PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پی کی یا پاترول؟؟؟

mr-hb
23-03-2013, 10:27
سلام به دوستان من میخوام یه ماشین در حد 4تا5 تومن بخرم خودم خیلی پاترول 4 در 6 سیلندر دوست دارم ولی به خاطر اینکه اگه بخوام پاترول بگیرم باید حدودا مدل 70 تا 72 بخرم ولی اگه بخوام پی کی بخرم میشه مدل 82 یا 83 گرفت ولی از طرفی باز پاترول فرمونش هیدرولیکه و امکاناتش بهتر از پی کی هست به نظر من ولی پی کی بیشتر به خاطر فرمونش که هیدرولیک نیست خیلی دو دل هستم،لطفا منو راهنمایی کنید.پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنونم

mr-hb
23-03-2013, 12:22
اگه ماشین دیگه ای با این قیمت و امکانات مثلا ماتیز یا ... نمیدونم هر چیز دیگه ای میشه خرید لطف کنید به من معرفی کنید.
مرسی از همه

Legacy's
23-03-2013, 13:33
بودجه ی شما بیش از حد کمه و بهتره باهاش وام بگیرید یا...
اما از ایندو هیچکدوم بدرد نمیخورند ولی پاترول در مقابل pk یک فاجعه و سرطان هست. فعلاً هر کی پاترول داره به فکر فروش و رد کردنش هست. کلاً هیچ ارزونی بی علت نیست و در باره ی تولیدات داخلی باید دو برابر هزینش کنید تا سرپا شده و کار کنه.
معایب پاترول:
بازدهی پایین پیشرانه و مصرف سوخت و آلایندگی بسیار بالا - ابعاد جاگیر و رانندگی و پارک مشکل در شهرها- Handling نامطلوب و عذاب آور -استهلاک بسیار بالا بعلت کهنگی- لوازم یدکی نو و باکیفیت کم و گران و...
مطمئن باشید بزودی جزو خودروهای اسقاطی و فاقد مجوز تردد و فاقد شرایط احراز معاینه فنی قرار میگیره!
معایب pk: طراحی قدیمی-اتاق تنگ و بسیار بی کیفیت-گاهی اوقات دارای اشکالات غیر قابل حل اتاق یا موتوری. یکی از آشنایان من خیلی قبل توی ایران pk داشت هر کار کردیم و هر قدر خرجش کردیم مشکل جوش آوردن رادیاتورش توی یک مسافت کوتاه حل نشد تا اینکه آخرش فروخت! بیچاره صاحب بعدیش!

شما بجای اینها میتونید برید جمعه بازارهای خودرویی و اونجا زیر نظر کارشناسان فنی خبره دست به انتخاب یک خودروی خارجی قدیمی و با کیفیت تر بزنید. مثل انواع تویوتا کرولا(که توی افغانستان خیابونها پر از مدلهای قدیم و جدیدش هست و بهش میگن خودروی بدون مرگ) یا انواع مدلهای میتسوبیشی گالانت که یک عمر با کمترین هزینه براتون کار میکنند. البته اینها هم بعضاً لوازم یدکی کم دارند ولی در نهایت با لحاظ کردن همه ی پارامترها از قبیل کیفیت ساخت و ایمنی و مصرف سوخت و ... رضایتی در حد یک پراید نو! رو از داشتنش خواهید داشت!

پولتون رو بجا و با احتیاط هزینه کنید.

ضمناً فرمان هیدرولیک بیشتر برای خودروهای بزرگتر و یا سنگین بدرد میخوره و خودروهای کوچک سبک اصلاً نیازی بهش ندارند و توی سرعتهای بالا باعث سبکی بیش از حد فرمان و خطرهای اون میشه. پس اینقدر دنبالش نباشید.
مخصوصاً که با کیفیت مونتاژ داخل بیشتر مایه ی دردسر و خرج اضافی برای مدلهای کارکرده هست تا استفاده.

mr-hb
23-03-2013, 22:52
دوباره سلام مجدد از اینکه منو راهنمایی کردید ممنونم ولی من چندتا مشکل دارم که نمیتونم وام بگیرم،من خودم یه 111 مدل 90 داشتم که به خاطر نیاز مالی خیلی شدید مجبور شدم بفروشمش و تا حالا 2تا وام دیگه هم گرفتم که باید تا 5 سال دیگه هنوز اقساطشو بدم و در ضمن من این 4 یا 5 تومنی هم که گفتم بازم میخوام یه وام بگیرم که اقساطش سبک باشه و مشکل بعدی من اینه که من تهران که زندگی نمیکنم و اینجا (خراسان جنوبی)از این جمعه بازار خودرو خبری نیست و بعدشم من هنوز مجردم و رفت و امد زیادی ندارم و من ماشینو واسه اینکه صبح برم سر کار و ظهر برگردم میخوام،حالا تو همین رنج قیمت 5 تومن اگه کسی ماشینی سراغ داره لطف کنه با امکاناتش بهم بگه و در ضمن یادم رفت اول عید به همگی تبریک بگم

mr-hb
24-03-2013, 21:15
دوو ماتیز یا دوو ریسر یا اسپیرو یا ام وی ام یا پی کی یا پاترول یا...؟؟؟؟؟؟
خلاصه بچه ها به نظرتون با این شرایط من و حدود5 تومن چی پیشنهاد میکنید؟؟؟
ممنون

mr-hb
24-03-2013, 22:51
راستی فکر کنم با 4 یا 5 تومن بتونم یه اردی هم بگیرم،مگه نه؟؟؟؟

30vil
25-03-2013, 00:59
با این بودجه بهتره به پراید مدل پایین یا حتی اگر مشکلی ندارید به پیکان فکر کنید!

هم استهلاک کمتری دارند و هم لوازم یدکی بیشتر و ارزانتر

Legacy's
25-03-2013, 07:31
اگه جمعه بازار خودرو در نزدیکتون پیدا میشد جای امیدواری بود که از لحاظ فنی وسیله ی مناسبی تهیه کنید وگرنه شما توی این محدوده قیمت معمولاً خودروی سرپایی گیرتون نمیاد. به هزینه و دردسر خودتون اضافه میکنید.
شما میخواید صبح برید و ظهر بیایید. نمیخواید که صبح برید و شب با ماشین بکسل شده و مستأصل بیایید! چون گفتید یک تفرید من جای شما بودم فعلاً یک موتورسیکلت مطمئن تهیه میکردم!

mr-hb
25-03-2013, 08:28
ممنون از اینکه جواب دادید،ولی من کارم شبکه . نصب دوربین و از این جور چیزاست،منظورم اینه که وسیله کارم خیلی زیاده و با موتور نمیشه این همه وسیله رو جابجا کرد،بعدشم این جمعه بازار خودرو توی چه شهری هست؟؟؟به نظرتون میصرفه که برم از اونجا ماشین بخرم؟؟؟
بازم از همگی ممنون

Legacy's
25-03-2013, 09:00
بعدشم این جمعه بازار خودرو توی چه شهری هست؟؟؟به نظرتون میصرفه که برم از اونجا ماشین بخرم؟؟؟
بله قطعاً میصرفه حداقلش اینه که دستتون میاد جزئیات فنی (و مدارک) ماشین رو در عمل چطوری متوجه شید که بعداً به مشکل نخورید و یا متوجه میشید با بودجه ی شما چه نوع خودروهایی میشه گیر آورد.
اونجا کارشناس داره و زیر نظر کارشناس همه چی دقیق چک میشه.
از دور و بر خودتون پرس و جو کنید و یا توی گوگل جستجوکنید تا نزدیکترین جمعه بازار خودرو به خودتون معلوم بشه.

mr-hb
25-03-2013, 19:51
خوب حالا با شرایط من،اگه جای من بودید چی کار میکردید غیر از جمعه بازار؟؟من نظر خودم الان روی دوو ریسر و اسپیرو و پی کی هست

mr-hb
26-03-2013, 12:30
خوب کسی با شرایط من نیست دیگه!!!!!!!!!!!!!!!1

Legacy's
26-03-2013, 15:05
دووی سالم با این بودجه مگه گیر میاد؟! البته گزینه ی بدی نیست مخصوصاً اسپیرو.
اما به دلایلی که میدونیم دیگه لوازمش رو به ندرت میتونید گیر بیارید بهمین خاطر هر کی به مشکل لوازم یدکی خورده ولش کرده کنار خیابون!
باز pk بمراتب بهتره نسبت به اینا چون لوازمش فراوون و ارزون و تعمیراتش آسونتره.

mr-hb
26-03-2013, 16:13
یعنی دوو گیر نمیاد!!!!!!!؟؟؟منم بیشتر واسه فرمونش هیدرولیکه گفتم
بازم ممنون

mr-hb
26-03-2013, 18:59
امشب رفتم چندتا نمایشگاه ماشین یکی پی کی مدل 84 داشت مشکی بدون رنگ دوگانه سوز ال پی جی 1300 بیمه تا خرداد92 کولر دار و خلاصه ظاهرش خیلی تروتمیز بود میگفت 4800000 یا 4900000 و یه نمایشگاه دیگه از این نیوپی کی داشت که اونم مشکی بود مدل 85 بغلش خوردگی داشت و تابلو بود میگفت 5800000 من دلم با اون پی کی اولی هست به نظرتون به قیمت بود؟؟؟

mr-hb
27-03-2013, 12:46
خوب نیست؟؟؟خوب هست؟؟؟

Legacy's
27-03-2013, 19:27
طبعاً همون pk 84 بیشتر به بودجه ی شما نزدیکه دیگه. نپرسیدی چند سال تخفیف بیمه داره؟
ضمناً باید فنی هر کدوم رو بوسیله ی یک تعمیرکار ماهر امتحان کنید تا نتیجه معلوم بشه

mr-hb
27-03-2013, 20:40
طبعاً همون pk 84 بیشتر به بودجه ی شما نزدیکه دیگه. نپرسیدی چند سال تخفیف بیمه داره؟
ضمناً باید فنی هر کدوم رو بوسیله ی یک تعمیرکار ماهر امتحان کنید تا نتیجه معلوم بشه

