ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل گرمای زیاد لپ تاپ lenovo y560 cori7

mz64
15-03-2013, 11:24
با سلام
من لنووideapad y560 cori7 4g ram hard500 گرفتم درواقع کار زیادی باهاش نکردم توی این یه سال در مجموع 3 ماه کارنکردم
چیزی که هست اینه که زیاد گرما تولید میکنه و درواقع داغ میکنه از کنار فن او سمت چپش گرمای زیادی خارج میشه می خواستم بدونم که ایا راه حلی وجود داره ؟؟؟
خود لنوو راه حلی نداده و یا شرکت اینتل ؟؟
ایا برندهای دیگه هم همینطوره ؟؟ یعنی cori7 خیلی داغ میکنه ؟؟؟

hasanoooooooo
15-03-2013, 11:44
من خودم هم همین لپتاپ رو دارم. بعد از اپدیت بایاس گرما کاملا 0 شد. قبلا خیلی از دریچش گرما میومد بیرون الان نرمال شده....

mz64
15-03-2013, 12:14
بایوسش توی سایتش هست چه جوری اپدیت کردی ؟؟چه ورژنی از بایوس رو نصب کردی ؟؟

hasanoooooooo
15-03-2013, 13:24
ببین اخرین ورژن بود 30CN71WW64.exe ... هیجی باطری رو پر کن و انتی ویروس رو کامل خاموش کن با حذفش کن. تمام برنامه های ویندوز رو ببند . و بزن تا فلش بشه . سریع فلش میشه و بعد از فلش هم خاموش میشه... خودش هم یک سری چیزها گفته که تکمیل کننده حرفهای من هست.. اون رو بگیر و بخون... میدونم چی میگی صدای فتش رو مغزت هست!!! بعد از اپدیت واقعا مشکلش حل میشه و.... البته میتونی بعد از اینکار هم یکم فنشو غبار روبی کنی به این صورت که پشت لپتاپ درست روی فن یک قسمت داره که 4 5 تا پیچ داره اونارو در بیار و اون قسمت رو جدا میکنی و فن کاملا عیان میشه. یک نی یا هر چیزی بزار وسط پره های فن و با فوت یا پمپ باد یا اسپری باد بگیر روش تا باید یا پرزش بیاد بیرون و بعد هم که در رو میبندی مشکلی نداره..... توصیه میکنم حتما اینکارو انجام بدی...

البته اینو هم بگم که core i7 نسل اول واقعا گرمای زیادی تولید میکنه ولی لنوو y560 کلا از رقیب هاش که n61jq باشه خیلی خنگ تر هست... مال من بعد از اپدیت بایاس در حالت وبگردی دمای cpu 45 46 هست و 'گرافیک هم 50 و... من هر دو لپتاپ ذکرشده رو داشتم و asus حدودا 6 7 درجه کلا هم در حالت وبگردی هم در حالت بازی گرمتر بود... اگر هم بتونی 4 تا واشر پلاستیکی با ارتفاع یکسان و حدودا نیم سانت و یک اندازه پیدا کنی و لپتاپ رو بزاری روی این پایه ها وضعیت دما بهتر میشه... البته اگه کول پد داری که دیگه این مورد اخری نیازی نیست...

mz64
16-03-2013, 11:23
با تشکر از شما با توجه به اینکه شما یه لنوو باز هستید یهسری درایور و نرم افزار دارم که مثلا اسمش هست
intel chipset driver
intel achi
intel torbu boast
intel management interface
کاربرد این ها چیست درایور هست ؟؟ مثلا اون هینتل توربو بدر می خوره برای گرمای کمتر ؟؟ یا نرم افزا رهستند و کاربرد ندارند؟؟؟

hasanoooooooo
16-03-2013, 19:28
نه داداش turbo bust که یک قابلیت روی cpu هست تا مثلا طبق اون سیستمی که براش تعریف شده میتونه مثلا از . 1.6 کلاک cpu رو اور کنه.... اینتل چیپست درایور هم از اسمش معلومه درایور چیپست Cpu هست..... بهتره وصل باشند....

arman.71
17-03-2013, 06:19
منم Y560 core i7 دارم 3 ساشه. اینم از شانس ما!:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اون کلی ماجرا داشت که گذاشتمش کنار، الانم بدون نصب کردن درایور کارت گرافیک کار میکرد که:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n29::n15:

hasanoooooooo
17-03-2013, 15:25
اپدیت بایاس رو از ویندوز 8 انجام دادی؟ که اینجور شد؟ اخه برنامه مخصوص ویندوز 7 هست!!!! باید مراعات لپتاپ رو کرد دشمن واقعی لپتاپ دما هست که واقعا میشه کنترلش کرد.

arman.71
17-03-2013, 15:37
آره. آخه با این اوضاع ویندوز 7 روش نصب می کردم، دیگه روشن نمی شد!
الان بعد از 12 ساعت هیچ اتفاقی نیفتاد. می خواستم خاموشش کنم، نمی شد. باتریشو در آوردم...
حالا دارم یه کارایی می کنم شاید درست شه