مشاهده نسخه کامل
: نیاز به راهنمایی فوری برای خرید لپ تاپ
سلام خدمت دوستان گرامی من خیلی وقته می خواهم لپ تاپ بخرم ولی با افزایش قیمت ها دیگه نتونستم بگیرم الان که یکمی اومده پایین تصمیم گرفتم دیگه بگیرم(یعنی چاره ای ندارم خیلی بهش نیاز دارم )
1_لپ تاپی که می خوام باید بتونه صبح تا شب روشن باشه اخه بیشتر کارهای من با کامپیوتر هستش وبرنامه های تقریبا سنگین هم بعضی موقع ها اجرا می کنم کلا باید(سگ جوون ) باشه فعلا وقت بازی کردن نیست ولی یه موقع شاید یه بازی هم زدیم
2_ من یکمی تحقیق کردم و چندجا رفتم قیمت گرفتم دوستم هم امروز پایتخت بود اون هم می خواد لپ تاپ بگیره من به چند مدل رسیدم ممنون می شم راهنمایی کنید یکی انتخاب کنم یا اگر مدل بهتری تا سقف 3 تومن سراغ دارید معرفی کنید
3_ چند مدلی کهمن بهشون رسیدم این ها هستند
Lenovo Z500 core i7-8GB-1TB-GT645 2GB
Asus K55VD-core i7-6GB-1TB-GT610 2GB
Asus K55VD-core i5-4GB-750GB-GT610 2GB
نمی دونم الان core i7 به کارم میاد یا نه اخه شنیدم خیلی داغ می کنند ایا با استفاده زیادی که من از لب تاب خواهم کرد آسیبی نمی بیند با این core ,راستی یکی از فروشنده ها می گفت این core های Ivy قابلیت ارتقا دارند یعنی اگر من یک IVY core i5 بگیریم می تونم چند سال دیگه یک core i7 بجاش بزارم(cpu های قبلی که این امکان را نداشتند آیا این مدل می شوند؟)
البته از مدل HP DV6 T700 خیلی خوشم اومده مثل اینکه توی بازار نیست اگه باشه هم قیمتش خیلی گرونه
می شه یک مدل از hp معرفی کنید که امکاناتT700 به غیر از beats audio, bluray داشته باشه
از hp مدل 4540 pro book هم خوشم اومده ولی کانفیگش یکمی پایینه فکر کنم
از ظاهر این asus هم زیاد خوشم نیومده هرچنداز لحاظ بدنه می دونم که عالیه وخنک کنندگی خوبی داره
ببخشید که سوال هام خیلی زیاد شد راهنمایی کنید که من باید تا قبل عید یک لپ تاپ بگیرم:n16::n16:
دوستان لطفا راهنمایی کنید
گرافیکK55VD ازZ500 ضعیف تره به نظرم z500 بهتر باشه توی خانواده ی hp نظرتون دربارهM6-1071se چیه؟ کلا برندHP را چطور ارزیابی می کنید(با کارهایی که من می خوام بکنم و صبح تا شب روشن باشه کم نیاره)
لطفا راهنمایی کنید:n03:
sAeEd_kHaAn
15-03-2013, 11:22
به نظرم z500 با پردازنده i5 بگیر یا hp 4540 هردو هم با هارد 1ترا و رم 8 موجوده ولی گرافیک z500 قویتر از 4540 هست مخصوصا اگه با گرافیک انویدیا 645 شو بگیری
در کل هردو خوبن کیفیت ساخت بالا دیزاین عالی کیبرد خیلی خوب
سری k ایسوس هم با توجه به اینکه پرفروشه ولی کیفیت ساخت پایینتر و کیبرد خیلی خوبی ندارن در مقایسه با لنوو و hp
خیلی ممنون از راهنمایتان نظرتان در موردM6-1071se چیه؟
Thor God
15-03-2013, 14:05
3_ چند مدلی که کن بهشون رسیدم این ها هستند
Lenovo Z500 core i7-8GB-1TB-GT645 2GB
Asus K55VD-core i7-6GB-1TB-GT610 2GB
