ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | مرحله یک چهارم نهایی

صفحه ها : 1 [2]

nw_nk
11-04-2013, 12:53
آنچلوتی: ورود مسی، به بارسا اعتماد به نفس داد؛ ده بازی کردیم و فقط یک باخت

ما کمی کمبود تجربه داریم که حالا بازیکنان ما در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا این تجربیات را به دست آوردند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت گل- کارلو آنچلوتی سرمربی ایتالیایی پاری سن ژرمن 4شنبه شب شاهد تساوی 1-1 تیمش مقابل بارسلونا بود تا با توجه به تساوی 2-2 دو تیم در بازی رفت پاریس در مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا، این تیم اسپانیایی باشد تا به دور نیمه نهایی رقابت های اروپایی برسد.

پاری سن ژرمن که در خانه بارسلونا یک بازی جذاب و خوب را به نمایش گذاشت در نهایت از گردونه رقابت ها حذف شد. تک گل پاریسی ها در این بازی را خاویر پاستوره به ثمر رساند و بلافاصله بعد از این گل بود که لیونل مسی خودش را گرم کرد و برای بارسا به میدان آمد و نقش تاثیرگذاری هم در تک گل تیمش داشت.

در پایان این مسابقه، آنچلوتی به این نکته اشاره کرد که ورود بهترین بازیکن دنیا به زمین مسابقه، نقطه عطف بازی بود:« حتی وقتی مسی 100% آماده نباشد هم همیشه بازیکن فوق العاده ای است. ما در بازی تسلط خوبی بر توپ و میدان داشتیم و خیلی سرعتی بازی کردیم. »

آنچلوتی در مورد نحوه عملکرد شاگردانش در نوکمپ گفت:« ما مثل خیلی تیم های دیگر که فقط برای دفاع کردن به نوکمپ می آیند، به اینجا نیامدیم و برای بارسلونا مشکلاتی را ایجاد کردیم ولی مسی و ورودش به زمین مسابقه به تیمش اعتماد به نفس داد.»

آنچلوتی در ادامه صخبت هایش به خبرنگاران گفت:«این بازی برای فصول بعد برای ما مفید و کاربردی خواهد بود. ما کمی کمبود تجربه داریم که حالا بازیکنان ما در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا این تجربیات را به دست آوردند. تنها زمان به ما اجازه خواهد داد تا برای رسیدن به مراحل بالایی و مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا این تجربیات را به دست بیاوریم و این هدف ما برای سال آینده خواهد بود.»

کارلتو در ادامه در مورد حذف تیمش دراین بازی گفت:« ما واقعا ناامید هستیم ولی هنوز دو جام دیگر برای فتح کردن را پیش رو داریم (لیگ فرانسه و جام حذفی فرانسه)»

آنچلوتی در مورد این بازی ادامه داد:« ما هر کار ممکن برای برد را انجام دادیم؛ خوب بازی کردیم و در نزدیکی کسب یک نتیجه مطلوب بودیم. شب فوق العاده ای بود ولی اگر می توانستیم مجوز صعود به مرحله نیمه نهایی را کسب کنیم که ایده آل می شد. ما عملکرد خوبی داشتیم و از هیچ چیز پشیمان نیستیم. ما ده بازی کردیم و فقط یک باخت داشتیم.»

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%DA%AF/2013/04/11/3894641/%D8%A2%D9%86%DA%86%D9%84%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF-%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D9%81%D8%B3-%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%85-%D9%88

یادداشت روز: ویتامین مسی برای بیمار آبی اناری

مارکو وراتی و موتا که تا قبل از ورود مسی، به خوبی در میانه زمین از پی ریزی حملات بارسا جلوگیری میکردند در برابر دو دریبل ریز مسیِ مصدوم، در عرض چند ثانیه از جریان بازی خارج شدند

سایت گل - در سال های اخیر اریک آبیدال و تیتو ویلانووا به ترتیب بازیکن و سرمربی بارسلونا دچار بیماری سرطان شده اند. اما با تحلیل بازی های اخیر بارسا در برابر تیم های میلان، رئال و حال پاریسن ژرمن می توان به این نتیجه رسید که روح تیمی بارسلونا دچار بیماری مهلک تری شده است.

