مشاهده نسخه کامل
: برنامه رو چطور پ ر و ک سی خور بکنیم؟
سلام...
فرض کنیم من یه برنامه دارم که میخوام موقع گرفتن دیتاش، یا استفاده اش، از پرو ک سی استفاده بکنه...
مثل فایر فاکس که مشخصات شبکهاش رو وارد میکنی و این میاد استفاده میکنه از یه پ ر و ک سی! :)...
چطوری میتونم کاری بکنم که نرم افزارم از پرو ک سی بتونه استفاده بکنه؟!( مثلا ایپی و شماره پورت رو بهش بدم و این اتصالش رو از اون طریق انجام بده!؟)....
هرچی گوگل کردم، متاسفانه پاسخ های بیربط بهم میداد...
اول از همه دو متغیر تعریف کنیم که تایپ کردن راحتر باشه:
pr..o..x y = هویج
So..c k.s = خیار
:n02::n02:
بهتره تا از یک lib برای این کار استفاده کنید. چون برای اتصال به یک "Httpهویج" شما باید پکت اطلاعات رو درون بسته ی HTTP قرار دهید. و این نیازمند ساخت string های خسته کننده ای است.
این Lib ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یک منبع مناسب برای دسترسی به انواع هویج و خیار هست. درون فایلش اون قدر مثال داره که شما رو یاده نرم افزار معروف "هویجیفر" می اندازه.
برای اتصال به هویج های مبتنی بر خیار هم جابه جایی های اولیه مشابه هست اما همین تفاوت ها در نسخه های 4 و 5 تفاوت قابل توجهی دارند.
دقت کنید می بینید که معمولا نرم افزار های مبتنی بر هویج یا اون هایی که توانایی اضافه کردن هویج را دارند به یک http متصل می شوند و احتمالا یک سرویس روی آن به درخواست نرم افزار پاسخ می دهد. عموما در موارد غیر از HTTP مشاهده نمی گردد که یک نرم افزار برای دریافت فایل از هویج استفاده کند و یا اینکه تنظیمی برای دریافت هویج داشته باشد.
موفق باشید.
سلام...
من دانلودش کردم تا فرصت بشه این رو تحلیل بنموم و ببینم چی به چیه، فعلا تشکر رو داشته باشه حاجی....
ولی یه سوال، الان این کتابخونه،کدوم قسمت رو برا من انجام میده؟! همون قرار دادن داخل بسته ها یا چی؟! :)...
این متد رو خودتون به کلاس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اضافه کنید تا بشه از هویج های http دارای userو pass هم استفاده کرد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این 100% کار من نیست و کامل شده از این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) می باشد.
-----------------------------
در مقادیر بازگشتی این lib یک tcpClient بر میگرده که در اون یک Client وجود داره و جالبه که این Client از نوع سوکت هست و می شه به راحتی Write و Read کرد.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.