PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - Sniper Ghost Warrior 2

lionf3
15-03-2013, 16:42
سلام دوستان یه چند روزی هست که این بازی اومده منم
هنوز دانلودش نکردم اما هروقت دانلود و نصب کردم راهنمایی های
لازم رو به عمل میارم
هر کدوم از دوستان این بازی رو نصب کرده
اگر نکته ای در هنگام نصب بود
یا مشکلی داشت با بچه های اینجا در میون بزاره:n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali-u
15-03-2013, 18:18
من یکم بازی کردم
نسبت به قسمت اول چندان تغییری صورت نگرفته .. قسمت انمیشن شلیک گلوله از تفنگه برداشته شده و یکم .. دل سرد شدم از این قضیه
قسمت اول نسبت به قسمت دوم SNIPER تر بود .. :n05:

mohsen_1363
17-03-2013, 19:52
چرا اسلحم شلیک نمیکنه ؟

ali-u
17-03-2013, 22:07
چرا اسلحم شلیک نمیکنه ؟

تنظیمات کیبورد رو نگاه کن . شاید .دکمه شلیک . معرفی نشده

aaltaier
17-03-2013, 23:38
سلام . من نصب کردم اجرا که می کنم می ره داخل ولی همون صفحه سیاه گیر می کنه stop working می زنه کارت آپدیت کردم کرک ها رو هم ریختم چه کار کنم؟

mohsen_1363
17-03-2013, 23:54
تنظیمات کیبورد رو نگاه کن . شاید .دکمه شلیک . معرفی نشده
مرسی اره
حل شد

ali-u
18-03-2013, 00:16
سلام . من نصب کردم اجرا که می کنم می ره داخل ولی همون صفحه سیاه گیر می کنه stop working می زنه کارت آپدیت کردم کرک ها رو هم ریختم چه کار کنم؟

بازی اکسترکت یا نصبیه ..

aaltaier
18-03-2013, 00:49
بازیه نصبیه , دوتا دی وی دی دوبار هم نصب کردم ولی باز هم همونجوریه.

ali-u
18-03-2013, 11:11
بازیه نصبیه , دوتا دی وی دی دوبار هم نصب کردم ولی باز هم همونجوریه.

به احتمال زیاد مشکل از کرک است
فایل زیر دانلود ... تو محل نصب کپی کن
بازی رو از فایل داخل پوشه اجرا کن اگه باز اررور stop working داد
توی Task Maneger تب processes رو ایکون بازی راست کلیک کرده و از گزینه Set Affinity یکی از هسته های CPU رو غیر فعال کنید
به احتمال زیاذ درست بشه

vahab2008
18-03-2013, 11:27
سلام دوستان من هم این مشکل سیاه شدن صفحه رو دارم اگه میشه یه راهی پیدا کنید 2 بار الان دانلودش کردم و هر 2 بار همین مشکل رو داشته
لطفا یه نفر کمک کنه

amir11223344
18-03-2013, 11:52
سلام منم کرک رو نصب کردم ولی باز همون مشکل رو دارم (سیاه شدن صفحه)

vahidreza2007
18-03-2013, 13:03
اقا من نسخه بلک باکس بازی رو از سایت دانلود هادانلود کردم و از زیپ در اوردم و نصب کردم و کامل نصب شد و بازی اجرا شد و تا قسمت منو و ... مشکلی نداره ولی وقتی م یخواد بره تو بازی اولش یه صحفه سیاه میاد بعد که اون دو نفر دارن بازی رو شروع می کنند همه جا سایه مانند هستش و کلا گرافیک به هم خوردس . انگار همه جا رو دود گرفته و جزئیات معلوم نیست مثلا از یه پل اول بازی فقط یه خط سفید کم رنگ معلوم هستش

مشکل چی هستش ؟ دو بار هم نصب کردم بازی رو ولی بازم همین مشل هستش . سیستمم هم قوی هستش و دارم کراسیس 3 رو به خوبی بازی می کنم . کارتم هم از سری ای ام دی هستش

ali-u
18-03-2013, 16:22
سلام منم کرک رو نصب کردم ولی باز همون مشکل رو دارم (سیاه شدن صفحه)

احتمالا مشکل از ویندوز باشه
بازی رو تونستی یه ویندوز دیگه نصب کن ..

amir11223344
18-03-2013, 23:31
احتمالا مشکل از ویندوز باشه
بازی رو تونستی یه ویندوز دیگه نصب کن ..

