ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بوق ممتد با 2 رم

nod33
14-03-2013, 00:24
سلام دوستان

من باطری مادربورد رو خارج کردم که روی یه کیس دیگه تست کنم ، موقعی که رو سیستم خودم برگردوندم دکمه پاور رو که میزنم بوق ممتد میزنه (بوق قطعی نداره) ، دو

تا رم 2 گیگ دارم که هر دو رو به صورت تکی تست کردم مشکلی نداره ولی وقتی به صورت دو کاناله ازشون استفاده می کنم بوق ممتد میزنه ! هر 4 تا اسلات رو

تست کردم ( اول اسلات 1و2 بعد 3و 4) .

مادربورد گیگابایته که دارای 2 یابوس هست ، من باطری رو به صورت برعکس ( مثبت و منفی جابجا) قرار دادم که تخلیه بشه ، چطور باید فهمید بایوس پریده ، نپریده ؟

EXTREME
14-03-2013, 00:26
سلام دوستان

من باطری مادربورد رو خارج کردم که روی یه کیس دیگه تست کنم ، موقعی که رو سیستم خودم برگردوندم دکمه پاور رو که میزنم بوق ممتد میزنه (بوق قطعی نداره) ، دو

تا رم 2 گیگ دارم که هر دو رو به صورت تکی تست کردم مشکلی نداره ولی وقتی به صورت دو کاناله ازشون استفاده می کنم بوق ممتد میزنه ! هر 4 تا اسلات رو

تست کردم ( اول اسلات 1و2 بعد 3و 4) .

مادربورد گیگابایته که دارای 2 یابوس هست ، من باطری رو به صورت برعکس ( مثبت و منفی جابجا) قرار دادم که تخلیه بشه ، چطور باید فهمید بایوس پریده ، نپریده ؟

یعنی با تک رم سیستم تصویر میده و بوت میشه و مشکلی نداره ؟

nod33
14-03-2013, 01:59
یعنی با تک رم سیستم تصویر میده و بوت میشه و مشکلی نداره ؟

بله ، با تک رم هیچ مشکلی نداره !

EXTREME
14-03-2013, 09:36
بله ، با تک رم هیچ مشکلی نداره !

یک بار با برداشتن باتری مین بایوس رو دیفالت کنید و با یک باتری مین دیگه هم حتما تست کنید
دو تا رم رو به چه صورت میزارین ؟

اگه رو دو رنگ مششابه میازرن رو حالت سینگل رو دو رنگ غیر مشابه هم تست کنید و حالت های دیگه

رم ها هم همه سالمه و اسلات ها هم که همرو تست کردین و سالم بوده

nod33
14-03-2013, 22:18
یک بار با برداشتن باتری مین بایوس رو دیفالت کنید و با یک باتری مین دیگه هم حتما تست کنید
دو تا رم رو به چه صورت میزارین ؟

اگه رو دو رنگ مششابه میازرن رو حالت سینگل رو دو رنگ غیر مشابه هم تست کنید و حالت های دیگه

رم ها هم همه سالمه و اسلات ها هم که همرو تست کردین و سالم بوده

این نکته رو اضافه کنم که cpu رو اورکلاک کرده بودم که الان رو حالت دیفالت گذاشتم بعد باطری رو خارج کردم دوباره گذاشتم ، تمام رم ها و اسلات رم ها رو چک کردم ، به صورت تک رم مشکلی نیست ولی جفت که باشن بوق ممتد میزنه !
سیستم با تک رم که بالا میاد اولش یه کار آبی روشن میاد که بالاش نوشته cmos checksum errors ، چند دفع ارور cmos رو تو ویندوز هم دیدم .

EXTREME
14-03-2013, 23:08
این نکته رو اضافه کنم که cpu رو اورکلاک کرده بودم که الان رو حالت دیفالت گذاشتم بعد باطری رو خارج کردم دوباره گذاشتم ، تمام رم ها و اسلات رم ها رو چک کردم ، به صورت تک رم مشکلی نیست ولی جفت که باشن بوق ممتد میزنه !
سیستم با تک رم که بالا میاد اولش یه کار آبی روشن میاد که بالاش نوشته cmos checksum errors ، چند دفع ارور cmos رو تو ویندوز هم دیدم .

با یک باتری مین دیگه تست کردین ؟
باتری مین رو ولتاز گیری کنید
بایوس مین رو هم آپدیت کنید

nod33
15-03-2013, 00:58
با یک باتری مین دیگه تست کردین ؟
باتری مین رو ولتاز گیری کنید
بایوس مین رو هم آپدیت کنید

باطری دیگه ای دردسترس ندارم که تست کنم ، آگه بخوام باطری بخرم چه نکاتی رو باید رعایت کنم ؟
بایوس مین رو 1 سال پیش آپدیت کردم (اخرین ورژن ) نیازه دوباره همون آپدیت رو بریزم ؟

EXTREME
15-03-2013, 17:20
باطری دیگه ای دردسترس ندارم که تست کنم ، آگه بخوام باطری بخرم چه نکاتی رو باید رعایت کنم ؟
بایوس مین رو 1 سال پیش آپدیت کردم (اخرین ورژن ) نیازه دوباره همون آپدیت رو بریزم ؟

اگه آپدیت جدیدتر نیومده نه نیازی نیست

باتری مین رو قبلش بهتره ولتاژ گیری کنید
نکتش اینه که 3ولت باشه

nod33
16-03-2013, 18:05
دوست عزیز من 3 تا اسلات اول رو که تست کردم دیدم مشکلی نیست بخاطر همین اسلات اخر رو دیگه تست نکرم ( چون از 2 تای آخر استفاده نمی کردم فکر کردم آخری هم مشکلی نداره ) اما امروز که اسلات آخر رو به صورت تک رم تست کردم بوق ممتد میزنه !

از اسلات 1 و 2 که ربطی به 4 هم نداره باز بوق ممتد میزنه ! امشب سعی می کنم ولتاژ باتری رو هم چک کنم .

EXTREME
16-03-2013, 18:19
دوست عزیز من 3 تا اسلات اول رو که تست کردم دیدم مشکلی نیست بخاطر همین اسلات اخر رو دیگه تست نکرم ( چون از 2 تای آخر استفاده نمی کردم فکر کردم آخری هم مشکلی نداره ) اما امروز که اسلات آخر رو به صورت تک رم تست کردم بوق ممتد میزنه !

از اسلات 1 و 2 که ربطی به 4 هم نداره باز بوق ممتد میزنه ! امشب سعی می کنم ولتاژ باتری رو هم چک کنم .

چی ؟ اسلات 1و 2 هم بوق میزنه ؟ درست متوجه نشدم

nod33
16-03-2013, 19:02
همه اسلات ها به جز اسلات 4 به صورت تک رم سالم هستن .

2 تا رم رو بزارم اسلات اول و دوم بوق ممتد میزنه ، بزار اسلات 3 و 4 هم بوق ممتد می زنه .

EXTREME
16-03-2013, 20:01
شما امشب باتری رو ولتاژ گیری بکنید
پس اسلات 4 هم مشکل داره

رو حالت 1و3 با هم که تست کردین ؟

با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید و اگه مولتی متر دارین که بگم اسلات ها رو چطوری تست کنید
گه مشکل از این ها نباشه یا اسلات مشکل داره یا مشکل از طرف مین است حالا یا میتونه از مدار تغذیه رم روی مین باشه یا چیپ شمالی

nod33
16-03-2013, 22:00
باتری رو پیش یکی از دوستان که تو کاره سخت افزار بردم گفت 2.5 ولته و مشکلی نداره .