شب گذشته و در چارچوب بازی های یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا و در حالی که پاریسن ژرمن توانست بارسلونا را در نیوکمپ با نتیجه تساوی یک بر یک متوقف سازد اما این آبی و اناری پوشان بودند که به لطف گل زده بیشتر در خانه حریف به مرحله نیمه نهایی این مسابقات صعود کردند.

با توجه به نتیجه دیدار رفتِ دو تیم در فرانسه، با آغاز دیدار برگشت، بارسا نیاز به گلزنی نداشت و در برابر مهره های خطرناک و کارساز پاریسن ژرمن بیش از آنچه به حمله فکر کند در تفکر کنترل بازی بود تا چیزی شبیه به تک به تک نیانگ در دیدار برابر میلان به سود پاریسی ها رخ ندهد. با این حال مهره هایی چون وراتی، پاستوره و خصوصا لوکاس به خوبی توانستند از سد پرس در نیمه حریف بارسلونا عبور کنند و با تغییر موقعیت توپ در زمین باعث ایجاد فضا برای استفاده هم تیمی های خود شوند که در اجرای یکی از همین حرکات، پاستوره موفق به گلزنی شد.

بارسا نیز در حملات خود موقعیت هایی را بر روی دروازه سیریگو ترتیب داد اما بیماری روح تیمی بارسا و کاهش دید بازیکنان بارسا در محوطه حریف باعث می شد تا میزبان رو به شوت های از راه دور بیاورد و بارسایی ها راه ساده به گل رسیدن را فراموش کنند.

مسی مصدوم مهره ای بود که توانست با عشق و علاقه به بارسا و با پذیرفتن ریسک تشدید مصدومیتش به زمین بازی بیاید و نتیجه را به سود بارسا تغییر دهد. مارکو وراتی و موتا که تا قبل از ورود مسی، به خوبی در میانه زمین از پی ریزی حملات بارسا جلوگیری میکردند در برابر دو دریبل ریز مسیِ مصدوم، در عرض چند ثانیه از جریان بازی خارج شدند تا سیریگو و مدافعان بدون پوشش پاریسن ژرمن در برابر پاس مسی، دریافت ویا و شوت پدرو همگی مغلوب شوند.

بدون شک حضور مسی باعث افزایش خودباوری و اعتماد به نفس بازیکنان بارسا شد. حتی پس از به گل رسیدن بارسا شاهد راه رفتن مسی درون زمین بودیم با این حال هافبک های بارسا با حس حضور بهترین بازیکن جهان در کنارشان خیلی خوب توانستند تا آخرین دقیقه بازی، جریان بازی را تحت کنترل خود درآورند و به شاگردان آنجلوتی اجازه کسب موقعیت ندهند.

می توان گفت بارسا از نظر کیفیی تغییری نداشته است و تنها روحیه تیم با مشکل مواجه شده. مشکلی که در دیدارهای مهم و بزرگ بدطور خودنمایی میکند. پس از مرخصی های پیاپی تیتو به منظور تکمیل دوره درمان بیماری اش، رورا نتوانست استحکام روحی تیم را ثبات ببخشد و بارسا شبیه یک تیم بدون مربی شده است.

در نیمه نهایی های 2010 و 2012 شاهد حذف بارسا در برابر اینتر و چلسی بودیم. و دوستداران فوتبال برای توجیه حذف بارسا به دنبال دلایلی برای محکوم کردن برتری اینتر و چلسی بودند و بالاخره اتوبوس پارک کردن را به این دو تیم نسبت دادند. اما نکته قابل توجه این بوده که بارسا در آن دیدارها بسیار با طراوت تر و هدفمند تر از دیدار شب گذشته برابر پاریسن ژرمن عمل کرده بود و امروز با وجود صعود بارسا به نیمه نهایی اما این تیم مستحق انتقادهای صریح خواهد بود.

هر چند در دیدار شب گذشته بارسلونا برابر پاریسن ژرمن ورود مسی به زمین بازی توانست طراوت و تازگی را در بازی بارسا حداقل برای چند دقیقه به جریان بیندازد اما بدون شک باشگاه بارسا باید فکری به حال این مشکل روحی کند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%DA%AF/2013/04/11/3894656/%DB%8C%D8%A7%D8%AF%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%88%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%85%D B%8C%D9%86-%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D8%A8%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1%DB%8C

City 17
11-04-2013, 14:02
به نظرم تیمی که موقعیت های زیادی از دست میده و حذف میشه اصلا سزاوار صعود نیست چون فاقد دومین فاکتور مهم فوتبال هست ! تیمی لیاقت صعود داره که اولا دروازه خودش رو به هر نحوی ( دفاع اتوبوسی - بستن فضا ها - زیر توپ زدن.....) بسته نگه داره ، دوما از کمترین موقعیت ها بهترین استفاده رو ببره.

با این قسمت از صحبتت موافقم ولی یادآوری می کنم که دورتموند حدف نشد، صعود کرد و مثال مناسبی برای جملات بالا نیست، هر چند که توی مجموع بازی های رفت و برگشت موقعیت های بیشتری خلق کرده بود.

به نظرم مالاگا مستحق صعود بود ، شما شرایط دو تیم رو با هم مقایسه کنید ، میبینید که مالاگا داره با کمترین امکانات ، حتی با وجود مشکلات مالی که باعث شد فصل بعد هم در لیگ قهرمانان محروم بشه جلوی دورتموند تیم دوم آلمان نتیجه مساعد میگیره......حالا کدوم تیم از لحاظ عقلی در صورت مساوی بودن مستحق بالا اومدن هست؟
بهتره واقع گرا باشیم، این که مالاگا مشکلات جانبی داشت به نوعی این تیم رو دوست داشتنی می کنه، اما این مورد به هیچ وجه باعث نمیشه که حق یا سهمیه اضافه ای برای صعود مالاگا در نظر بگیریم(خصوصا که توی صحبت ها به این مورد "از لحاظ عقلی" و نه "از لحاظ احساسی" اشاره کردی). لازم به ذکره که دورتموند با پول و سرمایه گذاری مقطعی به این جایگاه و امکانات نرسیده بلکه همه ای موارد حاصل دست رنج یک برنامه ی طولانی مدت بوده، بر خلاف مالاگا که هم پیشرفتش و هم مشکلاتش از مالکش نشأت می گیره که تصمیم داشت مثل من سیتی و پی اس جی یک شبه پله های ترقی رو طی کنه اما با مشکلات مالی مواجه شد و دستمزد ستاره هایی که جذب کرده بود رو نتونست بده و هم مجبور به فروش کازورلا و مونرال شد و هم طبق قوانین یوفا از مسابقات اروپایی سال بعد محروم شد، وقتی از این منظر هم نگاه می کنیم می بینیم دورتموند کار ارزشمندتری کرده و اگه فرضا شرایط مساوی می بود، دورتموند استحقاق بیشتری می داشت، در واقع از معدود فاکتورهایی که باعث شده مالاگا به نوعی دوست داشتنی بشه حضور پلگرینی هست که واقعا شخصیت دوست داشتنی داره.

سزاوار صعود؟! برای من این دید خیلی جالبه. استفاده از موقعیت ها هم بخشی از بازیه. پس چلسی پارسال ناسزاوارترین قهرمانی ممکن رو داشت. دوستانی که این نظریه رو حالا ساپورت می کنن حاضرن بگن بارسا فصل قبل با دست کم 5 برابر موقعیت شایسته صعود به فینال بود؟ بخاطر بی دقتی یا خستگی بازیکنانش. بقول علیرضا جان خیلی عجیبه. امسال از هر سالی تا همین جا بیشتر اشتباه داوری داشتیم. این همه به به! فریاد عدالت خواهی کجا رفت. حالا دیگه تیم بزرگ تر و جذاب تر باید بالا بیاد؟! به هر قیمتی

