مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی بهترین سی پی یو برای بازی تا 700تومن یا کمی بالاتر
سلام به دوستان
من میخوام یک سی پی یو توی رنج 700 تومن بگیرم اما اینطور که من دیدم ( البته شاید هم اشتباه باشه) سی یو های ای ام ادی فرکانس بالاتری دارن اما توی فریم برای بازی خیلی پایینتر از سی پی یوهای حتی معمولی اینتل هستن
لطفا من رو راهنمایی کنید که چی بگیرم حالا اگه یکم بالاتر هم باشه مشکلی نیست
ممنون
Ali*Reza
21-03-2013, 16:41
همونطور که خودتون هم گفتین برای بازی ، در مدلهای مشابه پلتفرم اینتل بهتر از AMD عمل کرده.
پیشنهاد من Intel Core i5 3570 3.4GHz از سوکت 1155 اینتل با قیمت تقریبی 750
ممنون اگه بخوام دو کارت قدرتمند مثل 680 یا 670 رو sli کنم سی پی یو 3570 خوبه مشکلی نداره ؟
یک سوال دیگه هم اینکه سی پی یو های ایوی بریج و سندی توی بازی ها تفاوت دارن یا نه؟
ممنون
Ali*Reza
21-03-2013, 23:46
نه پردازنده مشکلی نداره.
میتونین سری کا رو که ضریب باز هست رو انتخاب کنین تا در صورت نیاز بتونین اور کنین و پرفرمنس بیشتری بگیرین.
پردازنده های آیوی و سندی در مدلهای مشابه خیلی تفاوت زیادی در پرفرمنس ندارن. تفاوت کلی اونها در تکنولوژی و معماری جدیدتر و گرافیک داخلی بالاتر پردازنده های آیوی هست.
عذر میخوام که سوال زیاد می پرسم ،گرافیک داخلی پردازنده چه تاثیری داره؟
Ali*Reza
22-03-2013, 14:37
عذر میخوام که سوال زیاد می پرسم ،گرافیک داخلی پردازنده چه تاثیری داره؟
تقریبا کاراییش مثل همون گرافیک آنبرد مادربورد هست.
در کاربردهای عادی و خانگی که نیاز به گرافیک قدرتمند نیست ، این گرافیک مناسب هست.
ببخشید من یک سی پی یو کارکرده 2500K و یک 3550 کارکرده گیرم اومده به نظرتون ارزش خرید دارن اگه آره کدوم یکی ؟
ضمن اینکه این سی پی یو ها برای sli در پهنای باند pci ex3 مشکلی ندارن یا اینکه پیشنهادتون همون 3570K هست
بسیار ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
Ali*Reza
23-03-2013, 23:44
همونطور که گفتم پردازنده های سری کا که ضریب باز هستند برای شما مناسبترند که اگر نیاز به اور و افزایش کارایی داشتین بتونین اینکار رو انجام بدین.
در کل به نظر من اگر براتون مقدوره همون 3570K رو تهیه کنین.
mostafa_360
24-03-2013, 00:22
ببخشید من یک سی پی یو کارکرده 2500K و یک 3550 کارکرده گیرم اومده به نظرتون ارزش خرید دارن اگه آره کدوم یکی ؟
ضمن اینکه این سی پی یو ها برای sli در پهنای باند pci ex3 مشکلی ندارن یا اینکه پیشنهادتون همون 3570K هست
بسیار ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
2500K پردازنده ی بسیار قدرتمندی است و تا مدت زیادی جواب گوی نیازهای شما خواهد بود حتی بدون اورکلاک کردن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.