ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هارد 1 ترابایتمو 32 مگ میشناسه...

morteza_m2n
14-03-2013, 23:17
سلام دوستان، لطفا کمک کنید... کلی اطلاعات رو هارد دارم که خیلی بهشون نیاز دارم :n03:

موضوع از این قرار هست، من یه سیستم جدید بستم و کار رسید به نصب ویندوز، چون سی دی ویندوز سون نداشتم، خواستم ایکس پی نصب کنم، تو همون مراحل اولیه، ارور صفحه ابی داد، متنش هم فقط در مورد هارد بود، و ویروس. ویندوز قبلی هم که رو سیستم دیگه داشتم 7 بود.
بعد خواستم ویندوز 7 بریزم تو نصب مرحله اول ویندوز ارور داد ، معنی ارورش این بود که اشکال از دی وی دی هست، file coruppted (دی وی دی هم خیلی خش داشت، مطمئنم از اون بود)
بعد برای اینکه مطمئن بشم مشکل از هارد نیست، هاردو وصل کردم به یه سیستم دیگه، تمام درایورهاش رو میشناخت و مشکلی نداشت.
بعد یه کار احمقانه کردم، رو ویندوز سیستم دیگه خواستم رو هارد 1 ترابایتم ویندوز ایکس پی نصب کنم بعد بندازم رو سیستم خودم ...:n02: یکم فایلهای ویندوز نصب شد، سیستم که ریستارت شد، ارور داد، من یهو یادم افتاد که ویندوز باید با سخت افزار همون سیستم نصب بشه:n29:

هاردو دوباره با همون سیستم آوردم بالا، از اون موقع تا الان هارد رو 32 مگ میشناسه... یکی بگه چیکار کنم؟ هاردم از دست رفت... :n03: (البته مطمئن نیستم بعد از این موضوع هارد 32 مگ شده باشه، چون انقد هارد در آوردم تست کردم که یادم نمیاد، شکم 50/50 هست، قبل از نصب ویندوز با استفاده از یه سیستم دیگه یا قبل اون...؟!!!)

اینم یه عکس با برنامه ی hd tune

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ata.royalfalcon
15-03-2013, 11:51
سلام .
ميتونيد از نرم افزار HDAT2 استفاده کنید . در Hirens Boot CD موجوده یا اینکه میتونید از این لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دانلود کنید. پس از extract کردن فایلی که بصورت iso هست بايد با نرم افزار هاي مناسب مثل iso burner (لينك دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) روي CD/DVD رايت بشه (نحوه كار با برنامه HDAT2 بطور خلاصه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .