ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم چاپ رنگ سیاه در چاپگر epson p50

farshad1353
17-03-2013, 10:53
با سلام خدمت پرسنل دانش پژوه سایت ،بنده از چاپگر اپسون پی 50 استفاده می کنم ولی متاسفانه رنگ سیاه نمی زنه نازل چک هم رنگ سیاه را نمی زنه هد کلین هم جواب نداده حتی مخزن رو هواگیری کردم باز نشد.کارتریج اصلی رو که نصب می کنم خیلی عالی کار می کنه .به نظرتون من چیکار کنم ؟؟

با تشکر

mohammad.t
17-03-2013, 20:32
با سلام خدمت پرسنل دانش پژوه سایت ،بنده از چاپگر اپسون پی 50 استفاده می کنم ولی متاسفانه رنگ سیاه نمی زنه نازل چک هم رنگ سیاه را نمی زنه هد کلین هم جواب نداده حتی مخزن رو هواگیری کردم باز نشد.کارتریج اصلی رو که نصب می کنم خیلی عالی کار می کنه .به نظرتون من چیکار کنم ؟؟

با تشکر

سلام.
خب پس مشكل از مخزن هست اول ببينيد جوهر توي قسمت كارتريج مخزن مياد يا نه اگه مياد كه خود كارتريج خرابه مي تونيد تعويضش كنيد. اگه نمياد ممكنه توي مسير مخزن تا كارتريج ها گرفتگي باشه.

amirkalak6
17-03-2013, 22:21
حتما هدش گرفته...

m_2t_ab
19-03-2013, 03:09

با تشکر
سلام دوست عزیز
یعنی وقتی کارتریج های اصلی رو میذارید، بدون مشکل نازل چک چاپ میشه؟
آیا به این روش هواگیری کردید؟

آموزش پر کردن و هواگیری مخزن جوهر (CISS) برای بار اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آموزش نصب کردن مخزن جوهر (CISS) برای پرینتر Epson R290 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنونم

سلام.
خب پس مشكل از مخزن هست اول ببينيد جوهر توي قسمت كارتريج مخزن مياد يا نه اگه مياد كه خود كارتريج خرابه مي تونيد تعويضش كنيد. اگه نمياد ممكنه توي مسير مخزن تا كارتريج ها گرفتگي باشه.
سلام محمد جان.
خوبی داداش؟
کم پیدایی!!!
موفق باشید

حتما هدش گرفته...

نه! اون احتمال آخره!!!