ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید مگان یا ام جی یا جیلی ec7

ali2374
17-03-2013, 18:48
سلام.خسته نباشید. میخواستم یه راهنمایی بکنید
بین این ماشین ها که میگم کدوم بهتره؟1:مگان 2000 اتوماتیک.2:ام جی 6/ام جی 550. 3:جیلی ec7 سدان.
انتظارات:
1:راحتی.2:ایمنی.3:خدمات پس از فروش.4:کم دردسر و استهلاک کم5:قدرت و شتاب خوب.6:اسپرت بودن
لطفا راهنمایی کنید و اگه کسی تجربه رانندگی با این ماشین هارا دارید نظرتون را بگید.
خودرو دیگه هم اگه تو این رنج قیمت هست را هم بگید.ممنون.

Pourya-pc
17-03-2013, 19:12
سلام.خسته نباشید. میخواستم یه راهنمایی بکنید
بین این ماشین ها که میگم کدوم بهتره؟1:مگان 2000 اتوماتیک.2:ام جی 6/ام جی 550. 3:جیلی ec7 سدان.
انتظارات:
1:راحتی.2:ایمنی.3:خدمات پس از فروش.4:کم دردسر و استهلاک کم5:قدرت و شتاب خوب.6:اسپرت بودن
لطفا راهنمایی کنید و اگه کسی تجربه رانندگی با این ماشین هارا دارید نظرتون را بگید.
خودرو دیگه هم اگه تو این رنج قیمت هست را هم بگید.ممنون.

سلام دوست عزیز ، با توجه به خودروهای ذکر شده برای شما ام جی بسیار مناسب است اما از نظر خدمات کمی ضعیف میباشد ، در کل دارندگان این خودرو خیلی راضی به نظر میرسند و خرابی هم کم بوده . ام جی با وجود اسپرت بودن بسیار نرم عمل میکنه و خشکی احساس نمیشه
درمورد مگان اصلا قابل قیاس نیست و توی این رده کاملا از دور خارج است
جیلی ای سی 7 رو هم متاسفانه هیچ تجربه ایی نداشتم شمارو راهنمایی کنم به دلیل اینکه خودرویی کاملا تازه وارد است

ali2374
18-03-2013, 15:55
سلام دوست عزیز ، با توجه به خودروهای ذکر شده برای شما ام جی بسیار مناسب است اما از نظر خدمات کمی ضعیف میباشد ، در کل دارندگان این خودرو خیلی راضی به نظر میرسند و خرابی هم کم بوده . ام جی با وجود اسپرت بودن بسیار نرم عمل میکنه و خشکی احساس نمیشه
درمورد مگان اصلا قابل قیاس نیست و توی این رده کاملا از دور خارج است
جیلی ای سی 7 رو هم متاسفانه هیچ تجربه ایی نداشتم شمارو راهنمایی کنم به دلیل اینکه خودرویی کاملا تازه وارد است
سلام.ممنون.قیمت ام جی را ندارید؟؟خودرو دیگه تو این قیمت سراغ ندارید؟؟

Pourya-pc
18-03-2013, 20:37
سلام.ممنون.قیمت ام جی را ندارید؟؟خودرو دیگه تو این قیمت سراغ ندارید؟؟

ام جی 550 امروز 93 تومان بود و مدل 6 بین 97 تا 103 ملیون تومان قیمت داشت

ali2374
19-03-2013, 11:04
ام جی 550 امروز 93 تومان بود و مدل 6 بین 97 تا 103 ملیون تومان قیمت داشت
ممنون.نظرتون در باره سراتو چیه؟؟2000 یا 1600؟

karvas
19-03-2013, 16:35
این ام جی ساخت چه کشوریه؟

ali2374
19-03-2013, 21:32
این ام جی ساخت چه کشوریه؟
سلام.تو خود سایت مدیا موتورز(نمایندگی ام جی)نوشته اصل شرکت انگلیسی هست.ولی ورشکست شده و یه شرکت چینی خریدتش.طرح ماشین همون انگلیسی هست.ولی ساخت چین.
100% اطمینان ندارم.میتونید به این سایت مراجعه کنید:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali2374
05-04-2013, 10:36
کسی نبود نظرشا در باره سراتو و جیلی بگه؟؟؟؟

kiuq
07-04-2013, 23:32
سلام دوست عزیز. ..
سراتو داخلش فوق العادست . . منتهی شتاب خوبی نداره . . ( 0-100 : 10.5 )
ولی برتریش نسبت به ام جی موقع فروششه . . .
ec7 جیلی هم به نظرم در مقابل اینا حرفی واسه گفتن نداره ( البته رو ورق )

با توجه به معیارات MG6 بهترین اپشنه . . .

