهی کنید و بزارید نصب بشه و بعد از اون هردفه که فلش رو میزنید اگر اولویت فلش قرار بگیره از روی فلش اجرامیشه سیستم عامل البته یه تکنه هم داره که یادم نمیاد چجوری بود برای این که بوتلودر ویندوز خراب نشه و روی فلش هم بوتلودر قرار بگیره اگر خراب شد بوتلودرتون دوباره یه خورده دردسر داره باید سی دی ویندوز تون رو بزارید اگر 7 هست برید تو قسمت ری پیر و تو سی ام دی یه کد کوچیک داره بزننید و بعد ویندوز درست میشه ولی فقط ویندوز رو بوت میکنه بعد با نرم افزار های دیگه درستش میکنیم یه خورده سخته میتونید راحت اوبونتو جدید 14.04 رو دانلود کنید یا مینت رو بعد مثل نرم افزار های دیگه نصبش کنید روی هارد و درد سر هم نداره
اگه بشه نرم افزارهای دیگه نصب کرد که خیلی عالیه . اتقاقا نصب رو فلشو میترسیدم بوت لودرم خراب شه . مرسی واقعا
712:سلام هم فامیلی!با بقیه توزع ها آشنایی ندارم ولی اوبونتو و مینت یه قابلیت دارن به نام حالت Persistent که تو این حالت لینوکس از روی فلش مثل حالت لایو میاد بالا ولی میتونید نرم افزار ها و تنظیمات دلخواهتون رو انجام بدید بدون اینکه در بوت بعدی پاک بشن.این با حالت لایو فرق داره که به صورت لایو میاد بالا ولی دفعه بعد میبینید تنظیمات و نرم افزار هاتون نیستن.
روش کارشم اینه که یه فایل با حجمی حداکثر فکر کنم 4 گیگابایتی روی فلش ایجاد میکنه و از اون به عنوان یه پارتیشن استفاده میکنه.اکثر نرم افزار های ایجاد فلش بوتیبل لینوکس مثل YUMI و LiLi USB Creator اون رو پشتیبانی میکنند....
roya.rashidi
25-06-2014, 17:32
712:سلام هم فامیلی!با بقیه توزع ها آشنایی ندارم ولی اوبونتو و مینت یه قابلیت دارن به نام حالت Persistent که تو این حالت لینوکس از روی فلش مثل حالت لایو میاد بالا ولی میتونید نرم افزار ها و تنظیمات دلخواهتون رو انجام بدید بدون اینکه در بوت بعدی پاک بشن.این با حالت لایو فرق داره که به صورت لایو میاد بالا ولی دفعه بعد میبینید تنظیمات و نرم افزار هاتون نیستن.
روش کارشم اینه که یه فایل با حجمی حداکثر فکر کنم 4 گیگابایتی روی فلش ایجاد میکنه و از اون به عنوان یه پارتیشن استفاده میکنه.اکثر نرم افزار های ایجاد فلش بوتیبل لینوکس مثل YUMI و LiLi USB Creator اون رو پشتیبانی میکنند....
ممنون منم دقیق اینو میخاستم . دیگه بوتیبیل ویندوزمو خراب نمیکنه ؟ سرعتش با نصب تو هارد فرقی نمیکنه .
1376MAXIMUM
25-06-2014, 21:01
ممنون منم دقیق اینو میخاستم . دیگه بوتیبیل ویندوزمو خراب نمیکنه ؟ سرعتش با نصب تو هارد فرقی نمیکنه .
سرعتش فرق میکنه چون که بالاخره فلش کند تر از هارده شما مثل نرم افزار تو ویندوز نصبش کن راحته که رو فلش هم باید خودم تست کنم ببینم چجوری بود بعد برات بگم که اشتباه نکنم گند بزنم به سیستمت دقیق یادم نمیاد چجوری بود اول با اوبونتو شروع کن یه خورده یاد بگیر ببین نرم افزار چجوری گیر بیاری و .... بعد برو سراغ توضیع مخصوص ه ک و امنیت که خیلی ظاهر باحالی داره امکاناتش هم که فوق العادس توی اون زمینه
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
roya.rashidi
25-06-2014, 21:36
کدوم از این رو نصب کنم ؟ لچتابم 64بیت رو جواب میده
kde یا گنوم ؟
1376MAXIMUM
25-06-2014, 21:47
کدوم از این رو نصب کنم ؟ لچتابم 64بیت رو جواب میده
kde یا گنوم ؟
گنوم
بستگی به رمت داره اگر ۴ و بیشتر از ۴ هست ۶۴ بیت اگر نه ۳۲
roya.rashidi
25-06-2014, 21:54
گنوم
بستگی به رمت داره اگر ۴ و بیشتر از ۴ هست ۶۴ بیت اگر نه ۳۲
رمم 8. از نظر سرعت فرقی نمیکنه . بعدشم با وی ام ویر میخام نصب کنم .
1376MAXIMUM
25-06-2014, 22:01
رمم 8. از نظر سرعت فرقی نمیکنه . بعدشم با وی ام ویر میخام نصب کنم .
نه خیلی ۶۴ بگیر البته تو وی ام ویر میتونی که میزان رم رو تنظیم کنی ولی بازم۶۴ بگی که وقتی خواستی نصب کنی رو هارد راحت باشه دوباره نخواهی بگیریش و این که ۶۴ بیتی روی سیستم های با رم کمتر از ۴ هم نصب میشه و مشکلی نداره ولی ۳۲ نه نصب میشه ولی ۳ و یه خورده از رم رو میشناسه
roya.rashidi
25-06-2014, 22:21
سلام . من ابونتومو خاستم نصب کنم ولی گزینه
Persistent نداره . همونجا رفتم که اولین گزینه رو میزنی بعد بصورت لایو اجرا میشه .
اگه میشه به این تایپیک هم سر بزنید. ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1376MAXIMUM
25-06-2014, 23:10
رو کجا رو وی ام ویر اگر هست که شما اول یه کار هاش رو انجام بده و به نصب و ... و لود ایمیج که رسید بگو ببینم مشکل کجاست برای نصب یه صورت نرم افزار هم ایمیج رو روی یک دی وی دی بزنید و بهد دی وی دی رو که بزارید خودش اتوران داره اجرا میکنه و میاره برای نصب من نتونستم یه صورت نرم افزاری نصب کنم اگر خواستید باید عکس بزارید من راهنماییتون کنم یا با تیم ویور هم میشه انجام داد
roya.rashidi
25-06-2014, 23:14
رو کجا رو وی ام ویر اگر هست که شما اول یه کار هاش رو انجام بده و به نصب و ... و لود ایمیج که رسید بگو ببینم مشکل کجاست برای نصب یه صورت نرم افزار هم ایمیج رو روی یک دی وی دی بزنید و بهد دی وی دی رو که بزارید خودش اتوران داره اجرا میکنه و میاره برای نصب من نتونستم یه صورت نرم افزاری نصب کنم اگر خواستید باید عکس بزارید من راهنماییتون کنم یا با تیم ویور هم میشه انجام داد
یکی از دوستان گفت persistent هم میشه نصب کرد . من اینو میخام .
1376MAXIMUM
25-06-2014, 23:17
یکی از دوستان گفت persistent هم میشه نصب کرد . من اینو میخام .
من بلد نیستم تاحالا انجام ندادم اسمش رو هم نشنیدم
roya.rashidi
25-06-2014, 23:28
میشه فرق بک ترک و اوبونتو رو بگید . واسه من فک کنم بک ترک
1376MAXIMUM
25-06-2014, 23:47
میشه فرق بک ترک و اوبونتو رو بگید . واسه من فک کنم بک ترک
بک ترک یک توضیع هست بر پایه ابونتو که مخصوص ه ک و امنیت هست و کار کردن باهاش برای شما که تازه کارید سخته برای شروع چون همون اول هم محیط گرافیکی نداره و باید با محیط متنی کار کنید بعد خودتون محیط گرافیکی رو فعال کنید برای همین توصیه نمیشه که بگیرید و نصبش کنید و الان هم دیگه پشتیبانی نمیشه و ورژن جدیدش هم نمیشه گفت ولی نمیشه هم گفت که ورژن جدیدش نیست کالی الان به جای بک ترک هست و تموم کارایی هاش رو داره و برپایه دبیان هست که یکی از بهترین توضیع های لینوکسه اونم یه مقدار سخته برای شما که تازه کارید چون باید اطلاعات کاملی از سیستون و چگونگی کار کردن سیستم عامل لینوکس و ... داشته باشید تا بتونید نصبش کنید فقط معمولا برای کسایی که تازه شروع میکنن توضیع های اوبونتو و مینت تجویز میشه مینت به خاطر راحتی بیش از اندازش و اوبونتو هم به خاطر این خیلی پشتیبانی خوبی داره و تموم کسایی که با لینوکس کار میکنن حتما باهاش کار کردن و میتونن راحت تر مشکلاتتون رو حل کنن و بک ترک یک توضیع تخصصی هست برای ه ک و امنیت که باهاش پروژه های بزرگی هم اجراشده فعلا کاردارید تابتونید به اونا برسید ولی فکر نمیکنم که خیلی طول بکشه تا بتونید از اونا هم استفاده