مشاهده نسخه کامل
: چطور از وقت خالیم برای یادگیری زبان استفاده کنم؟
farzad02
15-03-2013, 10:46
سلام
من الان سربازم و پستم طوریه که 6 ساعت یک ضرب باید بشینم یکجا و یه در رو باز و بسته کنم. حدودی 5 ساعت مفید بیکارم
الان فعلا جدول و سودوکو حل می کنم
توی این فکر بودم که یکی از این کتابهای کوچک چند هزار لغت انگلیسی رو بگیرم و حفظ کنم
دوستان پیشنهاد دیگه ای دارید؟
(لوازم الکترونیکی مثل گوشی و کتابهای بزرگ نمی تونم ببرم)
aaref1369
17-03-2013, 21:23
سلام
اگه می خوای لغت حفظ کنی کتاب 504 خیلی بهتره چون لغات ضروری رو به همراه مثال داره، فراموش نکن که صرفا با حفظ کردن لغت زبان شما قوی نمیشه، بهتره از داستان های کوتاه(short story ) که اتفاقا کتاب های کوچکی هم هستند استفاده کنی تا نحوه کار و استفاده لغات در جمله رو یادبگیری.
فقط یادت باشه به هیچ وجه لغات رو از روی دیکشنری به ترتیب حفظ نکن.
hamidchi
17-03-2013, 21:55
به نظر من چون میگی کتاب بزرگ هم نمیتونی ببری فلش کارت میتونه مفید باشه
مثلا فلش کارت همین کتاب 504 که دوستمون گفتن خوبه و خب بعد از اون هم فلش کارت کتاب های دیگه که داخل هر فلش کارت واسه لغت مثال هم زده که تو یادگیری خیلی مهمه
والا من دیدم یه سری فلش کارت هایی اومده با تصویر و مثال ولی توی یکی از همین تاپیک ها دیدم یه نفر لغات 504 رو تصویری گذاشته برا دانلود. به نظر من حفظ لغت با تصویر خیلی بهتره تا با نوشته. هرکاری هم می کنی با تصویر یاد بگیر چون بهتر توی ذهن میشینه !
فلش کارت خوبه !
یه سری هم کتابچه هایی هست شبیه ( انگلیسی در سفر) ولی اون نیست. بهتر و کاربردی تره !
می تونه اونها رو بذاری توی جیبت و هرجا خواستی ببری.
بیشتر جمله داره ! البته گرامر هم داره ولی جملات کاربردیش در اولویته !
حداقلش اینه که هروقت خواستی جدی زبان رو شروع کنی ، کلی جمله بلدی که می تونی بکار ببری !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.