مشاهده نسخه کامل
: نویز و قطعی تلفن هنگام استفاده از ADSL
سلام
هنگام استفاده از اینترنت ، خط تلفن با دارای نویز خیلی شدیدی میشه و بعد از چند ثانیه استفاده از تلفن، خط کلا قطع میشه.ولی اینترنت هیچ مشکل و نوسانی نداره.
از طرف دیگر هم که با اون خط تلفن تماس میگیرم، بوق اشغال میزنه.
از دو نوع اسپلیتر مختلف هم استفاده کردم و هیچ تفاوتی با هم نداشتن.
مشکل چیه و چطور میتونم حلش کنم؟
سلام
هنگام استفاده از اینترنت ، خط تلفن با دارای نویز خیلی شدیدی میشه و بعد از چند ثانیه استفاده از تلفن، خط کلا قطع میشه.ولی اینترنت هیچ مشکل و نوسانی نداره.
از طرف دیگر هم که با اون خط تلفن تماس میگیرم، بوق اشغال میزنه.
از دو نوع اسپلیتر مختلف هم استفاده کردم و هیچ تفاوتی با هم نداشتن.
مشکل چیه و چطور میتونم حلش کنم؟
سلام
اسپليتر رو دقيقا چه جوري وصل ميكنيد دوست عزيز ؟
دقیقا حالتی که باید وصل بشه
phone به گوشی و dsl به مودم
hamidchi
16-03-2013, 12:39
دقیقا حالتی که باید وصل بشه
phone به گوشی و dsl به مودم
ورودی اسپلیتر که خط تلفن خونه هست رو وارد کنید (خط رو بزنید به line) , فون رو وصل کنید به گوشی ولی ای دی اس ل خالی باشه و مودم رو مستقیم به خط وصل کنید مثلا از یه پریز تلفن دیگه (بدون واسطه اسپلیتر ) احتمالا مشکل حل میشه _ ( مشکل خودمم بود این)
با این کار هم مشکل حل نشد.
من حتی از دو اسپلیتر مجزا و بصورت سری پشت سر هم استفاده کردم و تاثیری نداشت
شاید تلفنتون ایراد داره! :n02:
دو گوشی مختلف رو تست کردم
نمیدونم، آیا امکان وجود ایراد در سیم کشی و یا دوری ما از مرکز مخابراتی میتونه موثر باشه یا نه
دو گوشی مختلف رو تست کردم
نمیدونم، آیا امکان وجود ایراد در سیم کشی و یا دوری ما از مرکز مخابراتی میتونه موثر باشه یا نه
سلام
دوست عزيز شما مودم و اسپليتر و تلفن رو ببريد دم در خونه جايي كه سيم تلفن از بيرون اومده داخل از اونجا مستقيم بهش وصل كنيد اگه ايراد داشت كه مشكل از مخابراته يا شركته adsl اگه نداشت كه معلوم ميشه مشكل سيم كشي داخل خونس .
مشکل شما اینجوریه . مشکل ما جوریه که گاهی وقتا نت قطع میشه وصل نمیشه تا اینکه من یه گوشی وصل کنم به خط تلفنی که به اینترنت وصله چون گوشی وصل نیست و خود مودم یکسره وصله. بعد تلفن رو بر میدارم و صدای زنگ رو میشنوم بعد قطع میکنم بعدشم سیم مودم رو وصل میکنم به نت وصل میشه. اسپلیتر هم گذاشتم درست نشد.
یکی دو نفر تو جاهای مختلف دیدم گفتن که خط تلفن از کنار پریز برق رد میشه به این خاطره. :n13:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.