کنید و اون جا هم هرچی از دستم بربیاد انجام میدم اگر از من کمک خواستید من همه این توضیع ها رو دارم تجربه کار باهاشون رو دارمشاید بیشتر از 50 گیگ ایمیج لینوکس دارم البته شاید 20 گیگش هم به درد نخوره باید پاکسازیشون کنم شما فعلا همین ابونتو رو کار کنید تا حداقل بتونید هسته سیستم عاملتون رو به روز کنید و کامپایلش کنید و بعد سراغ اونا برید و تو ترمینال بتونید حداقل چند تا پوشه بسازید و بتونید لیست کنید فایل هاتون رو و ... تا بعد اونا رو راحت باشید مطمئن باشید تفاوت های اوبونتو این قدر هست که فعلا مشغولش میشید
Hapoofesgeli
25-06-2014, 23:55
دوست عزیز شما (تقریبا) همه ی ابزار ها رو می تونین تو همه ی توزیع ها داشته باشین و نصب بک ترک این وسط قرار نیست شما رو یک شبه به متخصص امنیت و ... تبدیل کنه.(بک ترک هم همونطور که دوستمون گفتن دیگه توسعه داده نمیشه و Kali ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) راهش رو ادامه میده)
برای تفاوت هم میتونین خیلی راحت از گوگل / سایت های ۲ توزیع و ویکیپدیا استفاده کنین! اینطوری شما برای نصب لینوکس و استفادش باید این تاپیک رو 500 صفحه جلو ببرین و این وسط هیچکس هم استفاده ای نمیبره!
برای استفاده از Persistent Mode هم از برنامه ی LiLi USB Creator استفاده کنین(که اگر پست TechFreak جان رو درست میخوندین ایشون اشاره کرده بودن)
اطلاعات بیشتر در مورد این حالت رو هم در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخونین.
اگه میشه به این تایپیک هم سر بزنید. ممنون
میتونم بپرسم قیمت سیستم چه ربطی به این انجمن داره؟
---
و خواهشا جملات و کلمات رو تو پاسخ و جواب ها کامل و بی غلط تایپی بنویسین تا حداقل بشه منظور رو متوجه شد...
roya.rashidi
26-06-2014, 00:04
دوست عزیز شما (تقریبا) همه ی ابزار ها رو می تونین تو همه ی توزیع ها داشته باشین و نصب بک ترک این وسط قرار نیست شما رو یک شبه به متخصص امنیت و ... تبدیل کنه.(بک ترک هم همونطور که دوستمون گفتن دیگه توسعه داده نمیشه و Kali ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) راهش رو ادامه میده)
برای تفاوت هم میتونین خیلی راحت از گوگل / سایت های ۲ توزیع و ویکیپدیا استفاده کنین! اینطوری شما برای نصب لینوکس و استفادش باید این تاپیک رو 500 صفحه جلو ببرین و این وسط هیچکس هم استفاده ای نمیبره!
برای استفاده از Persistent Mode هم از برنامه ی LiLi USB Creator استفاده کنین(که اگر پست TechFreak جان رو درست میخوندین ایشون اشاره کرده بودن)
اطلاعات بیشتر در مورد این حالت رو هم در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخونین.
میتونم بپرسم قیمت سیستم چه ربطی به این انجمن داره؟
---
و خواهشا جملات و کلمات رو تو پاسخ و جواب ها کامل و بی غلط تایپی بنویسین تا حداقل بشه منظور رو متوجه شد...
اولا ممنون که چواب دادین
و
من کجا اشتباه نوشتم . بعدشم اون لینکه که خارجیه
و اخر اینکه پس سوالاتمو کجا بپرسم ؟ ا
Hapoofesgeli
26-06-2014, 01:10
اولا ممنون که چواب دادین
و
خب سایت برنامه هست، طبیعتا انگلیسی هست. متاسفانه منابع خوب فارسی تو همه زمینه ها وجود نداره...(حقیقتا بعضی از جاها منابع انگلیسی خوب هم نیست)
اما نحوه ی استفاده خیلی ساده هست توی برنامه موقع نوشتن ایمیج توزیع روی فلش باید گزینه ی مربوط رو تیک بزنین و فضاش رو مشخص کنین.
اما این حالت یک سری محدودیت هایی داره مثل اینکه شما امکان نصب درایور و آپدیت کرنل و.. رو نخواهید داشت. من پیشنهادم اینه که بشینین چند تا آموزش در مورد نصب بخونین و خیلی راحت لینوکس رو کنار ویندوز روی هاردتون نصب کنین.
این آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونه شروع خوبی باشه. بخونین بعد هرجا به مشکل برخوردین میتونین سوال کنین.
---
اون مورد رو هم کلی عرض کردم ...
در مورد سوال هم خب هر جا بپرسین دوستان سعی می کنن جواب بدن ولی خب بهتره یک مقدار قبل از سوال جستجو کنید و بعد سوالتون رو بپرسین، مطالب اینقدر زیاد و گسترده هستن که طبیعتا نمیشه همه چیز رو اینجا جواب داد و هر جوابی هم که مثلا شخصی مثل من میده طبیعتا چون از حافظه هست قرار نیست کامل و دقیق باشه. مثلا سوالی که نوشتین kde یا gnome، سوالی هست که اصلا جوابی براش وجود نداره و همش به سلیقه و استفاده شخصی برمیگرده و توضیح همه ی تفاوت هاشون واقعا غیر ممکنه. و هم اینکه این سوال به موضوع شما که از اوبونتو استفاده می کنین نمیخوره چون اوبونتو بصورت پیش فرض از یونیتی به عنوان میزکارش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D8%B1) استفاده می کنه.(البته میتونین میزکار های دیگه رو هم داشته باشین با استفاده از توزیع های اشتقاقی ای مثل کوبونتو یا نصب جداگونه ی اون میزکار ها) شاید اگر کاربرد هاتون رو میگفتین و یا اینکه می پرسیدین این دو اصلا چی هستن جواب خیلی بهتر میشد داد(که البته با یک جستجوی ساده میتونین بفهمین که چی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هستن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
roya.rashidi
26-06-2014, 01:23
خب سایت برنامه هست، طبیعتا انگلیسی هست. متاسفانه منابع خوب فارسی تو همه زمینه ها وجود نداره...(حقیقتا بعضی از جاها منابع انگلیسی خوب هم نیست)
اما نحوه ی استفاده خیلی ساده هست توی برنامه موقع نوشتن ایمیج توزیع روی فلش باید گزینه ی مربوط رو تیک بزنین و فضاش رو مشخص کنین.
اما این حالت یک سری محدودیت هایی داره مثل اینکه شما امکان نصب درایور و آپدیت کرنل و.. رو نخواهید داشت. من پیشنهادم اینه که بشینین چند تا آموزش در مورد نصب بخونین و خیلی راحت لینوکس رو کنار ویندوز روی هاردتون نصب کنین.
این آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونه شروع خوبی باشه. بخونین بعد هرجا به مشکل برخوردین میتونین سوال کنین.
---
اون مورد رو هم کلی عرض کردم ...
در مورد سوال هم خب هر جا بپرسین دوستان سعی می کنن جواب بدن ولی خب بهتره یک مقدار قبل از سوال جستجو کنید و بعد سوالتون رو بپرسین، مطالب اینقدر زیاد و گسترده هستن که طبیعتا نمیشه همه چیز رو اینجا جواب داد و هر جوابی هم که مثلا شخصی مثل من میده طبیعتا چون از حافظه هست قرار نیست کامل و دقیق باشه. مثلا سوالی که نوشتین kde یا gnome، سوالی هست که اصلا جوابی براش وجود نداره و همش به سلیقه و استفاده شخصی برمیگرده و توضیح همه ی تفاوت هاشون واقعا غیر ممکنه. و هم اینکه این سوال به موضوع شما که از اوبونتو استفاده می کنین نمیخوره چون اوبونتو بصورت پیش فرض از یونیتی به عنوان میزکارش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D8%B1) استفاده می کنه.(البته میتونین میزکار های دیگه رو هم داشته باشین با استفاده از توزیع های اشتقاقی ای مثل کوبونتو یا نصب جداگونه ی اون میزکار ها) شاید اگر کاربرد هاتون رو میگفتین و یا اینکه می پرسیدین این دو اصلا چی هستن جواب خیلی بهتر میشد داد(که البته با یک جستجوی ساده میتونین بفهمین که چی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هستن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
من تازه یه هقتس تو زندگیم شرکت در فروم ها رو تجربه میکنم . ناشی ام شما و مدیران به بزرگی خودتون ببخشید .به قول خوتون توجیح نیستم .
