مشاهده نسخه کامل
: کمک در مورد قیمت این لپ تاپ....!!
سلام بر همه دوستانمدل یه هفته پیش لپ تاپ Samsung np350v5x-s04ae رو خریدم به قیمت 2400000 اما امروز تو سایت دیجیکالا میبینم قیمت زده 2000000 ..حالا قیمتش چنده؟! سرم کلاه گذاشته یا دیجیکالا مشکل داره؟ ع ممنون میشم زودتر جواب بدید تا اگه سرم کلاه گذاشته برم سراغش...
سلام بر همه دوستانمدل یه هفته پیش لپ تاپ Samsung np350v5x-s04ae رو خریدم به قیمت 2400000 اما امروز تو سایت دیجیکالا میبینم قیمت زده 2000000 ..حالا قیمتش چنده؟! سرم کلاه گذاشته یا دیجیکالا مشکل داره؟ ع ممنون میشم زودتر جواب بدید تا اگه سرم کلاه گذاشته برم سراغش...
سلام پسرم
جونم برات بگه اولین فکر درست ترین فکر نی خیلی چیزا شرطه که شما نگفتین چک کردین یا نه
اول ریز قطعاته که کامل باید ذکر کننی بعد نوع گرانتی هس بعضی گارانتی ها اختالفشون با بی گرانتی شون نزدیک 50 تومنه ولی بعضی ها تا دویستومن هم می رسه
و در اخر ویندوز روجینال هم اگر روش باشه اونم نزدیکای 50 تا 30 تومنی اختلاف به بار می آره
پس اول کانفیگ کامل رو بنویس تا ببینیم
اگه فاکتور داشته باشی می تونی از طریق صنف اقدام کنی !!
ممنونهمینه عینا...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gi kala .com/?Products=Notebook&Product=Notebook-Samsung-NP350V5X-S04ویندوز نداشت خودش زد و دو سال گارانتی تحلیل رایانه پرداز گستر داره....
mohammadi_4u
17-03-2013, 21:00
گرون بهتون دادن اگه جف لبتاب قطعاتش یکی هست.
bijandarbari
17-03-2013, 21:04
تجربه من ثابت کرده که قیمت دیجی کالا از قیمت مغازه های جزئی فروش تهران پایینتره.
شما فقط در صورتی می تونید لپ تاپ ارزونتر از دیجی کالا بخرین که از عمده فروش ها خرید کنید.وگرنه خرید از دیجی کالا ارزونتر در میاد.
یعنی چقدر گرون داده...؟!...حالا 30 تومن بزارم برای نصب ویندوز و گارانتی اینم دوساله هست....!!
ما فروشنده ها به این گرانتی ها می گیم شرکتی یعنی تو زبون خودمون گارانتی نداره و از سر وا کنی
گارانتی رسمی یا به زبون ما اصلی سامسونگ هوراد هست
بیفتی دنبالش از طریق صنف فک کنم بتونی یه دیوستومنی رو زنده کنی ولی اگه بری دم مغازه همه چیز رو خراب می کنی البت این رو بگم تو چند روز گزشته یه افت قیمت دویست سیصی هم داشتیم که نمی دونم تو اون بازه خرید کردی یا نه ولی در مجموع مغازه دارهای تهرونی سر دست چپ خودشون هم کلا می زارن پس اینقدر تعجب نکن اوکی
برو صنف خیال همه رو راحت کن !!
mohammadi_4u
18-03-2013, 18:18
یعنی چقدر گرون داده...؟!...حالا 30 تومن بزارم برای نصب ویندوز و گارانتی اینم دوساله هست....!!
داداش یه نصیحت قبل خرید تحقیق کنید و خرید کنید خوبه اما بعد خرید اصلا قیمت نگیرید چون جنسی که خریدید رو دلتون سرد میشه.امیدوارم خوب براتون کارکنه.
Tapatalk HD
داداش یه نصیحت قبل خرید تحقیق کنید و خرید کنید خوبه اما بعد خرید اصلا قیمت نگیرید چون جنسی که خریدید رو دلتون سرد میشه.امیدوارم خوب براتون کارکنه.
Tapatalk HD
ببخش ولی دور از خون جنابعالی این حرف من رو یاد یه چیزی می دازه که سرش رو زیر برف می کنه
mohammadi_4u
19-03-2013, 13:46
ببخش ولی دور از خون جنابعالی این حرف من رو یاد یه چیزی می دازه که سرش رو زیر برف می کنه
ان برا وقتیه که قبل خرید تحقیق نکنید.مطلبی که گفتم دقیق نخوندید.
بعد خرید چه یک دلار چه صد دلار تغییر داشته باشه چه سود؟
مگه قراره بفروشه.بفروشه که باز به قیمت جدید باید بگیرتش!!
Tapatalk HD
ان برا وقتیه که قبل خرید تحقیق نکنید.مطلبی که گفتم دقیق نخوندید.
بعد خرید چه یک دلار چه صد دلار تغییر داشته باشه چه سود؟
مگه قراره بفروشه.بفروشه که باز به قیمت جدید باید بگیرتش!!
Tapatalk HD
شرمنده بحث کردن برا ما ممنوع شده !!
پس
شما درست می فرمایید . گلم :n16:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.