PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : داغ کردن acer v3 i7

partizan70
18-03-2013, 08:23
سلام,من یه لپ تاپ v3 i7 دارم در مواقع معمولی گرمای زیادی تولید نمی کنه ولی وقتی یه بازی قوی اجرا می کنم از فن کنارش حرارت وحشتناکی می زنه بیرون،می خواستم ببینم این طبیعیه و باعث مشکلی نمی شه و آیا اگه این حرارت همین طور بیشتر شه خود سیستم حرکتی نمی زنه؟؟

playstation 3
18-03-2013, 12:19
طبيعيه همه ي مدلاش اينجورين اون باد باد فن گرافيك هست كه فقط موقع بازي اينجوري ميشه
از كول پد استفاده كنيد

سعید1400
18-03-2013, 13:06
اول باید مدل کارت گرافیک و مشخصاتش رو میگفتی بعد هم نرم افزار gpu-zرونصب کن ببین موقع بازی کردن درجه حرارت تا چند میره؟

partizan70
18-03-2013, 14:12
گرافیکش geforce 640m 2g هست
حالا سوالم اینه که اگه از کول پد استفاده نکنم این دمای زیاد ممکنه صدمه ای بزنه؟

hasanoooooooo
18-03-2013, 17:59
ببین داداش لپتاپها برای بازی کردن بصورت مداوم ساخته نشدن... این دما میتونه چیپ گرافیک لپتاپ رو داغون کنه و متاسفانه هرکی به این درد دچار بشه باید لپتاپ رو بندازه کنار خونه... در هر صورت نمیشه هم بازی نکرد... ولی من اکیدا توصیه میکنم از کول پد استفاده کنی. + وقتی از بازی میای بیرون 10 دقیقه ای سیستم رو خاموش نکن تا گرما خوب دفع بشه... میتونی از تنظیمات بازی هم کمی تنظیمات رو پایین بیاری تا دما بهتر بشه... همیشه هم دما رو با بزنامه hwmonitor چک کن اینجوری هم از سلامت فن خیالت جمع میشه هم اینکه میتونی دما رو چک کنی....هر وقت دما بیش از حد زیاد بشه سیستم کلا خاموش میشه..... البته اینم بگم که دمای زیاد علاوه بر گرافیک از Cpu هم هست... و اینکه این دما که داخل کیس لپتاپ جریان داره به هارد هم منتقل میشه... گرما دشمن اصلی این لپتاپهای مولتی مدیا هست... اگر کمی سر رشته داشته باشی میتونی خودت کولپد قوی رو بسازی... به این صورت که باید فن هارو جایی بزاری که دقیقا زیر سوراخهای پشت لپتاپ باشه... کمی داخل گوگل سرچ کنی میتونی به ایده های خوبی برسی... چرا که این کول پدهای بیرون زیاد خوب نیستن و اونایی که خوب هستن هم خیلی گران قیمت هستن...

سعید1400
24-03-2013, 00:44
اولا لپ تاپ باید حتما کول پد داشته باشه!شما باید حتما چک کنید موقع بازی حرارت تا چند میره؟دمای تا65معمولیه.اگه بیشتر از 65رفت سیستم روhigh performance بذار.