مشاهده نسخه کامل
: كمك در خريد cpu& motherboard
سلام خدمت همه ی دوستان عزیز...من به تازگی یه کارت گرافیک geforce 7300 gs giga خریدم و حدود 200 تومان برام باقی مونده...می خوام یه cpu و مادربورد بخرم و ضمنا رم من 512 ddr هست نه ddr2 ...شما چه cpu و مادربوردی رو پیشنهاد می کنید...اصلا amd بخرم یا intel...ضمنا من فقط برای بازی می خوام سیستممو تغییر بدم...لطفا با توضیحات کامل منو راهنمایی کنید...ممنون
با سلام
دوست عزیز شما یه 20 تومن دیگه نیاز دارین تا یه سیستم خوب واسه گیم ببندی.سی پی یو AMD 3500 Athlon939 or Am2 و مینبرد هم یا Asus A8n-e که 90 تمونه رو بردار یا یه مین از Msi رو .البته الان قیمتا وحشتناک بالا رفته بایستی یکم صبر کنی تا متعادل بشه.سی پی یو هم که گفتم حدودا 120 تومنه.اگه تونستی یه دوال کور AMD یا سوکت am2 بگیر.قیمت سوکتهای am2 نسبت به Athlon939 فوقالعاده پایینتره.
lord-kianoosh
07-08-2006, 12:55
سلام دوستان
این سیستم منه:
ram:1gig
cpu:2.8celeron d
main:915pl
vga:6600
و حالا حدود 100 تومن پول دارم می خواستم cpu کامپیوترم رو به amd تبدیل کنم پیشنهاد شما چیه لطفن سریعتر...
سلام عزيز...شما اينجا مشكلتو نوشتي فكر نمي كنم كسي ببيندش چون وقتي ميان روي موضوع تاپيك فقط سوال منو مي بينن...اگه ميخواي كه زودتر جواب بگيري پيشنهاد مي كنم يه تاپيك جدا بزني...باي باي
سلام خدمت همه ی دوستان عزیز...من به تازگی یه کارت گرافیک geforce 7300 gs giga خریدم و حدود 200 تومان برام باقی مونده...می خوام یه cpu و مادربورد بخرم و ضمنا رم من 512 ddr هست نه ddr2 ...شما چه cpu و مادربوردی رو پیشنهاد می کنید...اصلا amd بخرم یا intel...ضمنا من فقط برای بازی می خوام سیستممو تغییر بدم...لطفا با توضیحات کامل منو راهنمایی کنید...ممنون
cpu-AMD Athlon 3200 939
Main-Abit KN8 Ultra
اينها رو براي اين ميگم كه گفتي رم DDR داري اگه بخواي AM2 بگيري پول رم DDR 2 رو بايد بهش اضافه كني
در ضمن اگه گرافيكت توربو كش هست با رم 512 تو خيلي از بازي ها مشكل پيدا مي كني رم 1GB مشكلو
حل مي كنه.
سلام دوستان
این سیستم منه:
و حالا حدود 100 تومن پول دارم می خواستم cpu کامپیوترم رو به amd تبدیل کنم پیشنهاد شما چیه لطفن سریعتر...
بستگي داره به اينكه مادربردت چي هست و چقدر ازت بر مي دارند و رمت DDR هست يا DDR2
پيشنهاد من همون سيستم پست قبليه.
دوست عزیز باشرایط شما پیشنهاد میکنم یه 2هسته ایه اینتل بگیرین خوشبختانه قیمت 805 هم تعدیل شده و به قیمت 100 فروخته میشه مادربورد هم 775Twns-HD V2.03 که از سیپییوهای آینده ی کنرو بطور کامل پشتیبانی میکنه توی بازار به قیمت 63 تومن موجود هس علاوه براون از رمهای ددر 400 و ددر2 667 پشتیبانی میکنه میمونه حدود 35 تومن که میتونی یه رم مثل رمی که داری به حجم 512 بگیری که واقعا لازمه واسه گیم...
سلام دوستان
این سیستم منه:
ضمنا جناب eimi اگر پاور درس حسابی ندارین و میخواین سیپییو رو اور کنین باقی پول رو واسه پاور کنار بذارین و یه پاور با حداقل 350 وات واقعی از گرین یا Acbel تهیه کنید....
و شما جناب کیانوش اگر میخواید AMD بگیرید و رمهاتون DDRII هستن بهتره یه MSI K9N-Ultra ULI بعلاوه ی AM2 SEMPRON 2800+ به قیمت 150 تومن بگیرید اگر هم رمهاتون ددر هس همون مادربورد/سیپییویی که به جناب eimi پیشنهاد شد واسه شما هم مناسبه ...
اينتل بخري بهتره چون مادربوردهاي متنوع تري براي اينتل هست
mohammadkoraee
13-08-2006, 20:31
سلام دوستان من ميخواستم يه سيستم خوب براي بازي بگيرم شما چه مادربرد رم گرافيك و سيپييو با ذكر ددر2 يا ددر و شركت ان ممنون دوست دار شما محمد
Rock Magic
17-09-2006, 05:56
سلام
گرافيك. مادربورد.cpu تا800هزار تومنچي گيرمياد
لطفا باذكر مشخصات نام ببريد
با تشكر اشكان :evil:
Rock Magic
17-09-2006, 05:59
منظورم رو هم 800 تومن بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.