PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نیاز به لپتاپ دارم و میخوام برای خریدش سیستمم رو بفروشم... راهنمایی کنید لطفا

soroosh_cz
13-03-2013, 02:17
سلام
دوستان من یه سیستم خوب دارم و از طرفی نیاز به یه لپتاپ خوب هم دارم، حالا شما مشخصات سیستم رو ببینید، راهنمایی کنید که آیا می ارزه من بفروشمش و یه لپتاپ بگیرم جاش؟ اگر آره چه مل لپتاپی... البته اضافه کنم که یه لپتاپ گیمینگ هم داریم، قطعا این هم میخوام طوری باشه که بشه راحت با اون یکی شبکه بازی کرد (تا مقدار زیادی گیمینگ باشه).

مشخصات سیستم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خوب، چیکار کنم به نظرتون؟:n13:

Ali*Reza
13-03-2013, 14:04
به نظر من اگز کاربردتون گیم هست و شرایطتون ایجاب نمیکنه که بواسطه کار یا شغلتون لبتاب داشته باشین ، سیستم فعلیتون کاملا مناسبتر هست برای گیم.
مادربوردتون از سوکت AM2+ هست و از رمهای DDR2 پشتیبانی میکنه. پیشنهاد میکنم مادربورد و رمتون رو ارتقا بدین و در آینده در صورت امکان گرافیک قدرتمندتری انتخاب کنبن.

soroosh_cz
13-03-2013, 15:48
نه حقیقتش، حس بازی کردن رفته و مثل قبلا که شبانه روز بازی میکردم، بازی نمیکنم.
الان بیشتر سریال و گاها بازی های قدیمی بازی میکنم تحت شبکه با برادرم (لپتاپ MSI GX660R) داره. آخرین بازی که حسش اومد بازی کنم DMC بوده. با فروش این سیستم چه لپتاپی میشه خرید؟

Ali*Reza
13-03-2013, 18:15
به هر حال با توجه به پردازندتون ، هر لپتابی هم که شما بگیری سرعت و پرفرمنس خیلی بالاتری نسبت به سیستم فعایتون نداره.
بستگی سیستمتتون رو چند بفروشین.
برای خرید لپتاب هم پیشنهاد میکنم در قسمت مربوط به خودش مطرح کنین تا زودتر به نتیجه برسین : مشاوره خرید لپ تاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

soroosh_cz
13-03-2013, 21:53
من که نمیخوام لپتاپی بخرم که در حد سیستمم باشه، یه لپتاپ مناسب با قیمت فروش این سیستم میخوام، شما نمیدونید قیمت حدودی سیستمم چقدر در میاد؟ اگر بفروشمش، یه لپتاپ مناسب، نه قوی گیرم میاد؟

Ali*Reza
13-03-2013, 22:29
به نظر من سیستمتتون رو حدودا 2 تومن اگر بتونین بفروشین ، لبتاپ مناسبی میتونین تهیه کنین.