مشاهده نسخه کامل
: (لطفا کمک کنید)مشکل اجرا نشدن برنامه های سنگین وبازی ها در acer v3
با سلام.
چند وقته یه لپ تاپه acer v3 i7رو خریدم اما برنامه های سنگین وبازی هارو که اجرا میکنم یه صفحه ای باز میشه(عکس زیر) که مجبور میشم برنامه رو ببندم اصلا نمیتونم باهاش هیچ بازی انجام بدم همیشه وهر بار این پنجره باز میشه اول فکر کردم برا درایور کارت گرافیک هستش جدید ترین اپدیت رو براش نصب کردم (گرافیک GT 640 2GBهستش)در ضمن قبل از اجرا بازی ها در تنضیمات کارت گرفیک گرافیک مورد استفاده رو روی high-performanceقرار میدم تا از کارت گرافیک اصلی استفاده کنه بقیه درایور ها هم نصب هستش.ممنون میشم کمک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sh68_sari
20-03-2013, 01:41
من همین لپ تاپو دارم مشکلی نداره pes 2013 - NFS Most Wanted 2012 و.... رو راحت اجرا میکنه
سلام دوباره
برا من وارد منو بازی ها میشم همبنکه بازی بخواد شروع بشه میاد بیرون و ابن پنجره باز میشه که مجبور میشم از بازی بیام بیرون بازم میرم تو بازی بازم همبن تکرار میشه مثلا برا pes 2013 & dirt & call of duty 9ya 8 نمیدونم چیکارش کنم لطفا اگه کسی چیزی به نطرش میرسه بگه ممنون
Thor God
20-03-2013, 10:07
تو همه بازی ها اینجوری میشه ؟! احتمال داره کرک بازی هم مشکل داشته باشه. بهترین کرک رو دانلود و نصب کن ببین چی میشه
بهتره گرافیک رو هم آپدیت کنی
_________
عزیز شما بهتره یه ویندوز رو نصب کنی بعدا انتی ویروس اپدیت شده اسکن بفرمایید
واسه پی اس 2013 هم این ارور طبیعیه خیلی زیاد پیش میاد میتونی کرک رو از یه جا دان کن یا بازی رو عوض کن شاید درست شه من الان پی اس رو سیستم مغازه نصبه پچ 3 رو نصب کردم گهگاهی اینجوری میشه ولی با چندبار درست میشه حوصله ندارم برم بازی بگیریم چون مفت به دستم اومده:n02:
شما اول گرافیک رو اپ کن
بعد انتی ویروس و ویروس کشی رو انجام بده
بعدا بازی رو اجر کن ببین چی میشه اگه ارور اورد
کرک رو دان کن هم نسخه اسیکدرو و ریلودد ببین بازم اینجوری میشه
در اخر هم ویندوز رو یادت نره عوض کن
موفق باشی
sh68_sari
23-03-2013, 12:43
آقا واسه من 2 جا این مشکل پیش اومد
یکی تو بازی call of که نصفشو رفتم الان همین ارور میده اول بازی
دومی هم تو برنامه visual fortran
مشکل ازچیه؟؟؟؟
برا من تو همه بازی ها این مشکل وجود داره و فقط مربوط به pes نیست اگه کسی چیزی به نظرش میرسه بگه لطفا
کسی نیست یه کمکی بکنه :n29:
بازی هیچی اون ممکنه از کرک و چیزایی که بقیه گفتن باشه . .
کدوم نرم افزار مشکل داره ؟
روی آیکون بازی کلیک راست کن و از قسمت Run With Graphic Prossecor گزینه High-Proformance رو انتخاب کن ولی به احتمال زیاد از بازی هست( نصبش یا کرکش ) برای Cod این ارروره طبیعیه و باید یه کرک خوب پیدا کنی مخصوصا برای cod 9
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.