PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک لطفا همه بیان تو

hosein_salar_7
15-03-2013, 19:03
سلام دوستان
من ی سوال داشتم
میخواستم ببینم چجوری میشه لب تاپ رو به تی وی وصل کنم(از طریق Wifi )
یعنی بجای اینکه بخوام کیلیپ رو با پرت HDMI وصل کنم ببینم از طریق وایفای ارتباط بدم
و ی سوال دیگه از اینترنت هم استفاده میکنه یا نه ؟

matinpour
15-03-2013, 20:09
سلام دوستان
من ی سوال داشتم
میخواستم ببینم چجوری میشه لب تاپ رو به تی وی وصل کنم(از طریق Wifi )
یعنی بجای اینکه بخوام کیلیپ رو با پرت HDMI وصل کنم ببینم از طریق وایفای ارتباط بدم
و ی سوال دیگه از اینترنت هم استفاده میکنه یا نه ؟

دوست عزیز
این روش برای تلویزیونهای سامسونگ مورد استفاده قرار می گیرد.
مدیریت دستگاه های وصل شده به شبکه
Wi-Fi Direct
Wi-Fi Direct ← منو ← شبکه
تلویزیون را برای اتصال به دستگاه های موبایل و دیگروسایل بی سیم تنظیم کنید. با استفاده از این عملکرد می توانید دستگاه های موبایل و دیگر وسایل بی سیم را مستقیماً و بدون راتر به تلویزیون وصل کنید.
برای استفاده از این عملکرد، دستگاه تلفن همراه شما باید توسط t Wi-Fi Direc پشتیبانی شده باشد. هنگام اتصال Samsung Wireless LAN Adapter استفاده کنید.
برای اتصال دستگاه موبایل به تلویزیون با استفاده از Direct Wi-Fi این مراحل را اجرا کنید: ،
- 1 دستگاه Wi-Fi Direct را روشن کرده و عملکرد Wi-Fi Direct آنرا فعال کنید
-2به صفحه Wi-FiDirect بروید)شبکه ← Wi-Fi Direct) تلویزیون شروع به جستجوی دستگاه ها کرده و سپس دستگاه ها را در صفحه Wi-Fi Direct نمایش می دهد.
3- دستگاه Wi-Fi مورد نظر را انتخاب کنید..
4- در دستگاه:Wi-Fi. برای PBC دکمه : WPS(PBC را روی دستگاه Wi-Fi در ظرف 2 دقیقه فشار دهید. پاپ آپ در حال اتصال و سپس پاپ آپ وصل شد ظاهر می شود. هنگامیکه بسته می شود، بایستی دستگاهی که در صفحه Wi-Fi Direct لیست شده را به عنوان وصل شده مشاهده کنید.
برای کد: کد نشان داده شده را روی دستگاه وارد کنید. پاپ آپ در حال اتصال و سپس پاپ آپ وصل شد ظاهر می شود. هنگامیکه بسته می شود، بایستی دستگاهی که در صفحه Direct Wi-Fi لیست شده را به عنوان وصل شده مشاهده کنید.
اگر می خواهید دستگاه را قطع کنید دستگاه Wi-Fi وصل شده را انتخاب کرده و سپس قطع اتصال را انتخاب کنید.

Soft AP عملکرد
منو ← شبکه ← عملکرد Soft AP
با استفاده از این عملکرد می توانید تلویزیون را به دستگاه های موبایل وصل کنید در صورتیکه دستگاه موبایل شما از Wi-Fi Direct پشتیبانی نمی کند. صفحه عملکرد Soft AP به شما امکان می دهد تا گزینش ها را برای اتصال دستگاه های Wi-Fi تنظیم کنید.
عملکرد Soft AP ● ●
عملکرد Soft AP را روشن یا خاموش می کند. هنگامیکه عملکرد Soft AP روی روشن تنظیم شده، دستگاه های موبایل نمی توانند اسم شبکه تلویزیون را در فهرست اتصال. Wi-Fi خود پیدا کنند
كلید امنیتی ● ●
یک كلید امنیتی را که حداقل 8 حرف دارد با استفاده از کنترل از راه دور وارد کنید. انجام شد. را در هنگام خاتمه انتخاب کنید.
اگر کلید ایمنی حداقل 8 حرف نداشته باشد، انجام شد. موجود نمی باشد. – –برای اتصال دستگاه موبایل به تلویزیون، بایستی کلید ایمنی را در دستگاه وارد کنید. اگر شبکه به طور صحیح کار نمی کند، کلید ایمنی را دوباره کتنرل کنید. یک کلید امنیت ناصحیح ممکن است موجب درست کار نکردن شود.

hosein_salar_7
15-03-2013, 20:15
دوست عزیزی با موبایل میتونم وصل بشم به تلوزیون ولی با لب تاپ نمیتونم
و سوال دیگه
ایا میشه رو تی وی VP n نصب کرد که ف یلترو دور زد ؟

shahpasand1
15-03-2013, 22:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]