مشاهده نسخه کامل
: خرید لپ تاپ با کیفیت نمایشگر بالا و گرافیک خوب
dandelionsland
16-03-2013, 19:38
سلام دوستان
من یه مک بوک پرو دارم 13 اینچی
خیلی لپ تاپ خوبیه اما چون گرافیک آنبورد داره برای بازی جواب نمیده
الان میخوام این روبفروشم یه لپ تاپ ویندوزی بخرم
میخوام طراحیش خوب باشه
کیفیت نمایشگرش بالا باشه(رزولوشن هر چه بالاتر بهتر)
گرافیکش هم خوب باشه بتونم بازی بکنم
لطف کنید مدل های پیشنهادیتون رو با ذکر قیمت بگید
خودم رنج قیمتی در نظر نیست چون این یکی رو میفروشم میتونم روش بذارم
ممنون
Thor God
16-03-2013, 20:23
آخرش برای گیم میخواید یا با کیفیت صفحه نمایش بالا ؟!
چون اگه کیفیت نمایش رو بخواید باید برید سراغ همین اپل یا سونی و اگر سیستم بالا رو میخواید معمولا با لپ تاپ ها و برند های ارزون تر مثله اچ پی و لنوو هم میشه به سیستم قوی رسید... اگر هم هر دو رو بخواید من پیشنهادم مدل مک بوک پرو اپل هست ... چون بودجتون هم زیاده این مدل لپ تاپ ها هم با گرافیک 650 و نمایشگر 15 اینچ هستن. اگه میخواید اپل بخرید بگید تا مدل بگم. در ظمن معمولا هم لپ تاپ های سونی با گرافیک ضعیف عرضه می شن مگر اینکه پول زیادی داشته باشی تا مدل های خیلی گرون رو بخری ولی در کل سونی برای سیاست کنسول های بازی خودش میگه که لپ تاپ برای کارهای کامپیوتری بخرید و یه کنسول هم برای بازی به همین دلیل با گرافیک پایین عرضه می کنه
اگر هم مدل های اچ پی و لنوو و ایسوس بخواید این مدل ها خوبن
n56vz
dv6 t7000
y580
و اگر هم این مدل ها رو پیدا نکردی ( که پیدا هم نخواهی کرد ) به z500 هم یه نگا بنداز
در کل من نظرم رو مک بوک پرو هست ولی اگر هم ویندوزی میخوای مدل های بالا قوی هستن
البته بهتر از این مدل ها رو هم تو سونی پیدا می کنی
سلام دوستان
میخوام طراحیش خوب باشه
ممنون
قیمت قیمت قیمت
Thor God
16-03-2013, 20:31
اشتباه
پاک بشه
dandelionsland
16-03-2013, 20:42
آخرش برای گیم میخواید یا با کیفیت صفحه نمایش بالا ؟!
چون اگه کیفیت نمایش رو بخواید باید برید سراغ همین اپل یا سونی و اگر سیستم بالا رو میخواید معمولا با لپ تاپ ها و برند های ارزون تر مثله اچ پی و لنوو هم میشه به سیستم قوی رسید... اگر هم هر دو رو بخواید من پیشنهادم مدل مک بوک پرو اپل هست ... چون بودجتون هم زیاده این مدل لپ تاپ ها هم با گرافیک 650 و نمایشگر 15 اینچ هستن. اگه میخواید اپل بخرید بگید تا مدل بگم. در ظمن معمولا هم لپ تاپ های سونی با گرافیک ضعیف عرضه می شن مگر اینکه پول زیادی داشته باشی تا مدل های خیلی گرون رو بخری ولی در کل سونی برای سیاست کنسول های بازی خودش میگه که لپ تاپ برای کارهای کامپیوتری بخرید و یه کنسول هم برای بازی به همین دلیل با گرافیک پایین عرضه می کنه
