ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هنگ کردن لپ تاپ Asus K45VD

mr-rasool
18-03-2013, 16:01
سلام یه لپ تاپ Asus K45VD دارم که از روزی که گرفتمش هنگ میکنه

(تا یکی دو روز بعد از نصب ویندوز همه چیز عالی پیش میره اما یدفعه .....)

- حالا سوالم اینه: اگر هارد مشکل داشته باشه باید از کجا متوجه بشم؟

اونایی که میخوان بگن مشکل از ویندوز یا برنامه هاست خواهشا نگن، به خاطر اینکه حداقل پنج تا ویندوز متفاوت و کلی برنامه های مختلف نصب کردم اما فایده ای نداشت.

هنوز گارانتی داره (Cyber) اما این طرفی که ازش خریدم زیر بار نمیره و میگه این مشکل سخت افزاری نداره که بفرستمش گارانتی

- اگر بخوام خودم بفرستمش گارانتی باید چیکار کنم؟

hasanoooooooo
18-03-2013, 17:55
hdtune رو وصل کن و از تب health میتونی ببین وضعیت سلامت هاردت رو... این هنگ کردن میتونه از هارد باشه که میتونی از همین تب که معرفی کردم متوجهش بشی... اما اگه مشکلی نبود باید ویندوز خام رو وصل کنی و هیچ درایوری رو وصل نکنی و تا چند روز ببینی بازم هنگ میکنه؟ اگر هنگ کرد که مشکل سخت افزاریه و اگر هنگ نکرد به احتمال قوی درایورها مشکل ساز میشن...

khelane
18-03-2013, 23:20
شما فعلا یه شات از این تب واسه ما بزار
ضمنا میتونی درایور لب تابتون رو هم از سایت یه بار دان کنید و دونه دونه نصب کنید فرضا شما اول گرافیک رو نصب کنید و چند مدتی فرضا چند ساعتی کار کنید ببینید بازم اینجوری البته بدونه درایور هم تست کنید
ولی عکس یادت نرده

mr-rasool
20-03-2013, 16:48
خیلی ازت ممنونم، ولی من دقیقا متوجه منظورت نشدم "hdtune" چی هست؟ :n13:

در مورد ویندوز خام هم امتحان می کنم.

mr-rasool
20-03-2013, 16:51
شما فعلا یه شات از این تب واسه ما بزار
ضمنا میتونی درایور لب تابتون رو هم از سایت یه بار دان کنید و دونه دونه نصب کنید فرضا شما اول گرافیک رو نصب کنید و چند مدتی فرضا چند ساعتی کار کنید ببینید بازم اینجوری البته بدونه درایور هم تست کنید
ولی عکس یادت نرده

عزیز حدود 5 گیگ درایور دانلود کردم از ویندوز 7 نسخه 32 بیتی بگیر تا 8 نسخه 64 اما همچنان جواب نداد، ولی دونه دونه نصب نکردم ببینم اوضاع چطور میشه.
اینم امتحان میکنم

ata.royalfalcon
20-03-2013, 17:48
خیلی ازت ممنونم، ولی من دقیقا متوجه منظورت نشدم "hdtune" چی هست؟ :n13:

در مورد ویندوز خام هم امتحان می کنم.

نرم افزار HD tune را از لینک زیر میتونید دانلود کنید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]