مزدا3 نیو هم هست

ali2374
08-04-2013, 11:49
سلام دوست عزیز. ..
سراتو داخلش فوق العادست . . منتهی شتاب خوبی نداره . . ( 0-100 : 10.5 )
ولی برتریش نسبت به ام جی موقع فروششه . . .
ec7 جیلی هم به نظرم در مقابل اینا حرفی واسه گفتن نداره ( البته رو ورق )

با توجه به معیارات MG6 بهترین اپشنه . . .

مزدا3 نیو هم هست
سلام/
یعنی ام جی موقع فروش اذیت میکنه؟؟
جیلی را هم میخوام بدونم رو قیمتش ارزش داره یا نه؟؟کسی تجربه راننرگی باهاش نداره؟؟

kiuq
09-04-2013, 08:17
جیلی را هم میخوام بدونم رو قیمتش ارزش داره یا نه؟؟

به نظره من نداره ، اصلا جیلی در حد مقایسه با اینا نیست حتی قیمتشون هم یکی نیست . . 30 تومن ارزونتره

یعنی ام جی موقع فروش اذیت میکنه؟؟
نسبت به کیا و مزدا بله

ali2374
13-04-2013, 21:07
به نظره من نداره ، اصلا جیلی در حد مقایسه با اینا نیست حتی قیمتشون هم یکی نیست . . 30 تومن ارزونتره

نسبت به کیا و مزدا بله
دوست عزیز!!!میدونم قیمتش ارزونتره!!!!
در کل میگم جیلی با این قیمت ارزش داره یا نه؟؟؟؟تو این رده قیمت خودرو خوبی هست یا نه؟؟؟؟؟؟

soheilnouri
11-05-2013, 08:41
سلام من اگه بهام مكان ١٦٠٠ دنده ايي يخرم چقد بايد بدم؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

payan_zaman
31-07-2013, 11:22
به نظر من مگان از همه بهتره اولا نرم و هندلینگ مگان حرف نداره - کیفیت قطعاتش بهتره و ا زهمه مهمتر نمایندگی های بسیاری هست که داره و مشکل خدمات نخواهی داشت

mehdi-2009
31-07-2013, 13:32
سلام من اگه بهام مكان ١٦٠٠ دنده ايي يخرم چقد بايد بدم؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

چه مدلی؟

مگان 1600 صفر E1:
69میلیون

ali2374
07-08-2013, 14:02
سلام.خسته نباشید.
ما میخواستیم ام جی 6 صفر بخریم.ولی خب به یه دلایلی نشد
حالا هم 80 پول داریم
به نظرتون یه مزدا3 اتاق قدیم مدل 88 یا 89 بخریم یا بریم 60تونم بدیم یه جیلی ec7 2013 و بقیشم بذاریم تو جیبمون؟؟؟
قبلا هم گفتم.اول از همه راحتی و ایمنی مهمه.همینطور کم خرج بودن و کم بودن استهلاک و خدمات پس از فروش.و در گزینه آخر قدرت و سرعت.
خودم مزدا را دوست دارم.ولی میخوام مطمئن بشم که اگه خراب شد وسایلش گیر میاد یا نه؟چون از یکی شنیدم روغن گیریبکسش هم به سختی گیر میاد!
با تشکر