اگر هم مدل های اچ پی و لنوو و ایسوس بخواید این مدل ها خوبن
n56vz
dv6 t7000
y580
و اگر هم این مدل ها رو پیدا نکردی ( که پیدا هم نخواهی کرد ) به z500 هم یه نگا بنداز
در کل من نظرم رو مک بوک پرو هست ولی اگر هم ویندوزی میخوای مدل های بالا قوی هستن
البته بهتر از این مدل ها رو هم تو سونی پیدا می کنی
ممنون دوست عزیز
راستش نمیخوام پول برند بدم چند سالیه مک بوک پرو دارم رتیناهای اپل هم 13 اینچی شون گرافیک آنبورد داره 15 اینچی اون خیلی گرونتره نسبت به برندهای دیگه
اینی هم که گفتم هم صفحه ش خوب باشه هم گرافیکش بختطر اینه که شاید 90 درصد نیازم دیدن فیلم و بازی کردن باشه
خیلی برام عجیبه لپ تاپ ها رزولوشن full hd ندارن یه همچین رزولوشنس نیست واقعا؟
این مدل هایی که گفتین قیمت و مشخصات و کیفیت صفحه شون چطوریه؟
معذرت سوالام زیاد شد
Thor God
16-03-2013, 20:58
ممنون دوست عزیز
راستش نمیخوام پول برند بدم چند سالیه مک بوک پرو دارم رتیناهای اپل هم 13 اینچی شون گرافیک آنبورد داره 15 اینچی اون خیلی گرونتره نسبت به برندهای دیگه
اینی هم که گفتم هم صفحه ش خوب باشه هم گرافیکش بختطر اینه که شاید 90 درصد نیازم دیدن فیلم و بازی کردن باشه
خیلی برام عجیبه لپ تاپ ها رزولوشن full hd ندارن یه همچین رزولوشنس نیست واقعا؟
این مدل هایی که گفتین قیمت و مشخصات و کیفیت صفحه شون چطوریه؟
معذرت سوالام زیاد شد
خوب اگه نمی خوای پول برند بدی باید دور سونی و اپل رو خط بکشی ، گرچه با این نیاز های شما و بودجه بالا بهتره که همین سونی و اپل رو اتخاب بکنید. بهتره که بودجه رو هم دقیقا مشخص کنید تا راحت شیم ( با عرض معذرت از صاحب پست دو تا بالایی )
یعنی چی که ندارن ؟! فول اچ دی هست که !!! هم اپل هم سونی و هم همه برند های دیگه البته اپل صفحه نمایش های بیشتر از رزولیشن فول اچ دی هم تولید کرده
این مدل هایی که گفتم همشون رم 8 گیگ و هارد 1 ترابایت و سی پی یو i7 دارن دو مدل n56vz و dv6 t7000 دارای گرافیک 650 و مدل y580 دارای گرافیک 660 هست که 14 درصد از این مدل 650 کارایی بالا تری داره
البته این سه مدل به شدت کم یاب هستن مخصوصا n56vz اما مدل Vm با گرافیک 630 و صفحه نمایش اچ دی هست ولی به کاره شما نمیاد و مورد بعدی هم اینکه یه مدل با گرافیک 4 گیگ 650 و رم 12 و هارد 2 ترا و سی پی یو i7 هست با قیمت 5 و نیم ملیون ( یک هفته پیش ، بندرعباس ) البته z500 هم مثله همین مدل ها هست ولی با کانفیگه n56vm و یه مدل هم با گرافیک 645 عرضه میشه
همشون هم فول اچ دی هستن کیفیت نمایش قابل قبول ولی به پای سونی نمیرسه گرچه مدل n56vz از سایر مدل ها نمایشگر بهتر و لنوو بین این سه تا صفحه نمایشی با کیفیت پایین تر داره !
