مشاهده نسخه کامل
: کالربالانس
sansoven
13-03-2013, 11:40
با سلام خدمت دوستان
می خواستم مورد استفاده ابزار کالر بالانس رو بدونم از این ابزار در چه مواردی استفاده میشه؟
خوب البته معلومه که برای اضافه کردن رنگ یا کم کردن اون از سایه ها و یا میدتونزها و یا های لایت ها استفاده می شه اما دقیقا نمی دونم که ای ابزار در چه جایی مورد استفاده داره و تابحال ازش نتونستم درست استفاده کنم
اگر کسی می دونه با ذکر مثال این مورد رو شرح بده
sansoven
17-03-2013, 11:04
دوستان یعنی کسی نمی دونه
من بیشتر سوالاتم رو تو این فروم چند بار مطرح می کنم شاید یکی جواب بده
J U N I P E R
26-03-2013, 23:12
سلام؛
خب شما کلیت کالربالانس رو میدونی، اما اجازه بده از ابتداش توضیح بدم.
color balance برای کار روی دستهای از رنگهای تصاویر در فتوشاپ هست.
یعنی در واقع سه رنگ اصلی (Red, Green, Blue) و مکملهای اونها (Cyan, Magenta, Yellow).
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدان تاثیر این تغییر رنگ در سیستم هم به سه دسته تقسیم میشه:
1. Shadows: تنظیم رنگ فقط در قسمتهای سایه و قسمتهای تیره تصویر اعمال میشه.
2. Highlights: تنظیم رنگ فقط در قسمتهای هایلایت و خیلی روشن تصویر اعمال میشه.
3. Midtones: تنظیم رنگ فقط در قسمتهای با تون میانی (بخشهای غیر از سایه و هایلایت) اعمال میشه.
کاربردش کاملا بستگی به تصویر داره.
برای تغییر نور سفید (White Balance)،
یا مثلا افزایش شدت یک طیف رنگ خاص در یک تصویر (مثلا جلا دادن به رنگ سبز گیاهان بدون تغییر دیگر رنگها در تصویر).
یا مثلا شما یک طرح گرافیکی با الگوی رنگ بنفش زدی، در دل این طرح از عکسی استفاده میکنید و با استفاده از color balance، بالانس رنگ عکس رو با طرحتون هماهنگ میکنید.
و خیلی کارهای دیگه
البته هر کدوم ار موارد بالا راههای متعددی دارند، color balance هم یکیشونه:)
sansoven
28-03-2013, 18:33
با تشکر اگه بشه یه آموزش تصویری رو هم از این کار یا نمونه قابل فهم ارائه بدین ممنون می شم
J U N I P E R
02-04-2013, 13:44
مثلا عکس زیر رو ببین:
با تنظیم کالربالانس، دمای تصویر کمی پایین اومده، یه کوچولو هم کنتراست بالاتر رفته.
عکس اصلی (راست) | بعد از کالربالانس (چپ)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغییرات اعمالشده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.