اینکه دورتموند توی بازی رفت بازی به مراتب بهتری رو به نمایش گذاشت و چندین و چند موقعیت مسلم گلزنی رو از دست داد که فکر نمی کنم محل اختلاف باشه، توی بازی برگشت هم به جز گل هایی که به ثمر رسید موقعیت های خوب دو تیم تقریبا برابر بود و نهایتا دورتموند پیروز و موفق به صعود شد، پس قاعدتا تنها مشکلی که به صعودش وارد می دونید باید موارد داوری باشه که توی صحنه های مهم به اشتباه یک گل آفساید برای هر تیم گرفته شده که باز فکر نمی کنم از ارزش بازگشت دورتموند به بازی در اون شرایط چیزی کم کنه یا دورتموند را زیر سوال ببره.
نمی دونم چه نیازی هست به یادآوری قهرمانی چلسی یا اون بازی با بارسا، من کوچکترین تعلق خاطری نسبت به چلسی ندارم، ولی به هر حال سال قبل چلسی در عین حال که موقعیت های کمتری رو در مقابل بارسا داشت، با کمی چاشنی خوش شانسی در دفاع و فرصت طلبی مهاجم هاش در حمله تونست پیروز بشه ولی به هر حال بدون کمک داور یا اشتباه داوری اون بازی رو پیروز شد و واقعا نمیشه خرده ای گرفت. اما در بازی که دربارش صحبت می کنیم تیمی صعود کرده که در مجموع رفت و برگشت بازی بهتری رو به نمایش گذاشته و موقعیت های بیشتری خلق کرده و مهم تر از همه پیروز شده، اگر سال گذشته بارسا از موقعیت هاش در مقابل چلسی استفاده می کرد و پیروز میشد، اون وقت سزاوارانه پیروز نشده بود؟ یا اینکه برای طرفین بازی یک گل آفساید صحیح اعلام شده از استحقاق دورتموند کم می کنه؟
در مورد قسمت بولد شده: جاهایی که اشتباه داوری بوده بهشون پرداخته شده، من هم قصد مخفی کردنشون را ندارم، کما اینکه دوستان چندین و چند صفحه در موردشون بحث کردند، فقط بحثم سر میزان این بحث ها بود، در عین حال اگه واقع بین باشیم می بینیم نه اون گل آفساید میلی متری بایرن در بازی رفت تاثیری توی نتیجه ی نهایی داشت نه فاصله ی گالا و رئال اینقدر کم بوده که بخوایم صعود رئال رو ارتباط بدیم به داوری، نه گل آفساید زلاتان توی بازی رفت موجب صعودشون شد(هر چند من به طور کلی درباره ی این بازی نظری ندادم) ، حتی توی بازی مالاگا و دورتموند یک گل آفساید برای طرفین اعلام شد... و اگه به جای این همه صحبت درباره ی داوری و ارتباطش به گذشته، درباره ی خود بازی ها صحبت کرده بودیم قطعا هم فضای بهتری ایجاد میشد و لذت بخش تر بود و هم کدورت های احتمالی پیش نمی اومد.

B3HZ@D
11-04-2013, 14:38
درود
بازی یووه و بایرن رو دیدم و برای من جای تعجبه که چرا یووه نسبت به بازی رفت , هیچ تغییری در نوع بازی خودش صورت نداده بود !
یووه باید یک بازی انتحاری و هجومی رو به نمایش میذاشت تا بتونه به گل برسه . ولی در حمله ها یووه کم تعداد ظاهر میشد و بقیه بازیکنان خیلی دیر به بقیه ملحق میشدن و برای همین موقعیت ها از دست میرفت .
با 2-5-3 نمیشه توی همچین بازی هایی که در این سطح هستن و به پیروزی و گلزنی نیاز داری به موفقیت آنچنانی برسی .
این نوع از سیستم بیشتر به درد کنترل بازی میخوره تا این که بخوای برای پیروزی وارد زمین بشی . مخصوصا این که به سه گل برای صعود نیاز داشته باشی .

به نظرم کونته تا حدودی مقصره . نه اون هیجان و عطش لازم در بازیکنان یووه دیده میشد و نه سیستم مناسبی اتخاذ شده بود .
کونته توی این بازی باید دل رو به دریا میزد تا شاید بتونه صعود کنه . ولی چیزی که ما از یووه دیدیم همونی بود که در بازی رفت در آلیانز دیده بودیم .
این وابستگی یووه به پیرلو هم بدجوری اذیت کننده است . دیشب هم که شب پیرلو نبود و یووه به مشکل خورد .

بایرن هم که مثل بازی رفت خیلی خوب کار کرد و صعودی مقتدرانه داشت .
بازیکنان بایرن چشم بسته همدیگه رو پیدا میکردن . مخصوصا توی حملاتی که از سمت روبن شروع میشد همکاری خیلی خوبی دیده میشد و چندین ارسال خطرناک هم از همون سمت و بوسیله لام صورت گرفت .