سوالی بود بفرما
خوب بنده خدا داره می گه اپل رو میفروشم روش هم یه مقدار میخوام پول بزارم ... باز هم بودجه میخوای ؟! :n09:
خو بجای این که من رو بزارین اف تاپیک بزنم خو قیمت رو بگو بعد الان بگو منظورش چه قدر می زاره روش انداه خودش نصفش یا دویستومن
بحث فلسفی :n04:
Thor God
16-03-2013, 21:12
خو بجای این که من رو بزارین اف تاپیک بزنم خو قیمت رو بگو بعد الان بگو منظورش چه قدر می زاره روش انداه خودش نصفش یا دویستومن
بحث فلسفی :n04:
داداش شرمندم میدونم بد صحبت کردم حق با شماست
dandelionsland
16-03-2013, 21:15
دوستان معذرترميخوام قيمت نگفتم
راستش نميخوام چيزي كه ميخوام فداي قيمت بشه
واسه همين اول دنبال يه رزولوشن فول اچ دي و كيفيت خوب صفحه با گرافيك مناسب هستم
بعدا رو قيمتش فكر ميكنم
dandelionsland
16-03-2013, 21:19
خوب اگه نمی خوای پول برند بدی باید دور سونی و اپل رو خط بکشی ، گرچه با این نیاز های شما و بودجه بالا بهتره که همین سونی و اپل رو اتخاب بکنید. بهتره که بودجه رو هم دقیقا مشخص کنید تا راحت شیم ( با عرض معذرت از صاحب پست دو تا بالایی )
یعنی چی که ندارن ؟! فول اچ دی هست که !!! هم اپل هم سونی و هم همه برند های دیگه البته اپل صفحه نمایش های بیشتر از رزولیشن فول اچ دی هم تولید کرده
این مدل هایی که گفتم همشون رم 8 گیگ و هارد 1 ترابایت و سی پی یو i7 دارن دو مدل n56vz و dv6 t7000 دارای گرافیک 650 و مدل y580 دارای گرافیک 660 هست که 14 درصد از این مدل 650 کارایی بالا تری داره
البته این سه مدل به شدت کم یاب هستن مخصوصا n56vz اما مدل Vm با گرافیک 630 و صفحه نمایش اچ دی هست ولی به کاره شما نمیاد و مورد بعدی هم اینکه یه مدل با گرافیک 4 گیگ 650 و رم 12 و هارد 2 ترا و سی پی یو i7 هست با قیمت 5 و نیم ملیون ( یک هفته پیش ، بندرعباس ) البته z500 هم مثله همین مدل ها هست ولی با کانفیگه n56vm و یه مدل هم با گرافیک 645 عرضه میشه
همشون هم فول اچ دی هستن کیفیت نمایش قابل قبول ولی به پای سونی نمیرسه گرچه مدل n56vz از سایر مدل ها نمایشگر بهتر و لنوو بین این سه تا صفحه نمایشی با کیفیت پایین تر داره !
سوالی بود بفرما
ممنون
معذرت ميخوام قيمت اين مدل ها رو دارين؟
گفتين n56vz فول اچ دي هست با كيفيت صفحه بهتر از بقيه؟
Thor God
16-03-2013, 21:31
ممنون
معذرت ميخوام قيمت اين مدل ها رو دارين؟
گفتين n56vz فول اچ دي هست با كيفيت صفحه بهتر از بقيه؟
تقریبا در حده 4 تومن تا 4 و 200 هست چون تو ایران پیدا نمیشه قیمت هم ندارم این قیمت برا چند وقت پیشه ... ولی تو همین حدودا هستن N56vz بین اینها از همه باید گرون تر باشه البته این رو هم در نظر بگیرید که یکی از معایب این مدل نداشتن ssd هست که خب برای بعضی غیر قابل قبوله ولی دو مدل دیگه قابلیت خوندن ssd کناره hdd رو دارن
بله من با این مدل که کار کردم خیلی حال کردم.
soheilnouri
16-03-2013, 21:44
Thor god عزيز الا z500 چنده و رم و گرافيكش چنده؟
Sent from my iPad 2
Thor God
16-03-2013, 22:01
الان تو بازار 2 و 900 پیدا میشه ... رم 8 گرافیک 645 سی پی یو هم i7 ( در مورد گرافیک مطئن نیستم که مدل 630 هست یا 645 )
dandelionsland
16-03-2013, 22:07
تقریبا در حده 4 تومن تا 4 و 400 یا هم 600 هستن چون تو ایران پیدا نمیشن قیمت هم ندارم این قیمت برا چند وقت پیشه ... ولی تو همین حدودا هستن N56vz بین اینها از همه باید گرون تر باشه البته این رو هم در نظر بگیرید که یکی از معایب این مدل نداشتن ssd هست که خب برای بعضی غیر قابل قبوله ولی دو مدل دیگه قابلیت خوندن ssd کناره hdd رو دارن
بله من با این مدل که کار کردم خیلی حال کردم.
