ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر سنجی در مورد دامین

ila
13-03-2013, 11:31
برای یک آموزشگاه میخواام یک دامین ثبت کنم به غیر از com, ir برای اموزگاه کامپیوتر چه دامنه ای مناسب تره
ممنون

dracula_killer
13-03-2013, 19:24
اگر داخل آمریکا زندگی می کردیم بهت می گفتم edu.
اما خب اینجا ایرانه و....
بهتره که org یا info انتخاب کنی.الان مجتمع فنی تهران که اونم یه آموزشگاهه info رو انتخاب کرده

ila
13-03-2013, 19:36
آخه دوسدارم دامنه کام باشه ولی کام رو قبلا یکی دیگه گرفته
حالا به نظرتون چی اضافه کنم به اسم آموزشگاه که خیلی هم طولانی نشه و بشه از کام استفاده کرد
ممنون

dracula_killer
13-03-2013, 19:55
نام آموزشگاهتون رو میگید تا پیشنهاد بدم؟

ila
13-03-2013, 20:17
آموزشگاه کامپیوتر نورافشان

dracula_killer
13-03-2013, 20:28
noor-afshan.com

این یکی موجوده برای پارک کردن،اما خب من خودم شخصا باش حال نکردم :دی

ila
13-03-2013, 20:39
نه خط تیره نمیخوام داشته باشه

m.m.m5651
13-03-2013, 21:17
noorafshanacademy.com
من که خیلی حال کردم باهاش. درسته طولانیه اما تو ذهن میمونه. مثلا این دامنه های مثل irysah.com که مخفف هزار تا چیزه ولی کوتاهه عمرا تو ذهن نمیمونه اما این میمونه.
تازه .org و .net ش هم بازه.

Thor God
13-03-2013, 22:14
بنده هم میخواستم یه دامین ثبت کنم برای یه سایت در مورد فناوری و کامپیوتر و همین جور چیزا ! به almaclick.com فکر می کنم ولی شبیه سایت هایی هست که از تبلیغات کلیکی استفاده می کنن میشه ! به نظرتون همین خوبه یا نه ؟!

اگه یه دامین خوب که همه ی پسوند های ir و com و org و ... به ذهنتون رسید حتما بگید.

dracula_killer
13-03-2013, 22:17
بنده هم میخواستم یه دامین ثبت کنم برای یه سایت در مورد فناوری و کامپیوتر و همین جور چیزا ! به almaclick.com فکر می کنم ولی شبیه سایت هایی هست که از تبلیغات کلیکی استفاده می کنن میشه ! به نظرتون همین خوبه یا نه ؟!

اگه یه دامین خوب که همه ی پسوند های ir و com و org و ... به ذهنتون رسید حتما بگید.

almanet گزینه ی خوبی بود که متاسفانه همشو بردن
اما almaweb org بازه

Thor God
13-03-2013, 22:58
حالا این یه مورد که گفتم حتما نباید alma داشته باشه. هر چیزی که مربوط به تکنولوژ باشه خوبه
در ظمن این نکته رو توجه کنید که گفتم همه ی پسوند ها باز باشه لطفا

همین آلما کلیک خیلی ضایس ؟!

dracula_killer
14-03-2013, 00:34
click نداشته باشه به نظر من بهتره،چون یاد سایت های ptc و تبلیغاتی میندازه.
نظرت درباره ی ittorch چیه؟به جز com بقیش بازه
میدونی torch همون مشعل است.اسم دومینت میتونه این القا کنه که در دنیای تاریک it،سایت تو مثل همون مشعلیه که تمومه تاریکیارو کنار میزنه و روشنایی میاره(اووف دم خودم گرم چه استدلالی :دی )

Thor God
14-03-2013, 08:46
آقا من يه كم تو انتخاب هام وسواسي هستم . اين داميين هم كه گفتي خيلي سخته اصلا آدم يادش نميمونه

اگه ميشه يه كم ديگه هم فكر بزن .... چاكرم

پ.ن :
به جان خودم تا همين چند وقت پيش شب و روز نداشتم اون قدر دامين به ذهنم رسيد كه خيلي خاض رو گرفته بودن و خيلي هاش نصفه بود و بعضا هم مسخره در ميومدن
الان ديگه مخم هنگ كرده چيزي به ذهنم نمياد