Pourya-pc
07-08-2013, 18:17
سلام.خسته نباشید.
ما میخواستیم ام جی 6 صفر بخریم.ولی خب به یه دلایلی نشد
حالا هم 80 پول داریم
به نظرتون یه مزدا3 اتاق قدیم مدل 88 یا 89 بخریم یا بریم 60تونم بدیم یه جیلی ec7 2013 و بقیشم بذاریم تو جیبمون؟؟؟
قبلا هم گفتم.اول از همه راحتی و ایمنی مهمه.همینطور کم خرج بودن و کم بودن استهلاک و خدمات پس از فروش.و در گزینه آخر قدرت و سرعت.
خودم مزدا را دوست دارم.ولی میخوام مطمئن بشم که اگه خراب شد وسایلش گیر میاد یا نه؟چون از یکی شنیدم روغن گیریبکسش هم به سختی گیر میاد!
با تشکر
درود ، جیلی ماشین تازه واردی است و باتوجه به امکانات عالی و ظاهر شیک و قیمت مناسب این خودرو در شرایط فروش عالی قرار گرفته خصوصا اینکه نمایندگی هم به صورت اقساطی فروش داره ، قدرت موتور خوب ، جادار و هندلینگ عالی و همینطور سیستم ترمز خیلی خوب از مزایای این خودروست ، قطعاتش بصورت انبوه وارد شده و فکر نمیکنم مشکلی از این نظر باشه
در کل به نظرم از مزدای کارکرده خیلی بهتر میتونه باشه ( صرف نظر از برند و کیفیت )
مزدا این روزها شرایط خوبی رو به سر نمیبره و از نظر قطعات خصوصا قطعات مصرفی به مشکل برخورده است
انتخاب با شماست .

Techno Mobile
07-08-2013, 18:37
من هم بهت جیلی EC7 رو پیشنهاد میدم

همون سواری MG رو که داره هیچ و حتی قیمت هم عاقلانه تره.

MG داره پول مارک میگیره و در مقابل جیلی .

جیلی هم ماشین چینی نیست و مونتاژ چین هست و این شرکت سهام دار Volvo هستش و جز 10 شرکت برتر چین.

میدونستی 8 یا 10 تا ایربگ داره و از لحاظ ایمنی 4 ستاره از 5 ستاره داره و صادراتی به اروپا هست ؟

ali2374
07-08-2013, 22:31
من هم بهت جیلی EC7 رو پیشنهاد میدم

همون سواری MG رو که داره هیچ و حتی قیمت هم عاقلانه تره.

MG داره پول مارک میگیره و در مقابل جیلی .

جیلی هم ماشین چینی نیست و مونتاژ چین هست و این شرکت سهام دار Volvo هستش و جز 10 شرکت برتر چین.

میدونستی 8 یا 10 تا ایربگ داره و از لحاظ ایمنی 4 ستاره از 5 ستاره داره و صادراتی به اروپا هست ؟
سلام.بله.میدونم.فیلم تست ایمنیشم دیدم.تو سایت خوده جیلیران هم یه عکس گذاشته بودم مربوط به تصادف جیلی بود!!اتاقش کاملا سالم مونده بود
پس در کل برم سراغ جیلی!!!آره؟؟
راستش اول تصمیم داشتیم یه اپتیما بخریم!!!ولی خب به دلایلی جور نشد!!!:n30:
حالا به نظرتون با 80 دیگه چه گزینه هایی وجود داره با توجه به انتظاراتم؟؟

Techno Mobile
08-08-2013, 10:29
فکذ کنم گزینه دیگه شاید مزدا اتاق قدیم باشه اما من خودم هم چون میخوام بگیرم با توجه به تخقیقات خودم جیلی سواری ماشین 100 تا 120 تومانی رو بهت میده و این حرف من نیست میتونی بری سایت تیونینگ تاک مباحث جیلی رو کامل پیگیری کنی و حتی من خوندم که شرکت آسان موتور که ماشین های هیوندای رو پشتیبانی میکنه اقدام به گارانتی جیلی کرده.

لنگرود1371
08-08-2013, 13:20
سلام.بله.میدونم.فیلم تست ایمنیشم دیدم.تو سایت خوده جیلیران هم یه عکس گذاشته بودم مربوط به تصادف جیلی بود!!اتاقش کاملا سالم مونده بود
پس در کل برم سراغ جیلی!!!آره؟؟
راستش اول تصمیم داشتیم یه اپتیما بخریم!!!ولی خب به دلایلی جور نشد!!!:n30:
حالا به نظرتون با 80 دیگه چه گزینه هایی وجود داره با توجه به انتظاراتم؟؟
مزدا 3 قدیم اگه صفرشو تو بازار پیدا کنی همون مدل 89 ولی صفر هست 80 تومن ولی تموم لوازم یدکی مزدا خیلی خیلی گرونه انگار ماشین 150 ملیونی داری!!
مزدا 2 فول هم هست 75 ولی میدنم عمرا 75 تومن پول بی زبونتو پای یه 206 مدرن بدی:n02:
ولیکسELITE اتومات هم هست 60 تومن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هیوندا کوپه 2009 مثل صفر میتونی پیدا کنی 81 تومن ولی ماشین خانواده نمیشه عمرا برات
ولی من جیلی رو انتخاب میکنم به شرطی که بخوای بزاری زیر پات فکر فروشش نباشی چون بازار خریدش خیلی افتضاح هست یه دونه تو نمایشگاه شهر ما هست 5 ماهه فروش نرفته فوق تمیز هم هست

