erfan_star
17-03-2013, 20:33
سلام به همه دوستان
پدر من لب تاپی داره که اونو با خودش به مسافرتهاش می بره
یکی دو ماهی میشه که سرعت لب تاپ خیلی اومده پایین من هرکاری تونستم برای برگشت سرعت کردم ولی نشد
پارتیشن بندی مجدد کردم
هاردش رو فرمت کردم
با برنامه های مختلف بدسکتورهای هارد رو چک کردم
با چند آنتی ویروس تست کردم ولی هیچ ویروسی نداشت
سرعتش هم جوری هست که موقع کار کردن گیر می کنه برای مثال برای باز کردن مای کامپیتور وقتی نشانگر موس رو روش میبری چند ثانیه گیر می کنه و بعد میشه روش کلیک کرد و وقتی هم کلیک میکنم بازم چند ثانیه گیر میکنه تا باز بشه
چند روزی هم هست که حس میکنم فنش اصلا بادی نمیزنه نه باد داغ و نه باد سرد
لب تاپ هم قطعات خوبی داره و همین منو متعجب کرده
خواهش می کنم از دوستانی که می تونند منو راهنمایی کنن بهم بگن باید چیکار کنم چون این لب تاپ برای پدرم خیلی مهم هست و 10 فروردین هم دوباره مسافرت داره و از من خواسته تا اون زمان هر جوری هست درستش کنم
خواهش دوستان منو راهنمایی کنن
از همتون ممنونم
پدر من لب تاپی داره که اونو با خودش به مسافرتهاش می بره
یکی دو ماهی میشه که سرعت لب تاپ خیلی اومده پایین من هرکاری تونستم برای برگشت سرعت کردم ولی نشد
پارتیشن بندی مجدد کردم
هاردش رو فرمت کردم
با برنامه های مختلف بدسکتورهای هارد رو چک کردم
با چند آنتی ویروس تست کردم ولی هیچ ویروسی نداشت
سرعتش هم جوری هست که موقع کار کردن گیر می کنه برای مثال برای باز کردن مای کامپیتور وقتی نشانگر موس رو روش میبری چند ثانیه گیر می کنه و بعد میشه روش کلیک کرد و وقتی هم کلیک میکنم بازم چند ثانیه گیر میکنه تا باز بشه
چند روزی هم هست که حس میکنم فنش اصلا بادی نمیزنه نه باد داغ و نه باد سرد
لب تاپ هم قطعات خوبی داره و همین منو متعجب کرده
خواهش می کنم از دوستانی که می تونند منو راهنمایی کنن بهم بگن باید چیکار کنم چون این لب تاپ برای پدرم خیلی مهم هست و 10 فروردین هم دوباره مسافرت داره و از من خواسته تا اون زمان هر جوری هست درستش کنم
خواهش دوستان منو راهنمایی کنن
از همتون ممنونم