ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال از برنامه نویسهای حرفه ای

MOHAMMAD_ASEMOONI
13-03-2013, 04:36
سلام
یه سوال دارم :
آیا یه برنامه نویس حرفه ای میتونه یه برنامه ی موبایل رو تغییر بده و چیزی بهش اضافه کنه ؟
یه مرورگر موبایل هست , آیا یه برنامه نویس حرفه ای میتونه یه دکمه ی اتوریفرش AUTO REFRESH بهش اضافه کنه ؟
تا وارد هر صفحه ای شدیم بتونیم اتوماتیک صفحه رو بر اساس مدتی که تنظیم میکنیم REFRESH کنیم

mehrdad_joon
15-03-2013, 00:09
سلام
یه سوال دارم :
آیا یه برنامه نویس حرفه ای میتونه یه برنامه ی موبایل رو تغییر بده و چیزی بهش اضافه کنه ؟
یه مرورگر موبایل هست , آیا یه برنامه نویس حرفه ای میتونه یه دکمه ی اتوریفرش AUTO REFRESH بهش اضافه کنه ؟
تا وارد هر صفحه ای شدیم بتونیم اتوماتیک صفحه رو بر اساس مدتی که تنظیم میکنیم REFRESH کنیم

عزيز كار نشد نداره.
بستگي به طرف داره،ولي در كل با هك كردن اون مرورگر و دسترسي به كد اصلي برنامه ي مرورگر نوشته شده هركاري ميشه با اون كرد،ولي هك كردن مرورگرها كار هر كسي نيست.
موفق باشيد

blossom111
15-03-2013, 00:56
سلام
من آموزش بازی با زبان c++ میخوام با APIی directx
شما بلدید؟؟
میتونید راهنماییم کنید؟؟

mehrdad_joon
11-05-2013, 20:22
سلام
من آموزش بازی با زبان c++ میخوام با APIی directx
شما بلدید؟؟
میتونید راهنماییم کنید؟؟

متاسفنه نه،ولي با openGl سوالي بود در خدمتم

Mehrdad Sh.

MOHAMMAD_ASEMOONI
11-05-2013, 20:33
عزيز كار نشد نداره.بستگي به طرف داره،ولي در كل با هك كردن اون مرورگر و دسترسي به كد اصلي برنامه ي مرورگر نوشته شده هركاري ميشه با اون كرد،ولي هك كردن مرورگرها كار هر كسي نيست.موفق باشيدسلام . شما کسی رو میسناشید که بتونه این کار رو انجام بده . میخوام در مورد قیمت باهاش صحبت کنم . با تشکر

mehrdad_joon
12-05-2013, 15:34
سلام . شما کسی رو میسناشید که بتونه این کار رو انجام بده . میخوام در مورد قیمت باهاش صحبت کنم . با تشکر

خير

Mehrdad Sh.

szh_1367
12-05-2013, 15:55
سلام . شما کسی رو میسناشید که بتونه این کار رو انجام بده . میخوام در مورد قیمت باهاش صحبت کنم . با تشکر

چنتا سایت هست که شما پروژه درخواست میکنید و دوستان و برنامه نویسان با توجه به نوع برنامه نویسی روی پروژه شما قیمت گذاری می کنند و کار رو برای شما انجام میدهند

برای اینکه تبلیغ جای خاصی نشود سایت ها رو برای شما از طریق پیام خصوصی ارسال میکنم