ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فوری::باطری لپ تاپم چند ساعت توی آب بوده؟؟الآن سوخته؟

mohamadvirus
11-03-2013, 23:44
دوستان لطفا" سریع کمکم کنید!
یه جا خونده بودم یخچال مکان خوبی برای نگهداری باطری هستو این حرفا....
من باطری لپ تاپمو توی یکی از کشو های یخچال گذاشتم حالا واسه عید که تمیزی کردیم یخچال رو شستیم و اون کشویی که باطری توش بوده پرش آب بوده و منم بعد از چند ساعت این قضیه شدم و باطری رو از زیر آّب درآوردم خیس خیس بود!!
الآن منتظرم خشک بشه هنوزم باهاش کاری نکردم
به نظرتون الآن باطریش سوخته یا سالمه؟؟؟اگه سالمه کاراییش تغییر پیدا میکنه؟؟؟
لطفاگ زود جواب بدین هنوز یک ماه نیست خریدمش
مدل لپ تاپمم asus k 45 vd-b هست

Pami
12-03-2013, 01:26
شما لپ تاپ رو یک ماه میشه خریدید بعد باتری رو چرا گذاشتید توی یخچال ؟!!
این کار برای این موقعیت نیست ، برای زمانی هست که باتری dead یا فاسد شده باشه
بگذریم ، احتمال سولفاته شدن ترمینال ها هست ، هر چند پک باتری کاملا پلمب هست و امکان نفوذ آب به داخلش کمه
اما با همین کار عمر باتری رو کاهش دادید
شما برای تست نیاز به یک ولت متر دارید تا ولتاژ خروجی اش رو اندازه بگیرید

نکته : هرگز باتری نو رو داخل محیط سرد مثل یخچال قرار ندید !

FC.Barcelona
12-03-2013, 02:07
مشکلی نداره به خاطر سمی بودن لیتیوم و واکنش پذیری بالاش کاملا باطری محافظت شده و امکان رفتن مایعات به داخلش تقریبا غیر ممکنه

MZN84
12-03-2013, 08:49
عجب کاری کردی با باطری نو!!!
اتصال کوتاه شده پس کاملا تخلیه شده.اگه پلاتیین های خروجی رنگش عوض شد با نوک چاقو خیلی آروم و خیلی کم روشو بتراش.

hasanoooooooo
12-03-2013, 12:08
احتمالا یه جا خونده اینجوری عمر باطری بیشتر میشه و..... بنظرم اگه درست از خود باطری استفاده کنی و سیکا شارژ و دشارژ بین 2 هفته باشه راحت باطریت حدود 3 سال یا بیشتر راحت جواب میده...به همه حرفی نمیشه داخل نت اعتماد کرد.... تازه اینکارو وقتی انجام میدن که باطری دیگه جواب نمیده و با اینکار حدود شاید 20 روز یجورایی جواب بده البته سریع هم باید باطری نو خرید برا دستگاه. قبل از وصل کردن این باطری به لپتاپ حتما از ولت متر استفاده کن.

mohamadvirus
13-03-2013, 02:19
آقا من گذاشتم باطری خشک بشه بعد از یک روز
بعد باطری رو به لپ تاپ زدم ولی لپ تاپ روشن نشد!!!
توی همون حالتی که باطری توی لپ تاپ بود لپ تاپ رو به برق وصل کردم و روشن شد و دیدم علامت باطریش هست و نوشته 100% فول شارژ(قبل از اینکه داخل یخچال بذارمشم فول شارژش کردم) ولی اگه سیم برق رو قطع کنم لپ تاپ خاموش میشه!!یعنی اینگار هیچ منبع ولتاژی نداره
حالا چکار کنم؟؟
منتظر نظراتتون هستم

mohamadvirus
13-03-2013, 22:06
کسی جواب مارو نمیده؟؟؟؟