چرا واسه بیمه پرسیدم گفت از سال 84 تخفیف بیمه داره،بعدشم یه سوال دیگه که واسم پیش اومده اینه که یارو گفت گاز سوز کرده البته ال پی جی میخواستم بدونم این گازسوز کردنش امکان داره مشکلی پیش بیاره یا معاینه فنی ندن؟؟؟

Legacy's
27-03-2013, 20:47
چرا واسه بیمه پرسیدم گفت از سال 84 تخفیف بیمه داره،بعدشم یه سوال دیگه که واسم پیش اومده اینه که یارو گفت گاز سوز کرده البته ال پی جی میخواستم بدونم این گازسوز کردنش امکان داره مشکلی پیش بیاره یا معاینه فنی ندن؟؟؟
معلومه که مشکل داره و خطرناکه
pk با اون صندوق عقب کوچکش جای کپسول نداره. اگه روی ماشین کپسوله بردار و بفروش!
تازه گاز مایع یا همون LPGکه توی کپسولهای خوراک پزی استفاده میشه اصلاً خلاف قانون هست که روی خودرو استفاده بشه!

mr-hb
27-03-2013, 21:08
معلومه که مشکل داره و خطرناکه
pk با اون صندوق عقب کوچکش جای کپسول نداره. اگه روی ماشین کپسوله بردار و بفروش!
تازه گاز مایع یا همون LPGکه توی کپسولهای خوراک پزی استفاده میشه اصلاً خلاف قانون هست که روی خودرو استفاده بشه!

خوب یعنی اگه سیستم گازسوزشو برداره چقدر واسم کم میکنه تقریبا؟؟؟بعدشم بطور کلی با این قیمت می ارزه بخرمش یا نه؟؟

mr-hb
29-03-2013, 21:14
لامصب فروختش:n03::n03:

mr-hb
31-03-2013, 22:07
سلام یه دوو ریسر مدل 1994 نقره ای به قول خود نمایشگاه داره فول تمام رنگ 6 تومن میده که گفته جای تخفیف هم داره،همین نمایشگاهه گفته میتونه با همین 6 تومن واسم پاترول هم پیدا کنه ،خیلی دو دل هستم بیشتر دلم با پاتروله ولی خودش گفت از پاترول خیلی بهتر و خوش فروش تره،ولی من خیلی خیلی عاشق هیکل بزرگ پاترولم حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟:n03::n13::n03:

mr-hb
03-04-2013, 23:05
یه پاترول 4 در 6 سیلندر مدل 62 کاملا سالم دوگانه سوز ال پی جی تمام رنگ سبز و بژ بعضی جاهاش رنگش رفته بود قیمت میگه 7 تومن به نظرتون خوبه؟؟؟؟؟

mr-hb
11-04-2013, 13:35
1-یه پاترول 4 درب 6 سیلندر دوگانه تمام رنگ فرمان هیدورلیک بدون کولر مدل 62 موتور دوخت داره رنگ یشمی و بژ قیمت 7 تومن
2-یه پاترول 4 درب 6 سیلندر دوگانه بدون رنگ بدون هیدرولیک کولردار مدل 71 رنگ مشکی و نقره ای قیمت 8 تومن
3- یه پاترول 2 درب 4 سیلندر بنزینی مدلشو نمیدونم بدون کولر و هیدرولیک رنگ زرد ولی خود طرف میگه ظاهرش خوب نیست قیمت تقریبا 6 تومن
حالا دوستان منو راهنمایی کنید کدومو بخرم درضمن اینو هم بگم که فعلا 6 تومن بیشتر ندارم من خودم 4 درب و بیشتر دوست دارم ولی به نظر خودم مورد سوم واسه من بهتره حالا اگه بخواهم همین سومی رو بخرم از اونجایی که نه کولر داره نه هیدرو لیک اگه بخوام بعدا میتونم هیدرولیک و کولر نصب کنم؟؟هزینه ش چقدر میشه تقریبا؟؟؟و هزینه رنگش؟؟
ممنون

everything
28-11-2013, 13:49
یه نصیحت دوستانه

کلا پاترول و دوو رو بیخیال، خیلی دردسر دارن؛ فروختنش هم سخته.
با این قیمت به فکر هیدرولیک هم نباش،

توصیه من:
الان با 2.5 ، 3 تومن راحت میشه یه پیکان انژکتوری (مدل 81 یا 82) رو پا خرید،
گزینه بعدی همون پی کی هست البته با 4 ، 5 تومن

من اگه به جای شما بودم با توجه به شهرم و نوع نیازم پیکان رو انتخاب میکردم.
مزایا پیکان: قیمت کم،استهلاک کم، یدکی ارزان،
موفق باشی

shadows_funeral
29-11-2013, 10:53
مشاوره خرید خودرو تا 10 میلیون تومان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])