بازیکنان بایرن خیلی خوب خودشون رو از فضاهای بسته آزاد میکردن که البته دفعه قبل هم گفته بودم :n02: ولی بخاطر مهارت بالایی که دارن , برای من خیلی جالب به نظر میاد :n01:
نکته مهم دیگه اونجاست که وقتی بازیکنان یوونتوس در نیمه زمین بایرن وارد میشدن 4 بازیکن بایرن از 4 طرف روی اون بازیکن پرس و فشار وارد میکردن که باعث میشد بازیکن یووه برای رهایی از این پرس معمولا یک پاس بی هدف یا هوایی رو ارسال کنه که اکثرا بی نتیجه میموند.
یا این که بازیکن یووه ای که توپ برای اون ارسال شده بود به زحمت میتونست اون توپ رو بگیره .

در اصل بایرن هم توی کارهای هجومی و هم توی کارهای دفاعی کیفیت بسیار بالایی داره که من تا اینجای از بازی ها این کیفیت رو در هیچ تیمی ندیدم . {البته با احترام نسبت به بقیه تیم ها و هوادارانش}
در کل من بایرن رو مدعی اصلی قهرمانی میدونم . واقعا از هر لحاظ تیم قدرتمندیه .

و من هنوز در عجبم که یوپ هاینکس و تیمی که درست کرده , چی کم داشته که مسئولان بایرن گواردیولا رو به خدمت گرفتن!!!؟؟؟

تبریک به هواداران بایرن بابت صعود و تیم خوبی که دارن.
دوستان یووه ای هم امیدشون رو برای سال دیگه زنده نگه دارن :n01:

hojjatinho
11-04-2013, 14:56
بازی خیلی خوبی کردیم . یووه در زمین خودش هم حرفی برای گفتن نداشت . یووه رو خیلی بهتر از اینها تصور می کردم که باشند . شواینی میدان داری عالی کرد . گل دوم بایرن رو دوباره ببینید . عالی محو کرد پیرلو رو باستین .

فقط یک کارت زرد به نظرم کاملا اشتباه داد داور اسپانیایی به مانروکیچ . کیه لینی خطای به اون شدیدی کرد ، مانزو کارت گرفت ! فکر کنم داور کیه لینی و مانزوکیچ رو اشتباه گرفت :دی

هایلایت های بازی پی اس جی رو هم دیدم . شانسهای زیادی از دست دادن . شاید دوست نداشته باشیم اما خب پول های عربی تونستند تیم خوبی رو بسازند و این البته برای باشگاهای فرانسه خیلی خوبه . لیگ فرانسه رو جذاب تر می کنن .

بعد از پایان بازی بایرن زدم الجزیره 3 ، دیدم تماشاگرا در نیوکمپ خوشحالی زیادی می کنن . گفتم احتمالا 4-5 تایی بارسا زده . نتیجه رو دیدم تعجب کردم . خوشحالی اینقدر زیاد هوادارای کاتالانی برام عجیب بود .

و اما یوسف جان سخن از زبان ما می گویی !

تا بوده همین بوده . اگر من نخوام واقعیت رو قبول کنم هزار و یک دلیل می ارم که صحبت های خودم رو توجیه کنم . مثلا من اگر از مالاگا خوشم نیاد به هر دلیل مثلا اسپانیایی بودن ، خیلی راحت بازی های خوب این تیم رو ؛ ستاره های فوق العاده و دوست داشتنی این تیم رو نادیده می گیرم و مثلا می گم با خوش شانی تمام در بین 8 تیم بودند . اصلا بیخیال انصاف و بی خیال ....
ولی از 2009 تا الان که عضو اینجا بودم به مرور یاد گرفتم به نظرات دیگران احترام بزارم و این رو از خیلی از کاربرهای همین جا هم یاد گرفتم .

دورتموند باشایستگی تمام به نظر من صعود کرد و شکلی مالاگا رو برد که قطعا تا سالهای سال در ذهن پلگرینی و یاران خواهد موند .
درست مثل منچستر بایرن 99 که هنوز بایرنی ها از اون به تلخی یاد می کنیم . نظر سایر دوستان هم کاملا محترم .:n16:
سعی نمی کنم با دلیل های بی خودی نظر خودم رو تحمیل کنم و بگم من حتما بهتر می دونم !