ویندوز من 7 هستش و رو چند سیستم دیگه هم نصب کردم و چند دی وی دی مال شرکت های مختلف (بازی) رو هم نصب کردم ولی باز همون مشکله دوستام هم این مشکلو دارن هر روشی که خودم تو این چند سال بلد بودم هم امتحان کردم ولی جواب نگرفتم خیلی بد شد من خیلی وقته منتظر قسمت دوم این بازی بودم

ali-u
19-03-2013, 16:07
ویندوز من 7 هستش و رو چند سیستم دیگه هم نصب کردم و چند دی وی دی مال شرکت های مختلف (بازی) رو هم نصب کردم ولی باز همون مشکله دوستام هم این مشکلو دارن هر روشی که خودم تو این چند سال بلد بودم هم امتحان کردم ولی جواب نگرفتم خیلی بد شد من خیلی وقته منتظر قسمت دوم این بازی بودم

دوست عزیز . .. زیاد ناامید نشو . .چیزی از دست ندادی .. بازی به نسبت نسخه قبلی زیاد .. پیشرفت نداشته ...
بعد ...
همون سی دی گه تو ویندوزات ارور می ده .. تو یه سیستم دیگه نصب کن . . ببین . اون سیستم هم همین ایراد را داده یا نه ..........
گاهی می بینی . ویندوز یا انتی ویروسی با یه بازی .. مشکل پیدا میکنه ..
من بعد نصب اپدیت های بازی . همین ارور حین بازی داد .. مجبور شدم اپدیت ها را پاک کنم . . و بازی رو دوباره از اول بازی کنم ........ بعضی فایل های بازی با سیستم . ویندوز مشکل پیدا می کنن . دلیل روشن و مشخصی هم نمی شه پیدا کرد ............................... یاعلی:n01:

FOURTH RETURN
21-03-2013, 10:41
من هم مشکل اجرا نشدن بازی رو دارم فقط یه صحفه سیاه میاد:n21:

reza_212t
27-03-2013, 23:18
وسط بازی صفحه سیاه میشه stop w.. میده :(

OMiD.1080p
28-03-2013, 14:25
بازی رو نصب و اجرا کردم.
گرافیکش خوبه و....
دو شب هم دارم آنلاین بازی میکنمش ولی از امروز نمیدونم چی شده که دیگه وصل نمیشه به شبکه.

از طریق تانگل بازی مینکم.

FOURTH RETURN
21-06-2013, 15:25
من هم مشکل اجرا نشدن بازی رو دارم فقط یه صحفه سیاه میاد:n21:
کسی نمیدونه ؟

ali-u
22-06-2013, 18:45
کسی نمیدونه ؟
مشکا صفحه سیاه . به دلیل کرک بازی است از لینک زیر کرک جدید رو دانلود کن

FOURTH RETURN
23-06-2013, 17:33
مشکا صفحه سیاه . به دلیل کرک بازی است از لینک زیر کرک جدید رو دانلود کن

کدومشون رو باید دانلود کنم؟

mehrdading
02-07-2013, 23:34
راه حل 100 در 100 برای مشکل سیاه شدن صفحه و اجرانشدن بازی:
به محل نصب بازی بروید:
سپس پوشه game را باز کزده و فولدر _FastLoad را به طور کامل حذف کنید، مشکل برطرف خواهد شد.

poouuya
30-07-2013, 02:12
با سلام
من نسخه بلک باکس رو دانلود کردم
موقع بازی multiplayer نمیتونم اسم خودم رو عوض کنم و همیشه با نام player-1 بازی میکنم . اصلا گزینه ای برای تغییر نام نیست .
اگه بتونید کمکم کنید ممنون میشم