Asus K55VD-core i5-4GB-750GB-GT610 2GB
نمی دونم الان core i7 به کارم میاد یا نه اخه شنیدم خیلی داغ می کنند ایا با استفاده زیادی که من از لب تاب خواهم کرد آسیبی نمی بیند با این core ,راستی یکی از فروشنده ها می گفت این core های Ivy قابلیت ارتقا دارند یعنی اگر من یک IVY core i5 بگیریم می تونم چند سال دیگه یک core i7 بجاش بزارم(cpu های قبلی که این امکان را نداشتند آیا این مدل می شوند؟)
البته از مدل HP DV6 T700 خیلی خوشم اومده مثل اینکه توی بازار نیست اگه باشه هم قیمتش خیلی گرونه
می شه یک مدل از hp معرفی کنید که امکاناتT700 به غیر از beats audio, bluray داشته باشه
از hp مدل 4540 pro book هم خوشم اومده ولی کانفیگش یکمی پایینه فکر کنم
از ظاهر این asus هم زیاد خوشم نیومده هرچنداز لحاظ بدنه می دونم که عالیه وخنک کنندگی خوبی داره
ببخشید که سوال هام خیلی زیاد شد راهنمایی کنید که من باید تا قبل عید یک لپ تاپ بگیرم:n16::n16:
بله i7 خیلی گرم می کنه. نه آسیبی نمی بینه اگه کارهای سنگینی مثله گیم انجام میدید بهتره که از کولپد هم استفاده کنید تا خیالتون راحت بشه.
من تا حالا نشنیدم که بشه ارتقا داد و اصلا هم به مدل و ivy و core مربوط نیست بیشتر به پایه cpu مربوط میشه ( بدون منبع )
اولا که از بودجه شما بالاتره دوما که y580 و این مدل و n56vz اصلا تو بازار پیدا نمیشه و یا خیلی کمه
شما نگفتید که میخواید چه کار هایی انجام بدید ؟! از صبح تا شب وبگردی می کنید ؟! و فقط با فتوشاپ کار می کنید ؟! اگه همین کارهای شما هستن بهتره که i5 بخرید. همین z500 که گفتید مدل i5 خیلی خوبه گرافیک قوی هم داره دیزاینش هم خوبه
این امکانات که میگین منظورتون مشخصات سیستم هست ؟!
4540 هم خوبه ولی توجه کن که بودجه شما بالاتره اما اگه فکر می کنید برای کار شما بسه همین مدل هم خوبه
این مدل ایسوس هم کرافیک خیلی ضعیفی داره در حده گرافیک های آنبرده اینتل محسوب میشه
بله i7 خیلی گرم می کنه. نه آسیبی نمی بینه اگه کارهای سنگینی مثله گیم انجام میدید بهتره که از کولپد هم استفاده کنید تا خیالتون راحت بشه.
من تا حالا نشنیدم که بشه ارتقا داد و اصلا هم به مدل و ivy و core مربوط نیست بیشتر به پایه cpu مربوط میشه ( بدون منبع )
اولا که از بودجه شما بالاتره دوما که y580 و این مدل و n56vz اصلا تو بازار پیدا نمیشه و یا خیلی کمه
شما نگفتید که میخواید چه کار هایی انجام بدید ؟! از صبح تا شب وبگردی می کنید ؟! و فقط با فتوشاپ کار می کنید ؟! اگه همین کارهای شما هستن بهتره که i5 بخرید. همین z500 که گفتید مدل i5 خیلی خوبه گرافیک قوی هم داره دیزاینش هم خوبه
خیلی ممنون که پاسخ دادید من رشته ام الکترونیک هستش و نرم افزارهای تخصصی این رشته مدنظرم بود وگرنه برای وب گردی که خیلی با قیمت پایین تر هم می شه جنس گرفت
این امکانات که میگین منظورتون مشخصات سیستم هست ؟!
