ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : SONY XPERIA SP >> گوشی اندرویدی سونی(ترکیبی از s,p,u) با دوربین 8 , صفحه 4.6 اینچی پردازنده دو هسته ای s pro گیگاهرتز 1.7

supermax15
23-03-2013, 00:24
اکسپریا SP که یک تلفن میان رده است ویژگی ها و ریزه کاری های طراحی سه مدل S و P و u سال 2012 را در یک قالب جمع کرده و دارای نمایشگر 4.6 اینچی با کیفیت HD به همراه موتور پردازش تصویر Bravia Mobile Engine 2، دوربین 8 مگاپیکسلی با سنسور Exmor RS، پردازنده 2 هسته ای اسنپدرگون S4 پرو با فرکانس 1.7 گیگاهرتز، گرافیک Adreno 320، حافظه داخلی 8 گیگابایت (به همراه شکاف میکرو اس دی)، NFC و LTE است.
این ویژگی ها در یک قاب آلومینیومی با ضخامت 10 میلیمتر و وزن 155 گرم جای گرفته اند. ابعاد کلی دستگاه 130.6 در 67.1 در 9.98 میلیمتر است. باتری دستگاه 2370 میلیآمپر ظرفیت دارد و طبق گفته سونی 19 ساعت میشه مکالمه کردوسیستم عامل نیز اندروید 4.1.2 است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

h!tman
23-03-2013, 10:26
این جدیده جالب تره

hamed1297
23-03-2013, 10:57
طبق معمول طراحیش خیلی عالیه از دید بنده البته.

Sent from my Xperia X10 using Tapatalk 2

supermax15
23-03-2013, 13:47
چند تا عکس دیگه

mnik7
23-03-2013, 22:24
این خودش یه سوپر گوشیه
فقط حیف ضد اب نیست
سونی همینجوری ادامه بده موفق میشه

supermax15
23-03-2013, 23:23
مثل اینکه بنچمارک این گوشی تمام گوشی های 2012 رو شکست داده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تو Antutu امتیاز 16294 و تو Quadrant امتیاز 7847 آورده که از گوشی هایی مثل HTC One X پلاس ، Optimus G و Nexus 4 و Galaxy S3 و Galaxy Note2 بیشتر بوده ...

ziba12
24-03-2013, 09:25
اتفاقا این گوشی ضد اب و ضد گرد و غبار هست .

کیفیت تصویرش به شدت از Xperia Z بهتره

بنچ مارک هاش هم از تمام گوشی های 2012 بهتره حتی HTc one x Galaxy S3

این بررسی کاملش به زبان فارسی :

کــــــــــــــــــــــلی ک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بررسی-اولیه-xperia-sp.html)

به جای اسم سایت بنویسید it*resan ستاره رو بردارید

supermax15
24-03-2013, 10:49
اتفاقا این گوشی ضد اب و ضد گرد و غبار هست.

غیر ممکمه که ضداب باشه چون پورت Micro usb و 3.5 در پوش ندارن

supermax15
24-03-2013, 11:20
اینم در مقابل چند تا گوشی دیگه
ولی نمی دونم وایت مجیک داره یا نداره
vs p

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] v
vs zl
vs t

h!tman
24-03-2013, 12:10
T دوست داریم:دی

mnik7
24-03-2013, 19:25
T دوست داریم:دی

حقیقتا T هنوز کلاس خودشو داره در ابعاد صفحه نمایش از نظر طولی و عرضی به نظر من استاندارد تره سایر گوشیاس
ولی در این گوشی جدید سونی هیچی جز اون نوار رنگی زیر گوشی منو جذب نکرده این همه مشخصات خوب در کنار طراحی زیبا فقط حیف ضد اب نیست از سونی متنفرم به خاطر اینکاراش:n02:

h!tman
25-05-2013, 21:09
کاملا به این گوشی راغب شدم.قیمت عالی و همه چی خپب. بین این و زد من اینو انتخاب میکنم.
احتمالا تی رو با این عوص کنم

fk_u
25-05-2013, 23:18
درود
این مدل صفحه خوبی داره یا مثل z هست؟
z که رده بالا سونی هست خراب کرده ولی این صفحش خوبه کارای سونی عجیبه :n13:
البته ما شنیدیم صفحه جالبی نداره Z و کم رنگه خودم ندیدم

fk_u
26-05-2013, 16:00
دو تا ریویو دیدم گفت که صفحه Sp هم شبیه z هست یعنی اینم زاویه بد و رنگ بریده هست؟:n15:
led بایینشم بشه off کرد بهتره کریستالی هس قشنگه ولی هر عکس باز میشه یرنگ میشه یکم لوسه بنظرم :n02:

h!tman
26-05-2013, 22:17
صفحشو دیدم. باهاسم کار کردم.
سنگین و با وقاره.دورش آلومینومه. به افتضاحی زد نیست ولی زاویه دیدش بده
سخت افزارش فوق العادس
همینطور دوربینش
ینی.زد گند زده ها

fk_u
26-05-2013, 22:31
درود...
صفحش مثل تی هست یا بهتره؟
یکم قیمتش افت کنه خوب میشه
zr ارزش صبر کردن داره؟ صفحش oled هست تو همین فروم زده Oled ولی تو سایت سونی بود tft
صفحش یچیر تاب بشه خیلی خوب میشه ولی حافظه 8 گیگه فقط:n15:

h!tman
27-05-2013, 08:20
صفحش یکم از تی بهتره . اما! اما!:دی زاویه دید داغونی داره.
این که قیمتش الان عالیه. 1300