ali2374
08-08-2013, 15:30
خیلی ممنون از نظراتون.
نه ما اینجوری نیستیم که بخوایم سالی یه ماشین عوض کنیم.الان 7 ساله یه سمند داریم!!فقط یه 2ماه پیش بود به لطف بی احتیاطی خودم مجبور شدم دیسک و صفحه را عوش کنم و این اولین باری بود که پاش به تعمیرگاه باز میشد!!!
خب دوستان اگه کسی تجربه سواری با جیلی را داره و مشکلاتشا میدونه بی زحمت به من هم بگه
یه سوال دیگه هم دارم.کسی میدونه جیلی با دنده اتوماتیک هم قراره وارد بشه یا نه؟؟
و اینکه آیا میشه یه توربو شارژر الکتریکی روش نصب کرد؟؟چون با این وزنش این قدرت به نظر کم میاد!!!خب ما هم جوونیم!!!بعضی وقتا شتاب و سرعت لازمه!:n02:
با تشکر از همه دوستان

ali2374
08-08-2013, 15:32
فکذ کنم گزینه دیگه شاید مزدا اتاق قدیم باشه اما من خودم هم چون میخوام بگیرم با توجه به تخقیقات خودم جیلی سواری ماشین 100 تا 120 تومانی رو بهت میده و این حرف من نیست میتونی بری سایت تیونینگ تاک مباحث جیلی رو کامل پیگیری کنی و حتی من خوندم که شرکت آسان موتور که ماشین های هیوندای رو پشتیبانی میکنه اقدام به گارانتی جیلی کرده.
الان شما خریدین یا مثل من تصمیم به خریدشا کردین؟؟؟

Techno Mobile
10-08-2013, 18:19
من هم تصمیم به خرید دارم و 206 SD v8 دارم که گذاشتم برای فروش که جیلی ثبت نام کنم .

ali2374
14-08-2013, 19:32
کسی نبود جواب بده؟؟؟
یه جا شنیدم تا آخر امسال قراره جیلی دنده اتوماتیک وارد بشه!!!حقیقته یا نه؟

aria_electric_fars
15-08-2013, 00:44
سلام دوستان

من رفتم نمايندگي جيلي و مي گه براي خريد قسطي بايد سند منزل مسكوني بياريد !!!يعني واسه اينكه 25 تومن رو قسطي بديد بايد سند خونه بزاريد كه واقعا مسخره هست:n04:

خلاصه نشستم فكر كردم و گفتم خدايا يعني من بايد 55 ميليون بي زبون رو روز امروز بدم براي يه ماشين چيني كه چي ؟؟!!! كه يعني ماشين خارجي دارم حالا چيني هم كه هست نور الا نور هست

فردا روز توي شهر ببري و يه خط روش بيفته سكته كني

گفتم خب اين 55 تومن هم هيچ كاري باهاش نكنم و بخوابونم حساب برجي نزديك 1 ميليون دست مياد و دو ماهي يك سفر خارجي مي تونم يا اصلا بزنم به يه زخم ديگه ناگفته نماند 405 دوگانه سوز دارم و با خودم گفتم خرج بنزين و قطعاتش بماند گفتم تو اين اوضاع كه تازه داره يه نفسي كشيده مي شه حداقل تا سال ديگه بايد صبر داد ديد اوضاع چي مي شه

نتيجه دوستانه و برادرانه :

ماشين همون ماشين هست و حداكثر بعد از چند ماه سوار شدن براي آدم عادي مي شه و اين وسط فقط پول بي زبون كه با هزار بدبختي جمع شده دادي واسه يه ماشين به اصطلاح خارجي اونم از نوع چيني

من حقيقت موتورش رو نگاه كردم ديدم خيلي ريزه پيزه هست و با 405 كه مقايسه مي كنم ديدم كه اصلا توي موتور 405 جاي دست نيست ولي دور تا دور موتور اين جيلي خالي بود كه فورا ياد وانت پيكان افتادم كه وقتي كاپوت رو باز مي كني يه موتور كوچيك مسخره مي بيني

يا اينكه توي مشخصاتش نگاه كنيد نوشته آيينه برقي يا مثلا مه شكن جلو يا نمي دونم تنظيم حالت صندلي واقعا چي فكر كردن !!!‌ اينا اومدن تو ليست مشخصات يه چيزايي نوشتن كه آدم خندش مي گيره و مشخص هست براي شلوغ كردن كاغذ و منحرف كردن ذهن مشتري اين كار رو انجام دادن كه مشتري بگه به به چقدر آپشن داره

خلاصه مطلب گول ظاهر و به قولا كلاس اين ماشين هاي آشغال چيني رو نخوريد و سود كلان تو جيب افراد خاص نكنيد يا لااقل يك سال ديگه صبر بديد كه اوضاع مساعدتر بشه و قدر پولتون رو بيشتر بدونيد

با تشكر

ali2374
15-08-2013, 11:13
سلام دوستان

من رفتم نمايندگي جيلي و مي گه براي خريد قسطي بايد سند منزل مسكوني بياريد !!!يعني واسه اينكه 25 تومن رو قسطي بديد بايد سند خونه بزاريد كه واقعا مسخره هست:n04:

خلاصه نشستم فكر كردم و گفتم خدايا يعني من بايد 55 ميليون بي زبون رو روز امروز بدم براي يه ماشين چيني كه چي ؟؟!!! كه يعني ماشين خارجي دارم حالا چيني هم كه هست نور الا نور هست

فردا روز توي شهر ببري و يه خط روش بيفته سكته كني

گفتم خب اين 55 تومن هم هيچ كاري باهاش نكنم و بخوابونم حساب برجي نزديك 1 ميليون دست مياد و دو ماهي يك سفر خارجي مي تونم يا اصلا بزنم به يه زخم ديگه ناگفته نماند 405 دوگانه سوز دارم و با خودم گفتم خرج بنزين و قطعاتش بماند گفتم تو اين اوضاع كه تازه داره يه نفسي كشيده مي شه حداقل تا سال ديگه بايد صبر داد ديد اوضاع چي مي شه

نتيجه دوستانه و برادرانه :

ماشين همون ماشين هست و حداكثر بعد از چند ماه سوار شدن براي آدم عادي مي شه و اين وسط فقط پول بي زبون كه با هزار بدبختي جمع شده دادي واسه يه ماشين به اصطلاح خارجي اونم از نوع چيني

من حقيقت موتورش رو نگاه كردم ديدم خيلي ريزه پيزه هست و با 405 كه مقايسه مي كنم ديدم كه اصلا توي موتور 405 جاي دست نيست ولي دور تا دور موتور اين جيلي خالي بود كه فورا ياد وانت پيكان افتادم كه وقتي كاپوت رو باز مي كني يه موتور كوچيك مسخره مي بيني

يا اينكه توي مشخصاتش نگاه كنيد نوشته آيينه برقي يا مثلا مه شكن جلو يا نمي دونم تنظيم حالت صندلي واقعا چي فكر كردن !!!‌ اينا اومدن تو ليست مشخصات يه چيزايي نوشتن كه آدم خندش مي گيره و مشخص هست براي شلوغ كردن كاغذ و منحرف كردن ذهن مشتري اين كار رو انجام دادن كه مشتري بگه به به چقدر آپشن داره

خلاصه مطلب گول ظاهر و به قولا كلاس اين ماشين هاي آشغال چيني رو نخوريد و سود كلان تو جيب افراد خاص نكنيد يا لااقل يك سال ديگه صبر بديد كه اوضاع مساعدتر بشه و قدر پولتون رو بيشتر بدونيد

با تشكر
دوست عزیز شما مطمئنی به جای جیلی نرفتی RD ببینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
آخه مگه یه شرکت مرض داره بیاد الکی بنویسه این ماشین فلان امکاناتا داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درسته قیمتش بالاست!!!ولی آدم به جای اینکه بره 40 تومن بده یه پارس بخره یه کم دیگه جور میکنه میزاره روش و میره اینا میخره که مورد تاید اروپا هم هست!!!!!!!
نمیخوام با کسی سر این ماشین بحث کنم!!!پس لطفا ادامش ندین!!!!!!!!!
به هر حال ممنون که نظرتونا گفتین!!!