mostafamn56
20-12-2013, 18:39
باید یه سری نرم افزار نصب کنید که برای اجرای نه تنها این بازی بلکه تمامی بازی های دیگه نیاز دارید : دانلود نرم افزار c++ :
( به ورژن ویندوز خود دقت کنید که ۳۲ یا ۶۴ )
For 32-bit Windows Versions:
Microsoft Visual C++ 2005 (ftp://94.23.212.220/pub/software/drivers/VCRedist_Pack/vcredist_x86_2005_sp1_atl_4053.exe)
Microsoft Visual C++ 2008 (ftp://94.23.212.220/pub/software/drivers/VCRedist_Pack/vcredist_x86_2008_sp1.exe)
Microsoft Visual C++ 2010 (ftp://94.23.212.220/pub/software/drivers/VCRedist_Pack/vcredist_x86_2010.exe)
For 64-bit Windows Versions
Microsoft Visual C++ 2005 (ftp://94.23.212.220/pub/software/drivers/VCRedist_Pack/vcredist_x64_2005_sp1_atl_4053.exe)
Microsoft Visual C++ 2008 (ftp://94.23.212.220/pub/software/drivers/VCRedist_Pack/vcredist_x86_2008_sp1.exe)
Microsoft Visual C++ 2010 (ftp://94.23.212.220/pub/software/drivers/VCRedist_Pack/vcredist_x64_2010.exe)
برنامه DirectX
Windows XP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Windows Vista and Windows 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و نرم افزار زیر نیز برای رفع کم کیفیتی و درست اجرا شدن بازیست
vcredits ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر با مشکل اجرا نشدن بازی بدون ارور ( روی ایکون بازی کلیک کردید بازی اجرا نشد ) چند تا دلیل داره
۱٫ بازیرو باید با استیم اجرا کنید دانلود STeam ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2.روی ایکون بازی راست کلیک و گزینه run as administrator اجرا کنید.
یادتون باشه باید گرافیکتون رو هم آپدیت کنید یعنی اخرین درایوری که برای گرافیک شما منتشر شده رو نصب کنید
دیگر ارور ها :
ارور Can’t install Tomb Raider / Encounter installation error: “Description: Incompatible Version of the RPC Stub” – Fix
باید از این نرم افزار هنگام مواجه شدن با ارور بالا استفاده کنید : دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ارور d3dx9_27.dll
این ارور مربوط به برنامه Directx هست که لینک دانلود رو برای شما قرار دادیم.
Sniper Ghost Warrior 2 msvcr71.dll, msvcr100.dll and msvcp100.dll
این ارور ها مربوط به برنامه های c++ میباشد که این برنامه ها هم برای دانلود قرار دادیم
اگه توی بازی موستون لگ داشت باید بصورت زیر عمل کنید
برای این کار از Start به run بروید و dxdiag رو تایپ کنید به زبانه صدا بروید
و گزینه Hardware Sound Acceleration Level از سمت چپ صفحه غیر فعال کنید
اگه بازی براتون اهسته اجرا میشد نرم افزار V-sync رو نصب کنید
اگه ارور ۰xc0000142 داشتید باید نرم افزار .net رو نصب کنید لینک دانلود نرم افزار.net ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Has Stopped Responding Fix
این مشکل به درایور های شماست باید درایورتون رو عوض کنید مثلا یا آپدیت کنید یا درایور قبلی خودتون رو نصب کنید
“Failed to create D3D device” با نصب نرم افزار Directx این مشکل حل میشه
Sniper Ghost Warrior 2 launcher error اگه با این مشکل بر خوردید دوتا راه داره
۱٫ بازی رو از run as administrator اجرا کنید
۲٫ تمامی دسترسی های مدیر به بازی رو ( فایل لانچ ) فعال کنید
ارور “Can’t install Sniper Ghost Warrior 2 / Encounter installation error: “Description: Incompatible Version of the RPC Stub” – Fix
این ارور بیشتر هنگام نصب بازی رخ میده که میتونید با نصب این نرم افزار مشکل رو حل کنید لینک دانلود
Sniper Ghost Warrior 2 isn’t working on Vista
باید ویندوزتون رو آپدیت کنید از دوتا لینک زیر میتونید آپدیت کنید این ارور فقط برای ویندوز ویستا هست
Windows Vista (32-bit) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) or Windows Vista (64-bit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])).
Sniper Ghost Warrior 2 Missing Texture Fix
این ارور برای ضعیف بودن یکی از اجزای سیستم شما مثل گرافیک هست بعضی وقتا ها هم برای آپدیت نبودن یا قدیمی بودن درایور های مادربرد یا گرافیک شماست !
در رابطه با error که میداد stopped working
توی Task Maneger قبل از وقوع پیام به تب processes برید رو ایکون بازی رایت کلیک کنید و از گزینه Set Affinity یکی از هسته های CPU رو غیر فعال کنید درست میشه.
منبع:apple computer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amehrdad1
24-04-2014, 13:55
اقا دمتون گرم من اون پوشه رو حذف کردم جواب داد

majid_barca
12-07-2014, 12:23
ایول منم همین مشکلو داشتم پوشه رو حذف کردم درست شد

MAHDI_7989
18-09-2014, 12:26
دوستان عزیزی که مشکل سیاه شدن صفحه نمایش و اجرا نشدن بازی دارند.

به این طریق عمل کنند ، مطمئن باشید جواب میگیرید ... (چون من بارها و بارها از این طریق در سیستم های متفاوت جواب گرفتم)

این روش برای نسخه های نصبی و نسخه های اکسترکتی کاربرد دارد.

به محلی که بازی را در آنجا نصب کردید، بروید :

سپس پوشه Game را باز کنید

در فولدر Gamse ، فولدری به نام FastLoad_ وجود دارد ، این فولدر را به طور کامل حذف کنید،

مشکل برطرف خواهد شد.

new amsterdam
05-10-2014, 12:05
از من هنگام اجراری بازی ارور زیر رو میده
this application has failed to start because the application configuration is incorrect

ali-u
05-10-2014, 12:41
از من هنگام اجراری بازی ارور زیر رو میده
this application has failed to start because the application configuration is incorrect

از لینک زیر نسخه 2005 و 2008 رو دانلود - نصب کنx86-x64

vcredist ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2b%2b&cateorder=2_5_1_3)

ansar1999
23-05-2016, 12:09
منم مشکل سیاه شدن صفحه رو تو بازی اسنایپر دارم بازی اکسترکت شده هست چکار کنم :n13: