ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كرك وسريالDownload Accelerator Plus 7.0.1.4

meshgin
04-08-2006, 12:00
دوستان سلام -لطفا شماره سريال ونحوه اكتيو كردن نرم افزار Download Accelerator Plus 7.0.1.4 را توضيح دهيد؟
بنده خودم يك شماره سريال را امتحان كردم.(ELEM4833-3597-RRVU-JVMH-19) با يك ايميل دلخواه .ولي جواب نداد.
البته بايد گويا در هنگام كرك كردن اين برنامه به اينترنت هم وصل شد كه من اين كار نيز كردم ولي جواب نداد.در ضمن در برخي دانلود برنامه ها اكتيو نبودن اين برنامه مشكل ايجاد ميكند مثلا اگر بسته فارسي ساز ويندوز xp را از سايت مايكروسافت بخواهيم دانلود كنيم صفحه مخصوص اين برنامه كه در دانلود نرم افزارهاي ديگر ظاهر دشده و. save ویا
Run برنامه دانلود شده را میخواهد.در دانلود برنامه مذکور عمل نمیکند و بجایش صفحه دانلود معمولی internet explorer ظاهر ميشود.از دوستان خواهشمندم كه بنده را راهنماي كنند.

zendegi
04-08-2006, 12:06
لطفا در تاپيك مربوطه مطرح كنيد ....با تشكر.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

zendegi
04-08-2006, 12:06
ويرايش شد ......ببخشيد پستم دوبار ارسال شده.

meshgin
04-08-2006, 12:45
زندگي عزيز ادرس تاپيكي را كه داده اي حذف شده.در ضمن بنده در چند تاپيك جستجو كردم.ولي كرك وسريال اين ورژن از DAP یعنی Download Accelerator Plus 7.0.1.4 را پیدا نکردم.از دوستان خواهش میکنم اگر ممکن است در همین تاپیک بنده را کمک
کنند.

royaye_talkh55
04-08-2006, 19:59
عزيز
لينك زندگي جان كاملا درسته
اگه قرار باشه همه اينو بگن ديگه ما مجبوريم برا هر كس يه تاپيك جچواب بديم و اين از عهده ما خارجه!
پس هونجا درخواست بده و پيگير شو