PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نیازمند یک نماینده ایرانسل برای فعال کردن سیم کارت !

pourya.3232
14-03-2013, 21:13
سلام دوستان این ایرانسل هم برای ما داستانی شده ...
میخوام سیم کارت رو فعال کنم . رفتم پیش یه نمایندگی کپی کارت ملی و مشخصات رو دادم بعد از چند روز دیدم هنوز فعال نشده دوباره رفتم میگه شما برچسب ندارید ! میگم روی کارت سیم کارت این بارکد که میخواین هستش ! میگه نمیشه برچسب میخوایم ! میگم چیکار کنم ... میگه نمیدونیم بنداز دور :n03: هزار تومن هم بهش دادم با اینکه میدونستم هزینه ای برای فعال سازی نباید بدم الانم که سرکار رفتیم !

دو تا نمایندگی ایرانسل نزدیک خونمون هست یکی از یکی آشغال تر :n27:
زنگ زدم اپراتور ایرانسل میگه اشکالی نداره یه بار دیگه بگو مدارک رو بفرستن برامون فعال میشه . ولی این مغازه دار آشغال میگه برو فردا بیاره (دفعه ی دومشه!)

اول اگه کسی از دوستان نماینده ایرانسله خواهش میکنم این لطف رو بکنه مدارک رو بدم فعال کنه :n01:

دوم میخوام از این نمایندگی ایرانسل که مارو سرکار گذاشت شکایت کنم فقط دلم خنک شه هم بخاطر برخورد بدشون هم اینکه ازم پول گرفت :n06:

pourya.3232
14-03-2013, 21:17
اگه میشه ایمیل کرد لطفا اطلاعات دقیقش رو بهم بدید چجوریه اینو خوندم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی نفهمیدم به چه ادرسی باید ایمیل کنم ؟ این بارکد هم چطوری باید درج کنم تو صفحه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pourya.3232
15-03-2013, 00:08
اگه نمیشه کاری کرد بگین چطوری این ایرانسل آشغال رو رد کنم بره نخواستیم بابا یخاطره یه برچسب الکی سرکار رفتیم ! برم دوباره همون همراه اول بگیرم

Ghaioom
15-03-2013, 06:31
به چند تا مغازه بسر ببین چی میشه :n02: