PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب ویندوز 8 روی فلش 32 گیگ

wi-fi
13-03-2013, 21:29
سلام دوستان من windows 8 رو از طریق windows to go workspace روی هارد اکسترنال 1 ترا نصب کرده بودم هاردم رو بلا استفاده کرده بود یعنی فقط به صورت ویندوز میشود بوتش کرد هاردو فرمت کردم یه فلش USB 3 32 گیگ گرفتم 87 تومن حالا که میزنم نصب کنم این ارور رو مینویسه نمیزاره next کنم کسی میدونه مشکل کجاست؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeed_136915
13-03-2013, 21:37
سلام
احتمالا سرعت فلش پایینه

wi-fi
13-03-2013, 22:01
سلام
احتمالا سرعت فلش پایینه
حرفا میزنیا USB3 گرفتم بهترین برنده بیربطه با USB2 هم میشه واسه اینکه ویندوز لگ نزنه USB 3 گرفتم

mohsent71
14-03-2013, 10:33
سلام برو قسمت فرمت فلش و تنظیماتشو بذار روی nfts امیدوارم مشکلت حل بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

wi-fi
14-03-2013, 15:26
سلام برو قسمت فرمت فلش و تنظیماتشو بذار روی nfts امیدوارم مشکلت حل بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نه عزیزم از اینجا نیست الان که نت رو شخم زدم متوجه شدم فقط 3 مدل فلش رو ماکروسافت تایید کرده واسه این کار که قیمتاشون نجومیه این که من خریدم 20 $ هست اونا یا نراشه NAND یا همچین چیزی دارن که اجازه میده مدل 32 64 128 گیگ هم هسن که تازه 32 گیگش 75$ هست به عبارتی 250 هزار تومن
حالا دنبال یه روشی هستم که وقتی فلش رو به لپتلپ میزنم removable Disk نباشه و مثل هارد اکسترنال به صورت Local disk نشون بده شاید مشکل حل بشه چنتا روش رفتم ولی اون روشارو فک کنم واسه ویست و Xp بو سایتش خارجی بود جواب نداد کسی راهی میدونه که removable Disk رو Local Disk تبدیل کنه؟

jafarian
15-03-2013, 01:05
همین سئوال شما در سایت مایکروسافت مطرح شده که گفته شده برمیگرده به فلشی که شمادارین برای نصب ویندوز 8 استاندارد نیست پیشنهادم شده از برندهای Kingston یا که Super Talent استفاده کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته یک روش دیگه به جزاین روش شما داخل تاپیک پایین پست 25 مطرح شده که از اونم میتونید تست کنید :n01:

پست 25 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

wi-fi
15-03-2013, 15:48
همین سئوال شما در سایت مایکروسافت مطرح شده که گفته شده برمیگرده به فلشی که شمادارین برای نصب ویندوز 8 استاندارد نیست پیشنهادم شده از برندهای Kingston یا که Super Talent استفاده کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته یک روش دیگه به جزاین روش شما داخل تاپیک پایین پست 25 مطرح شده که از اونم میتونید تست کنید :n01:

پست 25 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مهندس دستت درد نکنه نصب کردم 32 بیتش رو 8 گیگ فضا گرفت 21 گیگم خالی بود ولی هر نرمافزاری نصب میکردم ارور plese insert dish: RDR1014 میداد فقط نرم افزارای 10-15 مگی رو میشد نصب کرد مثلا adobe reader نصب نمیشد دیگه autocad مه دیگه هیچی سرعت فلشمشم که تست کردم با برنامه رایتش 40 بود ریدش 80-90 راه حلی هست؟