مشاهده نسخه کامل
: رندم عدد
سلام دوستان
من دو عدد textboxدارم كه هر دو به صورت رندم اعدادي بين 0تا10در آنها ثبت ميشود حالا ميخواهم كه اعداد داخلtext1هميشه از text2 بزرگتر باشد بايد چيكار بكنم
szh_1367
17-03-2013, 23:59
سلام دوستان
من دو عدد textboxدارم كه هر دو به صورت رندم اعدادي بين 0تا10در آنها ثبت ميشود حالا ميخواهم كه اعداد داخلtext1هميشه از text2 بزرگتر باشد بايد چيكار بكنم
سلام
خب ابتدا برای تکست باکس1 عدد رندم رو تنظیم کنید سپس باید برای تکست باکس2 باید عدد رو از صفر تا عدد رندوم اول تنظیم کنید
مثال برای تکست باکس اول بازه ای از صفر تا ده رو داریم و عدد رندوم بدست امده چهار هست
حال برای تکست دوم بازه ای از صفر تا عدد چهار داریم که عدد رندوم بدست امده سه است
با این روش همیشه عدد اول از دوم بزرگتر است
ببخشيد مثل اينكه نتونستم منظورم رو خوب برسونم يا شايد من نگرفتم كه شما چي گفتين؟
من دو تا تكست دارم كه بايد براي جفتشون از بين اعداد 0تا10 يك عدد به وسيله رندم در نظر بگيرم و اينكه تكست يك هميشه بزرگتر از تكست دو باشه
فرض كنيد كه ميخوام اعداد داخل اين دو تا تكست باكس رو از هم كم كنم حالا اگه تكست يك از تكست دو كوچيكتر بشه جواب منفي ميكشه كه من اينو نمي خوام :n12:
ممنون ميشم اگه يك نمونه كد بگذاريد
szh_1367
18-03-2013, 00:46
ببخشيد مثل اينكه نتونستم منظورم رو خوب برسونم يا شايد من نگرفتم كه شما چي گفتين؟
من دو تا تكست دارم كه بايد براي جفتشون از بين اعداد 0تا10 يك عدد به وسيله رندم در نظر بگيرم و اينكه تكست يك هميشه بزرگتر از تكست دو باشه
فرض كنيد كه ميخوام اعداد داخل اين دو تا تكست باكس رو از هم كم كنم حالا اگه تكست يك از تكست دو كوچيكتر بشه جواب منفي ميكشه كه من اينو نمي خوام :n12:
ممنون ميشم اگه يك نمونه كد بگذاريد
الان ویژوال بیسیک اما روش کار یکی هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست من دستت درد نكنه كارم راه افتاد
كد رو براي كساني كه بعدا مثل من با اين مشكل برخورد ميكنن ميزارم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.