ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید tv با بودجه 2 تا 2.5 میلیونی

essien
13-03-2013, 16:26
با سلام.
من قصد خرید tv با مشخصات زیر رو دارم ...

1- سایز 40 یا 42 .

2- 3d بودن یا smart بودن برام مهم نیست , اما یک چیزی که برام خیلی مهمه اینه که بتونم pc رو باهاش شبکه کنم تا اولا بتونم انواع و اقسام فایلهای صوتی و تصویری رو باهاش تماشا کنم و ثانیا با توجه به اینکه از کارت رسی.ور استفاده میکنم بتونم کانالها رو در Tv هم مشاهده کنم.
حالا شبکه کردن چه از طریق wi-fi چه از طریق کابل لن. ( کلا این مورد دومی که گفتم امکان پذیر هستش!؟)
چون با توجه به دور بودن pc از tv امکان اتصال ایندو به کمک کابل HDMI رو ندارم و اگه شدنی باشه از طریق شبکه کردن Tv و pc میخام کانالهای ماه..واره ای رو ببینم.

3- خود tv هم بتونه انواع و اقسام فرمت ها رو برای پحش از هارد یا usb ساپورت کنه.

4- هرتز تصویر حداقل 200 باشه.

5- بودجه ام 2 تا 2.5 هستش . خب بالاخره یه میز هم باید بگیرم که از 100 تا 300 هستش!

ممنون.

saeed afshar
14-03-2013, 16:26
اگه با این بودجه بی خیال میز بشی! با 2800 تومن میتونی 40 اینچ le8300 sharp بگیری . سه بعدی هست . پنلش 4 رنگه و کیفیت نمایش رنگهاش بی نظیره . به دلیل داشتن پنل 4 رنگ RGBY رنگ زرد رو فوق العاده طبیعی نشون میده . LAN داره و میتونی شبکه کنی . فرکانسشم 240 هرتزه . اکثر فرمتها رو با usb پخش میکنه. ظاهر تلویزیونو من از نزدیک دیدم باریک و شیکه . دو ماه پیش که قیمت کرده بودم 2800 بود . الانو نمیدونم .

essien
15-03-2013, 10:15
ممنون دوست عزیز ولی به بودجه نمیخوره ...
اما اگه میتونید در مورد نحوه شبکه با lan توضیح بدین ممنون میشم. این مورد برام همونطور که تو پست اول پرسیدم خیلی مهمه.

ضمن اینکه 3d برام جالب نیست.
فعلا به نظرم samsung eh6920 خوبه . قیمتش هم 2.100.000 که برای من مناسبه ...
اما اگه بیشتر میشد هزینه کنم نهایتا 6950 میگرفتم 2.550.000 .

saeed afshar
08-04-2013, 13:29
یکی از ویژگیهای خوب تلویزیونهای 3d اینه که فرکانسشون بالاست . واسه همین تصاویر رو با کیفیت خیلی بیشتری نمایش میدن و توی نمایش فوتبال و تصاویر اکشن کم نمیارن .
به نظرم اگه بودجت همون 2500 هست ارزش داره 200 تومن بذاری روش و اینو بگیری تا از ویژگیهای خوب تلویزیون 3بعدی حتی برای تصاویر دوبعدی استفاده کنی .
یه چیز دیگه در مورد این مدل همون پنل 4رنگش هست که توضیح دادم و باعث میشه رنگ تصاویر بهتر و طبیعیتر بشه .