fk_u
27-05-2013, 13:20
1300 سایت ها دیجی و آل 1400 زدن میدونستم 100 تومن گرونتر از علادین هستن درسته؟
فک کردم sp اینترنال 16 گیگه اینم 8 گیگ هس که خیلی کمه.
zr امکان داره صفحش بهتر در بیاد درسته oled هست؟ یا تبلیغاته؟
زاویه دید تو بازی بکار میاد بیشتر؟
از سونی و گوشی ناامید شدم :n28: اگه ابل دردسر نداشت ایبد دوس داشتم سابورتشم که خوبه

h!tman
27-05-2013, 20:59
Oled که نیست. هیچ جا نگفته
ولی قیمتش نجومیه احتمالا

h!tman
27-05-2013, 21:00
زاویه دید به نظر من مهمه.مخصوصا به صورت دراز کشیده یا پشت فرمون

golkoohi
15-06-2013, 21:59
من پیگیر خرید این گوشی بودم ولی در تالارهای گفتگوی سایت رسمی سونی موبایل به شکایتهایی برخوردم که صلاح دیدم کمی دست نگه دارم.
لینک این صفحات از این قرار است:
صفحه اصلی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشکالهای مربوط به تاچ در حالتهای وصل به شارژر یا بدون شارژر: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشکالهای مرتبط با تاچ در هنگامی که گوشی افقی روی میز یا سطح صاف قرار گرفته است:

آیا کسی با این موارد برخورد کرده است؟ مخصوصا اشکالهای مرتبط با تاچ که به گفته مراجعین به سایت رسمی سونی بیشتر پس از یکی دو ماه بعد از خرید پیدا می شوند؟ ضمن اینکه در سایت مزبور هیچ راه حل واضحی از طرف مهندسان و تکنیسینهای سونی اعلام نشده یا روشهای ارائه شده مشکل را حل نکرده است.

golkoohi
15-06-2013, 22:10
در مورد قیمت این گوشی ظاهرا در خارج از ایران قیمت آن از قیمت اکسپریا V کمتر است. در مقایسه با experia V گوشی SP از نظر من فقط دو مزیت دارد که یکی سرعت کمی بیشتر نسبت به V T، زمان مکالمه و استندبای خیلی بیشتر و همچنین سیستم آندروید بالاتر است. ولی از طرفی V خیلی سبکتر است و دوربین با دقت بالاتری دارد که ظاهرا طبق آنچه در سونی اینسایدر آمده HDR هم دارد. همچنین قطب نما و امکان پخش فایلهای فلش پلیر هم دارد که در SP نیست. البته یک جایی خواندم که ادوبی در سیستمهای آندروید جلی بین به بالا دیگر فلش پلیر ارائه نمی دهد و اگر سیستمهای قبلی مثل experia V هم به سیستم جدید ارتقا پیدا کنند دیگر امکان پخش فلش را نخواهند داشت که نمیدانم تا چه حد واقعیت دارد.
از نظر من امکان دوام باتری به مدت طولانی تر قبل ار نیاز به شارژ دوباره خیلی مهمتر از داشتن قطب نما یا دوربین 13 مگاپیکسل است. ولی وزن زیاد 155 گرم اکسپریا SP و مسئله اشکالات مطرح شده که در پست قبلی اشاره کردم باعث این شده که دست نگه دارم تا یا سونی مدل بهتری در این محدوده قیمت ارائه کند یا بروم سراغ همان اکسپریا V.

golkoohi
17-06-2013, 02:16
اینجا خیلی سوت و کوره!
هیچکی نبود که این گوشی را شخصا حد اقل چند هفته تست کرده باشه و اون شکایتهایی را که مخصوصا راجع به تاچ این گوشی ذکر کردم خودش راستی آزمایی کنه؟

avator20002000
04-09-2013, 12:05
کسی اینجا sp داره ؟ معایبش چیه ؟ این مشکل تاچ با اپدیت بر طرف شده؟

Pedram_mrn
06-09-2013, 14:23
من داشتم یه مدت... پایین تاچش مثل گلکسی نکسوس یکم ضعیف عمل میکنه (اون دکمه ها)

یه سری تاچش کلا از کار افتاد که نمیدونستم چیکار کنم درست شه که اتفاقی دیدم پشتش دکمه ی ریست داره اونو نگه داشتم ریست شد و تاچش درست شد.

یه آپدیت براش بود که نیاز به PC داشت منم که اعصابشو نداشتم. اینجور مشکلات با آپدیت رفع میشن همه ی گوشی ها، از این قبیل مشکلات داشتن و دارن...

صفحه نمایشش اصلا جالب نیست مثل بقیه ی گوشی های سونی.

باتریش اونقدری که حجم داره استقامت نداره ولی نسبت به بقیه گوشی ها خوبه. با نور کم 5تا 6 ساعت صفحه نمایش.

وایفایش ضعیفه در حده اس 3 یکم پایین تر...

به سنگینیش عادت میکنید زیادم کلفت نیست.

اون شیشه ی زیرش که توش نور میوفته هم جالبه نوتیفیکیشن و این بساطا...

سفیدش خیلی زشته مشکی بگبرید.

دوربینش جالب نیس خیلی مخصوصا تو عکس... فیلمو زیاد دقت نکردم.

سخت افزار قوی ای داره هنگ منگ تو کارش نیست... زیاد داغ نمیکنه معمولیه...

کلا نسبت به قیمتش میارزه اگه با این چیزایی که گفتم کنار بیاید چون تو این قیمت هیچ گوشی ای نیست که قدرت اینو داشته باشه...

راستی سعی کنید مدل C5303 یا C5306 بگیرید تو فروش بهتر میخرن 4G داره (حالا خوبه تو ایران نداریم شبکشو ملت ایران کلا خوشن:n02:)