مدل ايسوزه خوبه ظاهرا
ممنون دوست عزيز
ببينم قيمتش چقدره الان
اگه بتونم پيدا كنم مي خرم
تشكر
dandelionsland
16-03-2013, 22:30
چرا اينجا نوشته فول اچ دي نيست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=1
Thor God
17-03-2013, 16:09
چرا اينجا نوشته فول اچ دي نيست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=1
شما چرا رفتی ینجا ؟! برو سایت اصلی ایسوس و مشخصات رو ببین !:n05:
بفرما این هم از لینک : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ww . as u s. com/Notebooks_Ultrabooks/N56VZ/
تو جای خلی بزار Asus
همون طور که میبینی هم اچ دی داره و هم فول اچ دی اون سایتی هم که دادی به احتمال زیاد یادشون رفته فول رو بزارن ( این هم یکی از معایب سایت های ایرانی ) مدل اچ دی یه پسوند تو مایه های 202 یا همچین چیزی داره .
یه سر به سایت آمازون هم بزنی بد نیست ! اونجا هم میبینی که با گرافیک 630 هم موجوده که مدل vm هست
مدل ايسوزه خوبه ظاهرا
ممنون دوست عزيز
ببينم قيمتش چقدره الان
اگه بتونم پيدا كنم مي خرم
تشكر
خب خوبه اگه میخواید بخرید مدل خوبی هم هست ولی توجه بکنید همون جور که گفتم ssd نمیخونه هاا ! بعدا به مشکل بر نمی خورید ؟
البته اون مدل های دیگه مثله y580 و dv6 t7000 از این مدل ارزون تر هستن ! ایسوس به خاطره دیزاین و تا حدودی هم برند کمی گرون تره.
dandelionsland
19-03-2013, 19:11
شما چرا رفتی ینجا ؟! برو سایت اصلی ایسوس و مشخصات رو ببین !:n05:
بفرما این هم از لینک : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ww . as u s. com/Notebooks_Ultrabooks/N56VZ/
تو جای خلی بزار Asus
همون طور که میبینی هم اچ دی داره و هم فول اچ دی اون سایتی هم که دادی به احتمال زیاد یادشون رفته فول رو بزارن ( این هم یکی از معایب سایت های ایرانی ) مدل اچ دی یه پسوند تو مایه های 202 یا همچین چیزی داره .
یه سر به سایت آمازون هم بزنی بد نیست ! اونجا هم میبینی که با گرافیک 630 هم موجوده که مدل vm هست
خب خوبه اگه میخواید بخرید مدل خوبی هم هست ولی توجه بکنید همون جور که گفتم ssd نمیخونه هاا ! بعدا به مشکل بر نمی خورید ؟
البته اون مدل های دیگه مثله y580 و dv6 t7000 از این مدل ارزون تر هستن ! ایسوس به خاطره دیزاین و تا حدودی هم برند کمی گرون تره.
ممنون صفحه و دیزاین هم برام مهمه که فرمودین این صفحه اش بهتره
ssd هم زیاد مهم نیست برام
اکثرا فیلم هام رو میخوام تو هاردش آرشیو کنم
اون دو مدل هم از قیافه شون خوشم نیومد
همین ایسوسه خوبه فقط اصلا گیر نمیاد نمیدونم چیکار کنم با این وضعیت
Thor God
19-03-2013, 20:30
آره خیلی کم یابه البته مدل غیر فول اپ دیش هم هست که فکر نمی کنم به کاره شما بیاد مدل vm هم با گرافیک ضعیف تر هست ! در کل همه ی مدل هاش به غیر از vz کامل وجود نداره
اون مدل های دیکه هم کمیاب هستن
اگه میتونید از خارج سفارش بدید
(( البته بندرعباس راحت پیدا میشه این مدل با گارانتی شرکتی ))
hamid_IT63
08-04-2013, 15:13
سلام دوستان
میخوام طراحیش خوب باشه
ممنون
حتما" مدل N5521 دل رو از نزدیک ببین .
مشخصاتش خیلی خوبه . برای بازیم مناسبه .
