مشاهده نسخه کامل
: میخوام یه انیماتور حرفه ای بشم
سلام به همه
من عضو یه گرو انیمیشن و بازی سازی هستم و به خاطر یک سری دلایل از مکس سویچ کردم رو مایا
الانم دارم Introduction شرکت دیجیتال تیوترز رو نگاه میکنم رسیدم به جایی که مدلسازی یه جت رو شروع کرده
میخواستم ببینم اینارو نگاه کنم یا نه من که میخوام فقط انیمیت کنم از این بخش ها رد بشم؟
دوم این که با خرید این آموزش های مایا ای که تو سایت هستش و یاد گرفتن اونا دیگه پروسه ی آموزش تموم میشه و چیزی واسه یادگیری نمیمونه؟ و بقیه اش مربوط میشه به تجربه؟
و یا نه علاوه بر آموزش های ویدئویی نرم افزار باید یک سری اصول تئوری و پایه رو در مورد انیمیت یاد بگیرم؟
آیا کتابی در این زمینه هست که مرجع باشه یا چه کتابهایی باید بخونم؟
مرسی به خاطر حوصله
smspersia
13-03-2013, 20:48
سلام دوست عزیز
شما که خودتون یه تری دی کاری عالی هستید و خیلی راحت می تونید نرم افزار های سه بعدی دیگه کار کنید
برای یاد گیری انیمیشن، اموزشهای این سایت یک ریالم ارزش نداره
مدلینگ مایا تقریبا شبیه به مکس یکم فقط اسم ، جا و مکانشون فرق می کنه
یاد گیری انیمیشن فقط سلایقه و تجربه است (به نظر من)
اگه انیمیشن کاراکتر می خوای یاد بگیری دنبال کتابهای پوز بگرد چون خیلی سرعت یاد گیری انیمیشنو بالا میبره
(چند وقت پیش تلویزیون یک مستند پیکسار داد ، که طرف یه کتاب بزرگ از پوز داشت و از روی اون پوزاشو می ساخت .)( هر چی گشتم نبود ؟؟؟!!!)
البته اموزش انیمیشن فرقی نمی کنه با کدوم نرم افزار باشه ، فقط تکنیک و زمان بندی تو ساخت انیمیشن مهمه نه ابزار و نرم افزار
سلام دوست عزیز
شما که خودتون یه تری دی کاری عالی هستید و خیلی راحت می تونید نرم افزار های سه بعدی دیگه کار کنید
برای یاد گیری انیمیشن، اموزشهای این سایت یک ریالم ارزش نداره
مدلینگ مایا تقریبا شبیه به مکس یکم فقط اسم ، جا و مکانشون فرق می کنه
یاد گیری انیمیشن فقط سلایقه و تجربه است (به نظر من)
اگه انیمیشن کاراکتر می خوای یاد بگیری دنبال کتابهای پوز بگرد چون خیلی سرعت یاد گیری انیمیشنو بالا میبره
(چند وقت پیش تلویزیون یک مستند پیکسار داد ، که طرف یه کتاب بزرگ از پوز داشت و از روی اون پوزاشو می ساخت .)( هر چی گشتم نبود ؟؟؟!!!)
البته اموزش انیمیشن فرقی نمی کنه با کدوم نرم افزار باشه ، فقط تکنیک و زمان بندی تو ساخت انیمیشن مهمه نه ابزار و نرم افزار
مرسی
تقریبا به همه سوالاتم رسیدم
با این وجود بیخیال مایا میشم و همون تری دی رو تقویت می کنم چون من فکر می کردم انیمیت کاراکتر مایا قوی تره :n08:
کتاب های اینطوری رو نمیتونی واسه دانلود پیدا کنی باید بخری
من آموزش های Digital و Gnomon رو دارم واسه مکس
خب به نظرت آموزش های حرفه ای تر و کامل تر رو از کجا پیدا کنم؟
smspersia
14-03-2013, 20:19
به نظرم بهترین اموزشهای ساخت انیمیشن کاراکتر اموزش های شرکت لیندا هستند . خیلی ساده سریع و اسون یاد می ده
ولی اموزشهای شرکت لیندا واسه فروش کم پیدا میشه !!!
GOLDFINCH
18-03-2013, 17:08
فقط هیپ .....
mohsen_33
18-03-2013, 18:56
داری بزرگترین اشتباه زندگیت رو میکنی!!!!!
بابا تو که مکس رو بلدی مایا خیلی قوی تر از مکسه مخصوصا توی داینامیکش
مایا اصلا واسه انیمیشن ساخته شده
همون مایا رو ادامه بده
GOLDFINCH
18-03-2013, 19:08
// حذف شود //
Noori 3D
18-03-2013, 22:19
سلام به همه دوستان
تاتانی عزیز میخوام برات اینه بگم اگه با مکس شروع کردی تا آخرش بچسب به مکس ( این نظرم شخصی منه ) چون بعداً پشیمون میشی که چرا از یه نرم فزار به نر افزار دیگه سویچ کردی ! مکس هیچ کمی نداره حتی ابزار زیاتی هم داره
با مکس هم میشه انیمیشن های خوبی ساخت ........... نرم فزار فقط وصیله ای هست که باش ما کارمیکنیم.... طور مثال یه کاغذ و یه مداد به نقاش بدی بهترین نقاشی رو درمیاره اما کسی که نقاش نباشه بهترین قلم رنگهارو هم بهش بدی بجز خط خطی کنه چیزی دیگه بلدنیست ......... پس انیمیشن هم عکس اینه مهم نیست باچه میسازیش فقط به اصول انیمیشن بلد باش ....
موفق باشی.
ALI3DMAXAMATOR
25-04-2013, 12:33
مکس و مایا هیچ باجی بهم نمیدن و واقعا هر دو نرم افزار قوی هستن و بهترین ابزار ها رو واسه تولید کار مورد نظر رو در اختیار ما قرار میدن و این فقط به استفاده کننده بستگی داره که بهترین کار رو ارایه بده...من با هر دو کار میکنم و اصول کار انیمیشن یک چیز استاندارد و جهانی هستش و فقط نرم افزارها ابزارهای خودشونو دارن به نظر متن هر کدومو که ادم انتخاب کنه باید سعی کنه توش بهترین باشه........اگه با مکس یک کار شاخ بزنی کسی بهت ایراد نخواهد گرفت که چرا با مکس اگه با مایا بود ارزشش بیشتر بود.:n11:
واقعا از همه ممنون
اولش گفتم
همون مکس رو ادامه میدم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.