و اما 4 تیمی به مرحله نیمه نهایی رسیدن که می تونه با هر نوع قرعه کشی رقابت های جذابی رو شاهد باشیم . برخورد دو کلاسیکو ! یا المان -اسپانیای ضربدری . کی با کی !؟ رئال با بایرن یا دورتموند با بارسا : دی . بایرن و بارسا ؟ یعنی دورتموند دوباره رئال رو ببره ؟!:دی جدای از شوخی همه حالتها جالبه .

این مرحله قرعه کشی هم نمی کنم خودم :دی

Actros
11-04-2013, 18:38
من هر چقدر صحنه آهسته رو نگاه کردم نفهمیدم برای چی کارت زرد رو مانژو گرفت در حالی که خطا رو کیلینی کرده بود اونم خطایی که اگه یکی مثل چاکر داور بود رو هوا اخراجش میکرد کیلینی رو:دی
انگار داور ناراحت شده بود که چرا ساق پای مانژو اونقدر قوی بوده که نشکسته بابت ضربه رو پای کیلینی:دی

بایرن نمیتونه شکایت کنه بابت این موضوع ؟

Masoud King
11-04-2013, 22:58
این عکس تو جام جهانی قبل بازی با ایتالیا گذاشتم تو انجمن که بعد باختیم .. این سری صب کردم همه چیز رفع بخیر شه بعد بزارم : دی

59683

+
در مورد سزاواری صعود دورتموند هم فک کنم با چشم بسته هم بشه تشخیص داد کدوم یکی برتر و بهتر بودن
دورتموند می تونست مالاگا رو تحقیر کنه که نشد اما بردی که کسب کرد یه جورایی تاریخی بود..

کلا دورتموندیا خیلی بی دقت هستن
حالا مالاگا به کنار ولی جلو یه تیم بزرگ آخه مگه چنتا موقعیت گیرشون میاد که باز همونا رو خراب کنن؟

mohammad.asghari
11-04-2013, 23:31
مهر منتشر کرد؛

تیم منتخب یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان/ رونالدو و روبن بیشترین امتیاز را کسب کردند

رقابتهای مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به پایان رسید و 4 تیم بایرن مونیخ، رئال مادرید، دورتموند و بارسلونا به نیمه نهایی راه یافتند، اما بهترین بازیکنان این مرحله چه کسانی بودند؟
به گزارش خبرگزاری مهر، در این گزارش براساس نمره هایی که کارشناسان بخش یاهو – یورواسپورت به بازیکنان در این مرحله دادند تیم منتحب مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان را بررسی می کنیم. کریس رونالدو و آرین روبن بیشترین نمرات را کسب کردند و در این تیم بهترین بازیکنان شناخته می شوند.
(نمره کل عملکرد بازیکنان که شامل دو بازی رفت و برگشت می شود از 20 نمره داخل پرانتز نشان داده شده است.)

دروازه بان: ویلی کابایرو (مالاگا)
سنگربان مالاگا در دیدار رفت مقابل دورتموند بارها دروازه تیمش را نجات داد و مهارهای فوق العاده ای داشت، او در بازی برگشت هم بسیار خوب کار کرد اما در نهایت دورتموند در ثانیه های پایانی بازی برگشت رو دو صحنه در شلوغی جلوی دروازه از فرصت استفاده کرد و دو گل به ثمر رساند تا مالاگا حذف شود. کابایرو بهترین عملکرد را در مرحله یک چهارم نهایی رقابتها در بین تمامی دروازه بان ها داشت. (نمره: 15)

مدافع چپ: دانته (بایرن مونیخ)
این مدافع برزیلی در دو بازی رفت و برگشت مقابل یوونتوس کاملا کیفیت بالای خود را به نمایش گذاشت و یکی از عوامل اصلی بسته نگه داشتن دروازه بایرن در دو دیدار مقابل یووه بود. در مرحله بعد مطمئنا بازی های حتی بهتری از این مدافع شاهد خواهیم بود. (نمره: 14)

مدافع وسط: تیاگو سیلوا (پاری سن ژرمن)
یک رهبر واقعی که در دیدار رفت عملکرد فوق العاده ای داشت و بارها مانع حرکت مهاجمان بارسا در زمین پاری سن ژرمن شد. او تلاش می کند لقب بهترین مدافع جهان را از آن خود کند و در حقیقت فاصله ای زیادی هم با آن ندارد. او در بازی برگشت هم دقیقا مثل بازی رفت بهترین خود را به نمایش گذاشت. (نمره:15)

