ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گیر کردن وسط آپدیت BIOS !!!!!!!!!!!!!!!

arman.71
17-03-2013, 05:36
سلام.
من می خواستم بایوس Lenovo Y560 رو آپدیت کنم، که وسط آپدیت گیر کرد! (تا الان 4 ساعت رو 86 از 90 مونده (از 90 اومد پایین))

تمام کارهایی که گفته بود رو کردم. حتی قبلش یه بار Restart کردم که هیچ مشکلی پیدا نکنه!:n04:
هیچ برنامه ای بار نکردم، حتی Task Manager !

توضیجات اضافه:
کل هارد خالیه، تازه windows 8 روش نصب کردم، هیچ Driver ی نصب نکردم. حتی Touchpad !
راستی چراغ هارد هنوز گاهی چشمک می زنه ...
اسم فایل آپدیتش هم 30cn71ww.wph بود.
از اوجایی که نوشته بود به هیچ وجه خاموشش نکنم، هنوز روشنه! نوشته 86 از 90 (می دونم که اگه خاموش کنم می سوزه (یا شاید الانم سوحته!)):n03:

اگه می شه کاری کرد، لطفاً راهنمایی کنین...:n16:

EXTREME
18-03-2013, 10:12
سلام.
من می خواستم بایوس Lenovo Y560 رو آپدیت کنم، که وسط آپدیت گیر کرد! (تا الان 4 ساعت رو 86 از 90 مونده (از 90 اومد پایین))

تمام کارهایی که گفته بود رو کردم. حتی قبلش یه بار Restart کردم که هیچ مشکلی پیدا نکنه!:n04:
هیچ برنامه ای بار نکردم، حتی Task Manager !

توضیجات اضافه:
کل هارد خالیه، تازه windows 8 روش نصب کردم، هیچ Driver ی نصب نکردم. حتی Touchpad !
راستی چراغ هارد هنوز گاهی چشمک می زنه ...
اسم فایل آپدیتش هم 30cn71ww.wph بود.
از اوجایی که نوشته بود به هیچ وجه خاموشش نکنم، هنوز روشنه! نوشته 86 از 90 (می دونم که اگه خاموش کنم می سوزه (یا شاید الانم سوحته!)):n03:

اگه می شه کاری کرد، لطفاً راهنمایی کنین...:n16:

بهرته برای درست کردن بایوس ببرید به یک مرکز معتبر فوقش اتفاقی بیفته بایوس لپ تاب میپره که با پروگرمر های لپ تاب درست میشه

arman.71
18-03-2013, 23:37
توی فروم lenovo یکی تو آپدیت بایوس اشتباه کرده بود، بهش گفتن که مادربوردش سوخته! از اون ترسیدم.
ممنون:n16: