PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كمك .... گير كردن روي لوگو asus

maad_empire
14-03-2013, 17:44
سلام دوستان من يه asus k43sj دارم . رفتم تو asus fancy start و قسمت صدا و يه تيك داشت كه زدمش بعد يه اسكرول داشت اونم تا آخر كشيدم. .حالا از اون موقع روشنش كه ميكنم روي لوگوي asus باقي ميمونه و به هيچ عنوان از اون عبور نميكنه در ضمن setup هم ديگه بالا نمياد و ctrl,alt,delete هم اصلاً كار نميكنه. اصلاً نميذاره ويندوز رو هم عوض كنم.
لطفاً كمك كنيد. سپاس.

lida
14-03-2013, 19:36
بتریشو در بیار یه چند دقیقه صبر کن بعدش روشن کن ببین دوباره میشه احتملا مشکل شختافزای پیدا کرده

maad_empire
14-03-2013, 19:54
بتریشو در بیار یه چند دقیقه صبر کن بعدش روشن کن ببین دوباره میشه احتملا مشکل شختافزای پیدا کرده

ممنون داداش .. اما من با باطري بدون باطري نيم ساعت صبر رو لوگو همه رو تست كردم. نشد.
آخه من فقط يه تيك رو زدم چه ربط به سخت افزار داره. گمون نكنم . اگه اينجوري باشه كه همه لپ تاپهاي Asus بايد ديگه پرتشون داد.

maad_empire
14-03-2013, 22:03
همين الان تو يه فروم خارجي خوندم كه يه بابايي به اين مشكل بنده برخورده كه ميگفت بايد بايوست ريسيت بشه .. كه اون با در آوردن CMOS Battry و دوباره جا انداختن اين مشكلشو حل كرده.
حالا درآوردن اين باطري بايوس رو اگه ممكنه آموزشش رو برام بزاريد.

Thor God
14-03-2013, 22:44
در آوردن باتري آخرين رآه حل بوده هميشه البته تو لپ تاپ چون اولا كاره سخت و حساسيه دوما كه سيستم لپ تاپ هست و قطعا اگه خودتون اين كار رو بكنيد به مشكل بر ميخوره بهتره دنبال رآه حل هاي ديگه باشيد و اين مورد رو بزاريد براي آخر و بسپاريد دسته يه متخصص

maad_empire
14-03-2013, 22:49
در آوردن باتري آخرين رآه حل بوده هميشه البته تو لپ تاپ چون اولا كاره سخت و حساسيه دوما كه سيستم لپ تاپ هست و قطعا اگه خودتون اين كار رو بكنيد به مشكل بر ميخوره بهتره دنبال رآه حل هاي ديگه باشيد و اين مورد رو بزاريد براي آخر و بسپاريد دسته يه متخصص

آخه گفتن تنها راه حل ريست كردن بايوسه كه اونم با درآوردن باطري ميشه حلش كرد.

hasanoooooooo
14-03-2013, 22:54
بنظر میرسه باید باطری در بیاد. یک فایلی هست که نشون میده چطور کل لپتاپ رو باز کنی و ببندی.. دنبال اون بگرد.. اسمشو یادم رفته مخصوص هر لپتاپ هست و از روی شکل مشخصه باید چکار کرد....

maad_empire
16-03-2013, 20:53
دوستان بنده امروز با كمك يكي از دوستان تعمير كار لپ تاپم رو بازم كردم باطري مادربورد رو درآوردم كلر سيموس كرديم و شكر خدا درست شد.
گفتم در جريان باشيد اگه يه موقع اين مشكل برا كسي خدايي نكرده پيش اومد بدونه چيكاركنه.