مدافع راست: دنی آلوز (بارسلونا)
آلوز با وجود اینکه یک مدافع محسوب می شود با نفوذهای لب خطش همیشه برای تیم حریف یک خط محسوب می شود. دو بازی خوب این مدافع برزیلی مقابل پاری سن ژرمن باعث شد بارسا به نیمه نهایی رقابتها راه پیدا کند. (نمره: 14)

هافبک دفاعی: باستین شواین اشتایگر (بایرن مونیخ)
این هافبک آلمانی قلب تپنده بایرن مونیخ محسوب می شود و در هر دو بازی مقابل یوونتوس یکی از مهره های کلیدی تیمش بود. شواین اشتایگر بدون شک یکی از بهترین هافبک های اروپا است و می تواند با بازی های خوب خود بایرن را به فینال امسال برساند. (نمره: 15)

هافبک دفاعی: سلکوک اینان (گالاتاسرای)
اینان همیشه زیر سایه نام های بزرگی مثل وسلی اسنایدر و دیدیه دروگبا قرار گرفت و نتوانست مطرح شود اما او در دیدار برگشت مقابل رئال مادرید مثل یک ستاره درخشید. (نمره: 15)

هافبک تهاجمی راست: آرین روبن (بایرن مونیخ)
روبن با دو بازی فوق العاده و پرانرژی مقابل یوونتوس یکی به عنوان بازیکن جانشین و دیگری به عنوان بازیکن فیکس دفاع یووه را اذیت کرد. این مهاجم هلندی با حرکات تکنیکی خود ترس را در وجود هر مدافعی که مقابل او قرار گرفت انداخت و یکی از از عوامل اصلی صعود باواریایی ها به نیمه نهایی بود. (نمره: 16)

هافبک تهاجمی مرکزی: مسوت اوزیل (رئال مادرید)
این هافبک آلمانی در دیدار رفت نمایش بسیار خوبی داشت و به شایستگی در این تیم منتخب قرار می گیرد. او یک پاسور ماهر است که در بازی برگشت در ورزشگاه ترک تلکام آره نا هم مثل دیدار رفت یکی از ستاره های تیمش بود. (نمره: 15)

هافبک تهاجمی چپ: کریس رونالدو (رئال مادرید)
با 3 گل در دو بازی رفت و برگشت مقابل گالاتاسرای نقش کریس رونالدو در صعود رئال به نیمه نهایی را به هیچ عنوان نمی تواند در این مرحله نادیده گرفت. دو مین گل او در باز برگشت مقابل گالا در استانبول تقریبا امید تیم میزبان برای برگشت به بازی را از بین برد. (نمره: 16)

این تصویر کوچک شده است. برای مشاهده آن در سایز اصلی روی این نوار کلیک کنید

مهاجم: لیونل مسی (بارسلونا)
گل مسی در دیدار رفت در خانه حریف در واقع بارسا را نجات داد و این تیم را راهی نیمه نهایی کرد. البته حضور او به عنوان بازیکن جانشین با وجود مصدومیتش در دیدار برگشت و افزایش روحیه تیم باعث شد بارسا در دیدار برگشت هم از شکست مقابل پاری*سن*ژرمن فرار کند. در یک جمله می*توان گفت مسی مصدوم یک تنه بارسا را به نیمه نهایی رساند. (نمره: 15)

مهاجم: دیدیه دروگبا (گالاتاسرای)
او با وجود سن بالایش هنوز هم یک مهاجم تمام عیار است. او تقریبا 12 ماه پیش چلسی را به عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان رساند و این بار در بازگشتش به این رقابتها با گالاتاسرای نشان داد هنوز می تواند در بین برترین بازیکنان جهان قرار بگیرد. او در بازگشت به بازی گالا در نیمه دوم بازی برگشت نقش مهمی داشت و گل استثنایی اش روحیه تیم را بسیار بالا برد. (نمره: 14)

این تصویر کوچک شده است. برای مشاهده آن در سایز اصلی روی این نوار کلیک کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] inals%281%29.jpg

Masoud King
12-04-2013, 12:01
بدون شرح.....

nw_nk
14-04-2013, 12:02
لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | نیمه نهایی
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])