4540 هم خوبه ولی توجه کن که بودجه شما بالاتره اما اگه فکر می کنید برای کار شما بسه همین مدل هم خوبه
این مدل ایسوس هم کرافیک خیلی ضعیفی داره در حده گرافیک های آنبرده اینتل محسوب میشه
خب من یک سیستم با این کانفیگ مد نظرم هستش
core i7 or core i5-8GB-1TB ویک گرافیک خوب در حدGT645 2GB
اگه شما مدل خوبی می شناسید لطفا راهنمایی کنید درضمن این سیستم همان طور که گفتم باید بیشتر طول روز روشن باشه برای همین برای انتخاب core i5 یا core i7 مردد هستم نمی دونم core i7 باشه بهتره یا بیشتر داغ می کنه و اذیت می کنه:n03:
من از Hp مدل M6-1071se خوشم اومده ولی کانفیگش پایینه درمقابل lenovo z500 دارای سخت افزار خوبیه ولی از ظاهرش زیاد خوشم نیامده:n13:
با سلام
خوب باید اول از همه بگم حرف هایی که میزنم اصلا جانب دارانه نیست چرا که نتیجه تحقیق های 1 سالم رو میگم پس خیالت راحت(:n02:)
با توجه به اینکه میخوای سیستمت شب تا صب روشن باشه دور Asus رو خط بکش چون خیلی زود خراب میشه
اما این Z500 تا الان که من دارمش اگه 30 روز خریدمش به جرات میتونم بگم 15 روزش تماما بیدار بوده و مشغول دانلود
تو کارای سنگین هم کم نمیاره 24 ساعته باهاش کار کن آخ نمیگه
در مورد کولینگ هم که Lenovo بدون شک بهترین کولینگ رو داره پس خیالت راحت در مورد قیمت
هم مثل اینکه الان تا 2800 هم اومده پس خیلی گزینه خوبی هستش
طراحی فوق العاده ای هم داره و خیلی شیک هستش چه مثل دختر من سفید باشه چه مشکی
سوال دیگه بود در خدمتم
با سلام
خوب باید اول از همه بگم حرف هایی که میزنم اصلا جانب دارانه نیست چرا که نتیجه تحقیق های 1 سالم رو میگم پس خیالت راحت(:n02:)
با توجه به اینکه میخوای سیستمت شب تا صب روشن باشه دور Asus رو خط بکش چون خیلی زود خراب میشه
اما این Z500 تا الان که من دارمش اگه 30 روز خریدمش به جرات میتونم بگم 15 روزش تماما بیدار بوده و مشغول دانلود
تو کارای سنگین هم کم نمیاره 24 ساعته باهاش کار کن آخ نمیگه
در مورد کولینگ هم که Lenovo بدون شک بهترین کولینگ رو داره پس خیالت راحت در مورد قیمت
هم مثل اینکه الان تا 2800 هم اومده پس خیلی گزینه خوبی هستش
طراحی فوق العاده ای هم داره و خیلی شیک هستش چه مثل دختر من سفید باشه چه مشکی
سوال دیگه بود در خدمتم
خیلی ممنون از پاسخ خوبتان :n16:
من قیمت گرفتم 2900 بود
چه رنگ هایی داره؟ من تا حالا سفیدشو ندیدم می شه یک عکس این جا بگذارید
فعلا انتخابی بهتر از Z500 پیدا نکردم ظاهر و امکاناتM6-1071se مثل beats audio ,finger print,cool sense خوب هستند ولی مهمتر cpu,Ram و گرافیک هستند فردا می رویم برای دوستم بگیریم و یه سر به بازار بزنیم ببینیم چطوره انشا الله که پول ما هم تا قبل عید جور بشه بتونیم بخریم :n26:
از تمام دوستانی که راهنمایی کردند خیلی سپاسگذارم:n16:
Thor God
16-03-2013, 08:02
خیلی ممنون که پاسخ دادید من رشته ام الکترونیک هستش و نرم افزارهای تخصصی این رشته مدنظرم بود وگرنه برای وب گردی که خیلی با قیمت پایین تر هم می شه جنس گرفت
خب من یک سیستم با این کانفیگ مد نظرم هستش
core i7 or core i5-8GB-1TB ویک گرافیک خوب در حدGT645 2GB
اگه شما مدل خوبی می شناسید لطفا راهنمایی کنید درضمن این سیستم همان طور که گفتم باید بیشتر طول روز روشن باشه برای همین برای انتخاب core i5 یا core i7 مردد هستم نمی دونم core i7 باشه بهتره یا بیشتر داغ می کنه و اذیت می کنه:n03:
من از Hp مدل M6-1071se خوشم اومده ولی کانفیگش پایینه درمقابل lenovo z500 دارای سخت افزار خوبیه ولی از ظاهرش زیاد خوشم نیامده:n13:
فرقي نداره اگه باهاش ماراي سنگين بكنيد گرم ميكنه البته توجه بكنيد كه با يه كولپد ميتونيد مشكل رو حل كنيد
بالاخره بايد بين يكيلون انتخاب داشته باشيد . يا ديزاين رو انتخاب كنيد يا هم إمكانات بيشتر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سفیدش که خدایی خوشگله:n02:
امروز رفتیم بازار و برای دوست یک asus K55-core i7 -8GB-1Tb گرفتیم 2950
برند lenovo Z500 توی بازار کم شده مخصوصا core i7 برای همین یکمی افزایش قیمت داشته:n03:
اینم سفیدش که خدایی خوشگله:n02:
ممنون من امروز بازار بودم ولی برای cor i7 اصلا رنگ سفیدشو ندیم رنگ شکلاتی هم به سختی پیدا می شد:n03:
ممنون من امروز بازار بودم ولی برای cor i7 اصلا رنگ سفیدشو ندیم رنگ شکلاتی هم به سختی پیدا می شد:n03:
نگران نباش مثل اینکه کم شده اما این نیست که اصلا پیدا نشه
اگر هم میتونی یه مقدار دست نگه دار شاید سفیدش رو گیر بیاری اون روزی که من خریدم
2 روز بود این لپتاپ وارد بازار شده بود و جالبه که فقط سفیدشم داشت
امیدوارم به چیزی که میخوای برسی:n01:
سلام به دوستان گلم سال جدیدتان مبارک من بالاخره این z500 چند روز پیش خریدم اونم رنگ مشکیشو:n02:
چندنکته در مورد این لپ تاپ اضافه کنم که من در چند سایت دیدم که گفتن این لپ تاپ بلوتوث نداره که درست نیست
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت سازنده مراجعه کنید هم manual انگلیسی موجود هست و هم درایورها برای ویندوز های مختلف اینم لینکش:
برای دوستانی هم که در مورد گرافیک این مدل یعنی GEFORCE GT635 می خواهند اطلاعات بیشتری داشته باشند وبا گرافیک های دیگر مقایسه کنند دو لینک پایین را نگاه کنند
سلام به دوستان گلم سال جدیدتان مبارک من بالاخره این z500 چند روز پیش خریدم اونم رنگ مشکیشو:n02:
مبارک باشه ایشالا فنش برات بچرخه
حالا از خریدت راضی هستی؟؟؟
مبارک باشه ایشالا فنش برات بچرخه
حالا از خریدت راضی هستی؟؟؟
سلام بله این چند روزه که خوب بوده :n06:
خدا راشکر سیستم کولینگش هم خیلی خوبه:n02:
KAL-KOI-BABAK
30-03-2013, 11:13
چرا لپ تاپ 14 اینچی تو این سایت مشتری نداره؟؟؟!!!!
z400 چطوره؟
کسی تجربه کار با z400 نداره؟
چرا لپ تاپ 14 اینچی تو این سایت مشتری نداره؟؟؟!!!!
z400 چطوره؟
کسی تجربه کار با z400 نداره؟
کی میگه طرفدار نداره؟؟
هر کی به نوبه خودش یه سایز رو میپسنده:n06:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.