PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اتصال کیس به لپتاپ..اینچنین دستگاهی وجود داره؟

am2
22-03-2013, 11:48
سلام
راستش من یه سوال فنی برام پیش اومده که نیازمند کمک متخصصینم..
من یک کیس دارم و یه لپتاپ..آیا روشی هست که بتونم بدون نیاز به مانیتور و با استفاده از صفحه نمایش لپتاپ با کیس کار کنم؟مبدلی که این کار رو بکنه وجود داره؟
خودم یکم فکر کردم آیا میشه بکمک remote desktop باهاش کار کرد؟ یا حتما بایستی مانیتور به کیس وصل باشه:n13:

خب یه روش دیگه هم به ذهنم رسید که ایا میتونم کارت pci رو یه طوری از طریق usb به لپتاپ وصل کنم؟مثل همین مبدلهای هاردها هستا..یه چیزی شبیه اون..در اصل من هدفم اینه که بتونم از کارت --- که روی سیستمم داشتم قبلا الان روی لپتاپ استفاده کنم ..حالا چه با کیس قدیمی و چه خود کارت بصورت جداگانه
پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون:n16:

am2
22-03-2013, 12:00
اوف فکر کنم یه چیزی شبیه این باید باشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
830 دلار ناقابل...برم یه کارت اکسترنال بخرم که کمتر میشه

EXXTREME
22-03-2013, 12:09
ریموت بزن عزیز.

am2
22-03-2013, 18:47
اونوقت یه سوالی دارم...برای ریموت زدن چطوری باید عمل کنم..همین که از طریق شبکه به هم وصلشون کنم و هردو رو روشن کنم بعدش باید چیکار کنم؟حتما باید روی خود ویندوز کیس دسترسی بدم درسته؟اینطوری باید باز مانیتور باشه دیگه؟
بهترین روش ریموت چیه؟من فقط با team viewer کار کردم..

shitan
22-03-2013, 19:03
اونوقت یه سوالی دارم...برای ریموت زدن چطوری باید عمل کنم..همین که از طریق شبکه به هم وصلشون کنم و هردو رو روشن کنم بعدش باید چیکار کنم؟حتما باید روی خود ویندوز کیس دسترسی بدم درسته؟اینطوری باید باز مانیتور باشه دیگه؟
بهترین روش ریموت چیه؟من فقط با team viewer کار کردم..
با شبکه به هم وصلشون کن ریموت دسکتاب کیس را روشن کن و داخل فایروال قرار بده حالا می تونی را حت ریموت بزنی هزینه هم نداره اگه جزئیات می خوای pm بزن

emelly122000
06-05-2013, 12:45
سلام دوستان. خسته نباشید. من هم مشکل کیس و لپ تاپ دارم. یعنی اصلاً نمی دونم باید چی جوری درایو های کیس رو ببینم بدون داشتن مانیتور و با اتصال به لپ تاپ. شما که گفتید با شبکه به هم وصلشون کن ریموت دسکتاب کیس را روشن کن و داخل فایروال قرار بده ، میشه در این مورد واضح تر صحبت کنید و روش اون را یاد بدید لطفا. من نیاز سریع دارم به جواب.