یه پیشنهادی که داد گفت نزدیک باتری دو تا پایه (cmos) هست اونا رو با یه پیچ گوشتی اتصال کوتاه کن . این کار رو انجام بدم ؟

به چه صورت ؟ سیستم باید روشن باشه ؟

پیچ گوشتی اگه به قطعه ای خورد مشکلی پیش نمیاد ؟

ess_1362
17-03-2013, 15:19
یه پیشنهادی که داد گفت نزدیک باتری دو تا پایه (cmos) هست اونا رو با یه پیچ گوشتی اتصال کوتاه کن . این کار رو انجام بدم ؟

سیستم را خاموش کنید و از برق بکشید و انجامش بدین

nod33
17-03-2013, 16:47
سیستم را خاموش کنید و از برق بکشید و انجامش بدین

سیستم رو خاموش کردم روی دو پین cmos یه پیچ گوشتی گذاشتم و دکمه پاور رو زدم ، clear شد اما مشکل جفت رم حل نشد !

چکارش کنم ؟ مگه اینجا بخش سخت افزار نیست ؟!

چرا با قطره چکون راهنمایی می کنید ؟ ( بخاطر تعداد پست ) ! تو یه پست کامل توضیح بدید ! هر روز باید بیام ببینم کسی هست که جواب بده .

ess_1362
17-03-2013, 21:00
در صورت وجود آپدیت جدید برای بایاس آپدیتش کنید
بصورت تک کاناله سیستم را راه اندازی کنید و سه تا شات از تب های مموری پردازنده و spd برنامه cpuz بذارید

چکارش کنم ؟ مگه اینجا بخش سخت افزار نیست ؟!

چرا با قطره چکون راهنمایی می کنید ؟ ( بخاطر تعداد پست ) ! تو یه پست کامل توضیح بدید ! هر روز باید بیام ببینم کسی هست که جواب بده .
اینجا باید در صورت ارهنمایی بصورت غیر حضوری مشکل شما حل بشه نه اینکه به مشکلات شما اضافه بشه!

nod33
17-03-2013, 21:18
عزیز اینم 3 تا شات

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطفا پست های قبل رو هم یه نگاه بکن شاید چیزی دستگیرت بشه .

ess_1362
17-03-2013, 22:20
در این سه شات سیستم شما مشکل خاصی نداره
دو وضعیت در سیستم شما محتمل هست
یکی اینکه بایاس مادربرد دچار مشکل شده که تست رم ها روی یک سیستم دیگه یا تست دو ماژول رم دیگه روی این سیستم مشخص میشه
دوم اینکه احتمال داره شم با اورکلاک پردازنده فراموش کرده باشین فرکانس رم را کاهش بدین و مادربرد بصورت خودکار برای پایداری رمها به آنها ولتاژ بیشتر داده که اصطلاحا ماژول ها ولتاژ خور شدن که توصیه می کنم سیستم را با تک رم اورکلاک کنید به حالت قبل و بعد با دو ماژول تست کنید

nod33
19-03-2013, 04:18
در این سه شات سیستم شما مشکل خاصی ندارهدو وضعیت در سیستم شما محتمل هستیکی اینکه بایاس مادربرد دچار مشکل شده که تست رم ها روی یک سیستم دیگه یا تست دو ماژول رم دیگه روی این سیستم مشخص میشهدوم اینکه احتمال داره شم با اورکلاک پردازنده فراموش کرده باشین فرکانس رم را کاهش بدین و مادربرد بصورت خودکار برای پایداری رمها به آنها ولتاژ بیشتر داده که اصطلاحا ماژول ها ولتاژ خور شدن که توصیه می کنم سیستم را با تک رم اورکلاک کنید به حالت قبل و بعد با دو ماژول تست کنید

دوست عزیز تونستم سیستم دوستم رو واسه تست سیستم خودم بگیرم .

شرح کارهایی که انجام دادم : همونطور که گفتید سیستم رو با تک رم اورکلاک کردم و بعد رم دوم رو اضافه کردم اما جواب نداد .سیستم رو از حالت اور کلاک خارج نکردم دو تا رم از سیستم خودم رو روی سیستم دوستم گذاشتم و بدون مشکل جواب داد ، رم های سیستم دوم ( دوستم) روی سیستم خودم گذاشتم اما بوق ممتد می زد ، باطری دو تا سیستم مشابه بود که مال سیستم دوم رو روی سیستم خودم با رم های خودم گذاشتم بازم جواب نداد !

