alyy
15-03-2013, 17:28
سلام دوستان من داداشم یه چند روزی هست یه لپ تاب hp pavilon g6 مدل 1320sx خریده و همون روز اول ویندوزشو عوض کردم و یه سون نصب کردم که از اون به بعد وایرلس و بلوتوث کار نمیکنه.اینم بگم که سی دی درایوهاش همراهش نبود رفتم از سایت hp هرچی بود دانلود کردم از این صفحه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی هیچ کدوم نصب نشد غیر کارت شبکه و گرافیکش بقیه همه اخطار reinstall میده و نصب نمیشه.حالا نمیدونم من اشتباه دانلود کردم یا مشکل از جای دیگه ای هست.
از دوستان خواهش دارم لطف کنن اگه فقط درایو وایرلس و بلوتوثشس رو برام گیربیارن ممنون میشم یا که بگن مشکل کجاست.ویندوزم سون 64 بیت هست
در ضمن تو قسمت network and sharing یه قسمت هست به نام change adapter wireless اون دیگه نیست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی هیچ کدوم نصب نشد غیر کارت شبکه و گرافیکش بقیه همه اخطار reinstall میده و نصب نمیشه.حالا نمیدونم من اشتباه دانلود کردم یا مشکل از جای دیگه ای هست.
از دوستان خواهش دارم لطف کنن اگه فقط درایو وایرلس و بلوتوثشس رو برام گیربیارن ممنون میشم یا که بگن مشکل کجاست.ویندوزم سون 64 بیت هست
در ضمن تو قسمت network and sharing یه قسمت هست به نام change adapter wireless اون دیگه نیست