shadows_funeral
15-08-2013, 19:26
دوست عزیز شما مطمئنی به جای جیلی نرفتی RD ببینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
آخه مگه یه شرکت مرض داره بیاد الکی بنویسه این ماشین فلان امکاناتا داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درسته قیمتش بالاست!!!ولی آدم به جای اینکه بره 40 تومن بده یه پارس بخره یه کم دیگه جور میکنه میزاره روش و میره اینا میخره که مورد تاید اروپا هم هست!!!!!!!
نمیخوام با کسی سر این ماشین بحث کنم!!!پس لطفا ادامش ندین!!!!!!!!!
به هر حال ممنون که نظرتونا گفتین!!!
حقیقت اینه دوست من که ماشین هایی مثل جیلی امکانات خیلی خوبی دارن. برخلاف حرف این دوستمون خیلی امکانات راضی کننده ای هم دارن. قیمتشون با توجه به قیمت خودروهای داخلی خیلی هم مناسبه. حقیقت اینه که درسته که کیفیت این ماشینها در مقایسه با ماشینهای ژاپنی و کره ای پایینه ولی در مقایسه با تمام تولیدات داخلی شرکت های خودروسازی کیفیت بالاتری دارن. توی این شک نکن. کیفیت خودروهای داخلی خیلی پایینه. بدتر اینکه اصلا قطعه هم وجود نداره که اگه خراب بشه تعمیرشون کنی. بنابراین ماشینی مثل جیلی و یا ماشینهای چینی دیگه به شدت این اواخر تئ بازار گل کردن و رو هوا میبرنشون!
در مورد این دوستمون هم که میگه پولتو بزاری بانک، شما باید حداکثر یکسال پولتو بخوابونی تا یک میلیون بانک بهت سود بده.(اونم تو بانکهای تازه تاسیس و موسسات مالی) با این تورم بعد از یک سال ارزش پولت از نصفم کمتر شده. در ضمن با یک میلیون هم هیچ کار خاصی نمی شه کرد.

NorthBridge
15-08-2013, 19:55
MG رو نمیدونم(گرچه اصالتاً برندی انگلیسی ولی ساخت چین هست) اما نسبت به اکثر خودروهای داخلی، جیلی امگراند EC7 گزینه ی بهتری هست گرچه کیفیت دکمه های کنترلیش واقعاً پایینه و پخش صوت جالبی هم نداره. عایق بندی اتاقش هم چندان مطلوب نیست. اگر این دست مشکلات رو نادیده بگیریم در کنار اینها ایمنی بالا و توان پیشرانه ی مناسب و امکانات قابل قبولی داره که خیلی بیشتر از امکانات ال90 و انواع پژوی تولید داخل هست

ولی کیفیت و ایمنی مگان رو من برتر از سایر خودروهای داخلی و یا چینی در این محدوده از قیمت میدونم

ali2374
16-08-2013, 00:12
با تشکر از همه دوستان
ولی آخرش ما نفهمیدی جیلی اتوماتیک وارد میشه یا نه؟

NorthBridge
16-08-2013, 09:59
با تشکر از همه دوستان
ولی آخرش ما نفهمیدی جیلی اتوماتیک وارد میشه یا نه؟
هنوز که خیر . در خیلی از بازارهایی که تابحال عرضه شده با جعبه دنده ی دستی بوده گرچه در همین عراق هم نوع CVT (جعبه دنده خودکار ضریب متغیر) پیدا میشه
البته جعبه دنده ی دستی بسیار خوبی داره طوریکه خیلی از مالکین رو شگفت زده کرده

من جای شما باشم مگان روتهیه میکنم که جعبه دنده ی خودکار خوبی هم داره

ali2374
16-08-2013, 19:12
با سلام
تو این سایت عکس از جیلی ec7 بود که دندش اتوماتیکه و چراغای مه شکن جلوش کمی تغییر کرده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Xo0oX
03-09-2013, 15:29
این جیلی ec7 کیربکس اتوماتیک هست یا دنده ای ؟

alborz1355
11-09-2013, 22:18
دوستان نظرتون در مورد MG350 چیه؟

آیا هنوز تولید میشه و قیمتش چنده؟