آیا نیاز بود سیستم رو از حالت اورکلاک خارج کنم بعد این کارها رو بکنم ؟

من 2 سالی که سیستم رو خریدم موقع روشن کردن همیشه یه تک بوق میزنه ای واسه چیه ؟ سیستم رفیقم اینطور نیست ؟

ess_1362
19-03-2013, 14:10
مادربرد مشکل داره
اگر گارانتی داره ببرید گارانتی اگر هم که نداره!؟ که احتمال تعمیرش خیلی بعیده

من 2 سالی که سیستم رو خریدم موقع روشن کردن همیشه یه تک بوق میزنه ای واسه چیه ؟ سیستم رفیقم اینطور نیست ؟
تک بوق همون پست اسکرین هست که میشه از بایاس این مورد را که زمان پست اسکرین بوق بزنه یا نزنه را فعال کرد
به هر حال مادربرد سیستم شما مشکل داره که باید یک متخصص با بررسی دقیق مشکل را پیدا کنه که یا از بایاس هست یا از nb یا از مدار رم

nod33
19-03-2013, 14:57
به هر حال مادربرد سیستم شما مشکل داره که باید یک متخصص با بررسی دقیق مشکل را پیدا کنه که یا از بایاس هست یا از nb یا از مدار رم

1. دوست عزیز چطور این مشکل پیش اومده ؟ یعنی با برداشتن یه باتری باید مادربورد اینطوری بشه ؟!

2. ممکنه اورکلاک باعث این مشکل شده باشه ؟ ( اورکلاکی هم که انجام دادم بدون اعمال ولتاژ بود که همچین مشکلاتی واسم پیش نیاد اما ..)

3. بردمش گارانتی چی بگم که نگن شامل گارانتی نمیشه ؟

4. باید بعد تعطیلات دیگه ببرمش تو این مدت مشکلی پیش نمیاد سیستم اورکلاک باشه ؟

ess_1362
19-03-2013, 20:00
1. دوست عزیز چطور این مشکل پیش اومده ؟ یعنی با برداشتن یه باتری باید مادربورد اینطوری بشه ؟!

احتمال داره که یک شوک الکتریکی باعث آسیب به بایاس یا یک قسمت دیگه از برد شده که نیاز به بررسی دقیق تر داره

2. ممکنه اورکلاک باعث این مشکل شده باشه ؟ ( اورکلاکی هم که انجام دادم بدون اعمال ولتاژ بود که همچین مشکلاتی واسم پیش نیاد اما ..)
احتمالش تقریبا بعید هست
سیستم خودم از سال 89 تا همین الان داره با 80 درصد اورکلاک کار می کنه و مشکلی براش پیش نیامده

3. بردمش گارانتی چی بگم که نگن شامل گارانتی نمیشه ؟
بگید با دو تا ماژول رم بوت نمیشه

4. باید بعد تعطیلات دیگه ببرمش تو این مدت مشکلی پیش نمیاد سیستم اورکلاک باشه ؟
بله بعد از تعطیلات اقدام کنید

nod33
23-03-2013, 01:47
سلام

سال نو مبارک

به خودم گفتم اسلات 1 و 3 رو هم چک کنم ضرر نداره ( دوستمون EXTREME گفته بود اما چون امید نداشتم دیگه درست شه 1 و 3 رو تست نکردم ) الان که تست کردم هر دو رم رو خوند بدون مشکل !