پردازنده Intel Ivy Bridge ® Core™ i7-3517U @1.90GHz
گرافیک AMD Radeon HD 8130M , 2GB
رنگ قرمز و نقره ای
وزن 2.32 کیلوگرم
هارددیسک 750 گیگابایت
رم 4 گیگابایت
dandelionsland
04-06-2013, 23:18
با عرض معذرت از دوستانی که توی این تاپیک کمک کردن , متاسفانه مدل n56vz ایسوس با مشخصات فول رو هر چی گشتم پیدا نکردم
این چند روز هم نمایشگاه کامپیوتکس بود و لپ تاپ های زیادی با هاسول معرفی شدن
این مدل ها کی به بازار میان ؟
فقط تفاوت ها در کم مصرف بودن هست؟
از مدل هایی که معرفی شد شما گزینه مناسبی رو برای نیازهای من در نظر ندارین؟ من منتظر سری های جدید باشم یا از دستگاه های فعلی خرید کنم
نیازهام:
1- کیفیت صفحه نمایش (14 یا 15 اینچ از 15 بیشتر نباشه)
2 - رزلوشن فول اچ دی(حالا اگه نبود هم مشکلی نیست ولی اولویت با فول اچ دی هست برام)
3 - مناسب برای گیم
4 طراحی بدنه نسبتا زیبا
چیزهایی که مهم نیست
1 - برند(البته کلا نسبت به ایسوس و ایسر احساس بهتری دارم)
2 - داشتن درایو نوری
3 - باتری
4 - حجم هارد
5 - وزن
همونطور که قبلا هم گفتم بودجه ام تا 4 تومن هستش
باز هم از دوستان تشکر میکنم
dandelionsland
05-06-2013, 01:42
يه سوال ديگه
بين اين سري،هاي n ايسوس و vivobook ايسوس و v3 هاي ايسر كدوم صفحه شون با كيفيت تره؟
dandelionsland
05-06-2013, 10:35
n
با عرض معذرت از دوستانی که توی این تاپیک کمک کردن , متاسفانه مدل n56vz ایسوس با مشخصات فول رو هر چی گشتم پیدا نکردم
این چند روز هم نمایشگاه کامپیوتکس بود و لپ تاپ های زیادی با هاسول معرفی شدن
این مدل ها کی به بازار میان ؟
فقط تفاوت ها در کم مصرف بودن هست؟
از مدل هایی که معرفی شد شما گزینه مناسبی رو برای نیازهای من در نظر ندارین؟ من منتظر سری های جدید باشم یا از دستگاه های فعلی خرید کنم
نیازهام:
1- کیفیت صفحه نمایش (14 یا 15 اینچ از 15 بیشتر نباشه)
2 - رزلوشن فول اچ دی(حالا اگه نبود هم مشکلی نیست ولی اولویت با فول اچ دی هست برام)
3 - مناسب برای گیم
4 طراحی بدنه نسبتا زیبا
چیزهایی که مهم نیست
1 - برند(البته کلا نسبت به ایسوس و ایسر احساس بهتری دارم)
2 - داشتن درایو نوری
3 - باتری
4 - حجم هارد
5 - وزن
همونطور که قبلا هم گفتم بودجه ام تا 4 تومن هستش
باز هم از دوستان تشکر میکنم
يه سوال ديگه
بين اين سري،هاي n ايسوس و vivobook ايسوس و v3 هاي ايسر كدوم صفحه شون با كيفيت تره؟
دوستان كسي نظري نداره؟
dandelionsland
05-06-2013, 18:17
کسی اینجا نیست؟
3aman021
05-06-2013, 18:40
ویوو بوک اصلا صفحه نمایش خوبی نداره .کنتراست و روشنایی پایینی داره
dandelionsland
05-06-2013, 20:07
این مدل k56 گرافیکش چطوره؟
من خودم مک دارم با یه n46 مقایسه کردم صفحه هاشون رو
خیلی بدتر بود صفحه اش بخصوص مات بودنش که چون تو خونه استفاده میکنم دوست دارم براق تر و شفاف تر باشه صفحه
یه بار تو پایتخت یه ایسوس دیدم خیلی صفحه اش خوب بود مدلش رو نپرسیدم متاسفانه
الان به نظر شما یه مدلی نیست صفحه اش خوب باشه با گرافیکس در حد 650 ؟
حتما" مدل N5521 دل رو از نزدیک ببین .
مشخصاتش خیلی خوبه . برای بازیم مناسبه .
