ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تغییر زبان سیستم در ویندوز 8

aminsoloist
21-03-2013, 12:55
سلام به دوستان
یه لپ تاپ Dell inspiron 17- 3721 از آلمان برام آوردن . چون تجربه نداشتم ، زبان ویندوز با زبان آلمانی اومده بالا.
کلی راهنمای حل این مشکل رو تو سایت ها و حتی یوتیوب دیدم ولی اونها وقتی زبان دلخواهشون رو انتخاب و add می کنن ، لینک دانلودی براشون ظاهر می شد و بعد از دانلود و install کردن فایل مربوطه و restart کردن ، سیستم با زبان مورد نظر بالا میومد . ولی اون لینک برای من ظاهر نمی شه !!! :(
من با این روش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نتیجه نرسیدم ، چون فایلی برای اجرا واسم نشون داده نمی شه.
منتطر کمک دوستان هستم. با تشکر

mohsent71
21-03-2013, 17:04
سلام چه ویندوزی روش نصبه؟

aminsoloist
21-03-2013, 17:16
سلام چه ویندوزی روش نصبه؟

ویندوز 8 روش نصبه ، شرمنده یادم رفته بود بگم . دیوونم کرده

mohsent71
21-03-2013, 17:24
ببخشید منظورتو نفهمیدم میخای زبان سیستم رو فارسی کنی(مثلا بجای استارت بنویسه شروع) یا اینکه زبان تایپت رو فارسی کنی(موقعی که alt&shift رو میزنی فارسی بنویسه)

aminsoloist
21-03-2013, 17:28
ببخشید منظورتو نفهمیدم میخای زبان سیستم رو فارسی کنی(مثلا بجای استارت بنویسه شروع) یا اینکه زبان تایپت رو فارسی کنی(موقعی که alt&shift رو میزنی فارسی بنویسه)

بله . زبان سیستم رو . حالا یا فارسی یا انگلیسی. توی یوتیوب و سایت مایکروسافت این کار رو به راحتی می کنن . ولی یا این تفاوت که بعد از انتخاب زبان مورد نظر در ویندوز ، لینک دانلود براشون باز می شه و دانلود می کنن و بعد اینستال و سیستم رو ریستارت می کنن و زبان سیستم به راحتی و در عرض چند دقیقه عوض می شه . ولی من اون لینک دانلود واسم نشون داده نمی شه و به کلی گیج شدم !!!

hamedarian2009
21-03-2013, 17:29
اگه میخواهید زبان تایپتون فارسی باشه اینکارو کنید:
شما داخل صفحه دسکتاپ ویندوز دکمه های ویندوز+I رو فشار بدید و داخل control panel که شدید گزینه clock,region and language رو انتخاب و سپس گزینه add a language رو انتخاب کنید و زبان فارسی رو بهش اضافه کنید. بهتره ابتدا زبان اول انگلیسی آمریکایی باشه و دومی زبان پارسی و زبان المانی رو هم با انتخاب و با زدن گزینه remove حذف کنید.

ولی اگه میخواهید زبان کل ویندوز فارسی باشه باید بری اون پچ فارسی ساز ویندوز 8 رو از سایت مایکروسافت دانلود و رو سیستمت نصب کنی یا اینکه برو سایت پی سی دانلود و با توجه به 32 بیتی یا 64 بیتی بودن ویندوزت اونو دانلود کنو رو سیستکت نصب کن

mohsent71
21-03-2013, 17:37
این فایل رو دانلود کن و بعد از نصب همون کارهایی رو که برای تغییر زبان انجام میدادی دوباره تکرار کن اگه بازم مشکل داشتی بگو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aminsoloist
21-03-2013, 22:28
ممنون . این فایل رو دانلود کرده بودم . ولی نشد . الان پی به ایراد کار بردم .
1-زبانی رو که بار اول انتخاب کرده بودم ، فایلی برای دانلودش نبود که من بتونم دانلود و نصب کنم .
2- و مشکل بعدی ، کم بودن سرعت اینترنت من بود ، چون فایلش حدود 157 مگابایته ، کمی باید حوصله می کردم تا نمایش داده بشه .
3- ندونستن زبان آلمانی هم که علت اصلی این دردسر.
چون سرعتم کم بود ، باعث می شد که من فکر کنم چیزی برای دانلود وجود نداره و بعد با ترجمه کردن پیام ها متوجه شدم که برای نمایش لینک دانلود باید کمی صبر کنم و اینترنت من از ساعت 6 به بعد پهنای باندش زیاد میشه و الان که دوباره مراحل رو تست کردم ، داره جواب می ده و فایلی 157 مگی در حال دانلود و اینستال شدنه . امیدوارم جواب بده .
البته DeActiv نکردن FirWall در McAfee هم بی تقصیر در این قضیه نبوده . چون وقتی برای بار اول لینک دانلود نمایان شد و من روش کلیک کردم ، جوابی نگرفتم. قبلا در مایکرویافت خونده بودم که فایروال ها ممکنه مزاحم این کار بشن .
تشکر از راهنمایی صمیمانتون.