ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشگل در تغییر باس رم و دیفالت بایوس...کمک کنین لطفا

hesam.ah
17-03-2013, 14:27
سلام به همه بچه های گل p30world
چند تا راهنمایی میخوام و تو سایت که سرچ کردم در مورد سوالام دقیقا به چیزی که میخواستم نرسیدم واسه همین گفتم یه تاپیک بزنم بپرسم و از تجربیاتتون استفاده کنم...پس پیشاپیش ممنون از رااهنمایی هاتون...
دوستان مشخصات سیستم من اینه...
main: gigabyte EP43T-UD3R
RAM:2*2 elixir 1600
cpu: core 2 Q8200
جمعا میشه 4 گیگ رم...که وقتی سی پی یو زد رو باز میکنم فرکانس رم رو 666 هست که فک میکنم باید رو 1600 باشه...
از یکی از کاربرای حرفه ای سایت پرسیدم گفتن باید بری تو بایوس و تنظیم کنی...ولی روم نشد بیشتر سوال کنم 10 تا سوال کرده بودم ازش...
رفتم تو بایوس ولی چیزی پیدا نکردم...
میخواستم یه توضیحی بدید ببینم دقیقا باید چیکار کنم...چون فکر میکنم رو تایمینگ رمم هم تاثیر داشته چون پرفورمنس رم قبلیم که یدونه 2 گیگ بود از این خیلی بیشتر بود...
میخوام ببینم دقیقا باید چه کارهایی انجام بدم و این که حدالامکان میخوام سی پی یو رو اور نکنم چون کاملا پاسخگو کارم هست و دردسر بیشتر کردن دما و گرما سیستم رو نمیخوام...
فقط همین تامینگ و مشخصات رم اوکی بشه کافی هست...ممنون و متشکرم...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Ali*Reza
17-03-2013, 15:20
به نظر من نیاز به تغییر زمان تاخیر نیست.
پیشنهاد میکنم برین داخل تنظیمات بایوس و از اونجا قسمت Dram Frequency رو از حالت اتو خارج کنین و روی 1600 بزارین.

hesam.ah
17-03-2013, 18:37
سلام دوباره...
الان رفتم تو بایوس XMT رو حالت auto بود گزاشتمش رو پروفایل 1 که باس شد 1600 و به این صورت شد...
ولی یه سری تغییرات تو تب اول که واسه سی پی یو هست اتفاق افتاد میخوام ببینم اینا خطری نیستن...مشگل ندارن؟؟؟
اینم عکسش...
بازم ممنون

Ali*Reza
17-03-2013, 19:03
الان سیستم شما با فرکانس 1600 داره کار میکنه و مشکلی نیست.