پردازنده Intel Ivy Bridge ® Core™ i7-3517U @1.90GHz
گرافیک AMD Radeon HD 8130M , 2GB
رنگ قرمز و نقره ای
وزن 2.32 کیلوگرم
هارددیسک 750 گیگابایت
رم 4 گیگابایت
این مدل ضعیفه
dandelionsland
05-06-2013, 21:14
این مدل ضعیفه
شما مدلی با کیفیت صفحه خوب و براق با گرافیکی در حد 650 میشناسین؟
این مدل k56 گرافیکش چطوره؟
من خودم مک دارم با یه n46 مقایسه کردم صفحه هاشون رو
خیلی بدتر بود صفحه اش بخصوص مات بودنش که چون تو خونه استفاده میکنم دوست دارم براق تر و شفاف تر باشه صفحه
یه بار تو پایتخت یه ایسوس دیدم خیلی صفحه اش خوب بود مدلش رو نپرسیدم متاسفانه
الان به نظر شما یه مدلی نیست صفحه اش خوب باشه با گرافیکس در حد 650 ؟
خیر k56 دو کانفیگ داره k56cm و k56cb اولی گرافیک 635 و دومی 740 مدل بدی نیست اما سی پی یو ضعیفی داره ولی شما باید بودجه مشخصی داشته باشین که طبق اون بهترین برند با بهترین کانفیگ رو انتخاب کنین
مثلا تا 2500 z500 i5 lenovo
تا3500 Asus n56
بالا 4500 vaio
dandelionsland
05-06-2013, 21:22
بودجه ام تا 4 تومن هست
n56 بسیار خوب هست اما صفحه اش مات هست و برام جالب نیست
اون مدل لنوو هم دوستان گفتن صفحه اش خوب نیست
واقعا الان موندم
یه چیزی نیست صفحه ای شفاف با رنگ های گرم و خوب داشته باشه با یه کارت گرافیک مناسب؟
hossein pc 2011
05-06-2013, 21:22
n56vz خوبه و کیفیت صفحه نمایشش عالیه.ولی اگه میتو نید همون مک بخرید.
dandelionsland
05-06-2013, 21:27
n56vz خوبه و کیفیت صفحه نمایشش عالیه.ولی اگه میتو نید همون مک بخرید.
n56 صفحه ای مات و با کیفیتی در حد n46 داره؟
آخه الان یه n46 کنار مک خودم هست
وحشت کردم از کیفیت پایینش
رنگ ها خیلی مرده و کم رنگ هست
3aman021
06-06-2013, 00:57
این مدل در مقایسه با مک اینطور به نظرت میاد...وگرنه صفحه نمایش خوبی داره
dandelionsland
06-06-2013, 01:01
این مدل در مقایسه با مک اینطور به نظرت میاد...وگرنه صفحه نمایش خوبی داره
جدا یعنی بهترین کیفیت صفحه تا 4 تومن غیر از لپ تاپ های اپل اینه؟
واقعا حیفه 4 تومان داشته باشی بعد vaio نخری
سری f23 رو ببین
dandelionsland
06-06-2013, 01:21
واقعا حیفه 4 تومان داشته باشی بعد vaio نخری
سری f23 رو ببین
خواهشا اگه اطلاعاتی دارین تو این بحث شرکت کنید
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hossein pc 2011
06-06-2013, 14:32
n56 صفحه ای مات و با کیفیتی در حد n46 داره؟
آخه الان یه n46 کنار مک خودم هست
وحشت کردم از کیفیت پایینش
رنگ ها خیلی مرده و کم رنگ هست
نسبت به مک که ...
n56vz الان hd تو بازاره.
3aman021
06-06-2013, 15:14
جدا یعنی بهترین کیفیت صفحه تا 4 تومن غیر از لپ تاپ های اپل اینه؟ببین یه مدل سونی هست نزدیک به 5 میلیون فوق العادس وزن 1.7 صفحه نمایش عالی رم 12 هارد سرعت بالا گرافیکشم 2گیگ 640 اما بازم به کارت نمیاد .چون صفحش 13.3 اینچه
hossein pc 2011
09-06-2013, 13:23
صفحه نمایش خوب اول سونی بعد اسوس.ولی asus به صرفه تره.:n05:
سلام
لطفا اگه امکانش هست مقايسه اي بين y500 و n56vz داشته باشيد.
به نظر شما کدوم بهتره و چرا ؟ (قيمت و طراحي ظاهري مهم نيست)
با تشکر
shahin..
13-06-2013, 13:56
اگه امکان افزایش بودجه تا 5 تومن و داشته باشید سری s سونی می تونه گزینه خوبی برا خرید باشه ... هم کیفیت صفحش عالیه گرافیکش هم خوبه . وزنشم خیلی کمه ...
دوستانی که نیاز به مشاوره دارن برای خودشون تاپیک بزنن
بسته شد ، دلیل = مگاتاپیک
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.