داداش تکلیف چیه ؟

ess_1362
23-03-2013, 11:51
بعضی از مادربرد ها در صورتی که دو اسلات رم اشغال بشه حق تقدم با اسلات دو اسلات اول هست یعنی اگر شما اسلات های اول و سوم را پر نکنید و اسلات دوم و چهارم را پر کنید سیستم بوت نمیشه
در بردهای جدید ما همچین موردی نداریم
این یک ایراد نیست بلکه جز طراحی هست و نیازی هم به پیگیری نیست

nod33
24-03-2013, 00:10
بعضی از مادربرد ها در صورتی که دو اسلات رم اشغال بشه حق تقدم با اسلات دو اسلات اول هست یعنی اگر شما اسلات های اول و سوم را پر نکنید و اسلات دوم و چهارم را پر کنید سیستم بوت نمیشه
در بردهای جدید ما همچین موردی نداریم
این یک ایراد نیست بلکه جز طراحی هست و نیازی هم به پیگیری نیست

دوست خوب من ، 2 سال رم ها رو روی اسلات اول و دوم گذاشته بودم و به خوبی کار می کردن ولی الان اینطور شده که اسلات 1 و 2 جواب نمیدن !

ess_1362
24-03-2013, 12:13
شما ببین توی cpuz رمها دوال هستن یا نه؟

nod33
24-03-2013, 16:17
شما ببین توی cpuz رمها دوال هستن یا نه؟

دوست عزیز به صورت سینگل هست ! چرا ؟

یه توضیح کلی لطفا .

موقع بازی همه ی 4 گیگ مورد استفاده قرار می گیرن ؟

khelane
24-03-2013, 20:55
با اجازه دوستان و استادان
خب اگه رو اسلات های قبلی کار نمیکنن یا بوت نمیشه شما سیستم رو از برق بکش و بعدا اسلات ها رو با تینر 10000 تمیز کن با یه فرچه ببین کار میکنه
بعد اون دوتا اسلات که میگی قبلا کار کرده و الان کار نمیکنه شما برای عیب یابی اول یه رم رو وصل کن ببین بوق میده وسیستم راهندازی میشه درست شد رم دوم رو بزار نشد اینبار اول رم رو اسلات دوم سوار کن ببین بوق زد خاموش کن و رم دومی رو رو اسلات اولی بزار
یه تست ازمون وخطا انجام بده
==============
رم در حالت دوال چنل از تمام پهنای باند استفاده میکنه و پیشنهاد میشه اگه رم ها تون در یه تایمینگ و باس و حجم هستند رو اسلات های 1و 3
یا 2 و 4 وصل کنید
در بازی هم بستگی به بازی و نیاز به استفاده از رم داره که چه مقدارشو مطرف کنه خب بازی تمام رم رو نمیگیره
موفق باشید

ess_1362
26-03-2013, 09:53
مادربرد شما یک ایراد داره که باید حتما یک متخصص بصورت دقیق بررسیش کنید
مشکلش هم این هست که رمها بصورت دوال شناسایی نمی شن!!
از هر قسمتی می تونه باشه حتی احتمال ایراد داشتن پردازنده هم محتمل هست
به هر حال نیاز به بررسی بیشتر داره

nod33
27-03-2013, 04:08
1. الان که مادربورد به حالت سینگل رم ها رو می خونه یعنی چی ؟

2. سینگل با دوال چه فرقی دارن ؟

3. تو این حالت سینگل از 4 گیگ رم ( 2 تا دو گیگ ) چه مقدارش مورد استفاده قرار می گیره ؟

ess_1362
27-03-2013, 06:47
1. الان که مادربورد به حالت سینگل رم ها رو می خونه یعنی چی ؟

2. سینگل با دوال چه فرقی دارن ؟
یعنی پهنای باند رم و پردازنده بجای 128 به به 64 بیت محدود شده که در کاربردهای معمولی تفاوت چشمگیری با حالت دوال چنل نداره

3. تو این حالت سینگل از 4 گیگ رم ( 2 تا دو گیگ ) چه مقدارش مورد استفاده قرار می گیره ؟

از هر 4 گیگ رم استفاده میشه. کلا این موضوع اصلا ارتباطی به میزان استفاده از رم نداره