بعدشم چشم دیگه راهنمایی خواستم به دوستان پیغام خصوصی میدم.
1376MAXIMUM
26-06-2014, 07:21
اتفاقا به نظر من بد نیست چون سوالاتی هست بیشتر که کسانی که تازه میخواهم بیان به لینوکس میپرسن باید یه تاپیک زد براش و چسبوندش اون بالا تا تکراری پرسیده نشه و این که خوب همش در مورد نصب و انتخاب توضیع بوده دیگه مشکلش چیه
712:من برای Persistent به شما YUMI رو پیشنهاد میکنم چون خیلی از LiLi USB Creator بهتره و میتونید همزمان چند توزیع رو با اون روی فلشتون بریزید.در ضمن من بهتون پیشنهاد میکنم برای بار اول با لینوکس مینت شروع کنید.مینت برگرفته از اوبونتو هستش ولی رابط کاربری اون با اوبونتو فرق داره.(cinnamon) و به نظر من برای تازه وارد ها بهتره.البته این یه چی کاملا شخصیه و به خود فرد بستگی داره.اگه یه رابط کاربری گرافیکی و زیبا میخواید، روی مینت یا اوبونتو رابط کاربری KDE رو نصب کنید.یا میتونید توزیع Kubuntu را دانلود کنید.
به نظر من بهتره که کنار ویندوز بنصبید.نگران نباشید اگه کارو درست انجام بدید، وقتی بوت لودر گراب رو نصب میکنه یه گزینه هم برای بوت ویندوز میذاره...
1376MAXIMUM
26-06-2014, 07:43
712:من برای Persistent به شما YUMI رو پیشنهاد میکنم چون خیلی از LiLi USB Creator بهتره و میتونید همزمان چند توزیع رو با اون روی فلشتون بریزید.در ضمن من بهتون پیشنهاد میکنم برای بار اول با لینوکس مینت شروع کنید.مینت برگرفته از اوبونتو هستش ولی رابط کاربری اون با اوبونتو فرق داره.(cinnamon) و به نظر من برای تازه وارد ها بهتره.البته این یه چی کاملا شخصیه و به خود فرد بستگی داره.اگه یه رابط کاربری گرافیکی و زیبا میخواید، روی مینت یا اوبونتو رابط کاربری KDE رو نصب کنید.یا میتونید توزیع Kubuntu را دانلود کنید.
به نظر من بهتره که کنار ویندوز بنصبید.نگران نباشید اگه کارو درست انجام بدید، وقتی بوت لودر گراب رو نصب میکنه یه گزینه هم برای بوت ویندوز میذاره...
شخصا تا حالا امکان نداشته لینوکس نصب کنم و ویندوزم با بوتلودر لینوکس بالا بیاد چرا تو اوبونتو 14.04 شد درست شناختش
شخصا تا حالا امکان نداشته لینوکس نصب کنم و ویندوزم با بوتلودر لینوکس بالا بیاد چرا تو اوبونتو 14.04 شد درست شناختش
712:اتفاقا نسخه های 12.04 و 13 اوبونتو ویندوز من رو میشناسن.(هم موقعی که 7 داشتم هم 8 هم 8.1) احتمالا بوت لودر ویندوزتون یه مشکلی داشته یا اینکه موقع نصب جستجوش نکرده.میدونم که الان درسته ولی اگه یه وقتی به این مشکل برخوردید اوبونتو یا مینت رو تو حالت Recovery بوت کنید و grub رو انتخاب کنید...
1376MAXIMUM
26-06-2014, 10:21
ن معمولا نصب مبکنم بعد سریع سی دی ویندوز رو میزارم ویندوز رو رکاوری میکنم و بعد با ویندوز لینوکس رو هم اجرا میکنم
vahidmir2000
26-06-2014, 11:35
اولا ممنون که چواب دادین
و
دوست عزیز سوالات شما دقیقا مربوط به شروع کار با لینوکسه که تاپیک خیلی خوبی در این انجمن داره (من و خیلی از دوستان کار با لینوکس رو از همون تاپیک شروع کردیم). ابتدا اون تاپیک رو مطالعه کنید تا خیلی از مفاهیم و راهنمایی های اولیه رو داشته باشید و بعد اگر مورد خاصی بود (تاکید میکنم مورد خاص) تاپیک جداگانه بزنید.
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.