مشاهده نسخه کامل
: Auto Open!
سلام و همگی خسته نباشین...
من هر موقع Flash یا هر Removable Disk دیگه ای رو به PC وصل میکنم ، اتوماتیک پوشه ی محتویاتشو باز میکنه و من با این حرکتش شدیدا مشکل دارم! :n03:
میخواستم ببینم کسی میتونه لطفا بگه چی جوری میتونم این حرکت مسخرش رو Off کنم؟؟؟
OS information : Windows 8 32-bit Enterprise Edition
مرسی...
saeed_136915
12-03-2013, 00:21
سلام
به این مسیر برین و از اینجا تنظیم کنین : Control Panel\All Control Panel Items\AutoPlay
mohsent71
12-03-2013, 08:13
سلام
به این مسیر برین و از اینجا تنظیم کنین : Control Panel\All Control Panel Items\AutoPlay
ممنون مشکل من که حل شد :n16:
jafarian
12-03-2013, 16:25
سلام و همگی خسته نباشین...
من هر موقع Flash یا هر Removable Disk دیگه ای رو به PC وصل میکنم ، اتوماتیک پوشه ی محتویاتشو باز میکنه و من با این حرکتش شدیدا مشکل دارم! :n03:
میخواستم ببینم کسی میتونه لطفا بگه چی جوری میتونم این حرکت مسخرش رو Off کنم؟؟؟
OS information : Windows 8 32-bit Enterprise Edition
مرسی...
طبق 3 تا روش پایین که دو تا اولش مربوط به سایت اول بصورت شکل قرارداده شده میتونید پیش برین:n01:
روش اول
به کنترل پنل بعدشم گزینه AutoPlay انتخاب کنیدبعد چکمارک Use AutoPlay for all media and devices بردارین روی گزینه save کلیک کنید بیاین بیرون
روش دوم
طبق قسمتی که نشوته شده Method 2: Using the Group Policy Editor در همین سایت پایین پیش برین به اینصورت که منوی run اجرا داخلش دستور gpedit.msc تایپ اینتر کنید در کادری که باز میشه طبق شکل سوم روی گزینه Turn off Autoplay دبل کلیک کنیددر کادری که باز میشه طبق شکل آخر گزینه Enabled بعدشم گزینه CD-ROM and removable media drives انتخاب کنید سیو کنید بیاین بیرون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش سوم
منوی run باز کنید داخلش تایپ کنید regedit اینتر کنید درکادری که باز میشه به این مسیر پایین برین اول
بعد داخل پنجره سمت راست کلیک راست روی گزینه NoDriveTypeAutoRun دبل کلیک کنید در کاردی که باز میشه در قسمت vaule data این دستور 0xFF وارد اینتر کنید رجیستری رو ببنیدین سیستم ریستارت کنید
نکته: برای این روش بالا از فایلهای رجیستری که قراردادم هم میتونید استفاده کنید به اینصورت که برای غیر فعال کردن حالت اتوران تنها کافیه فایلی به اسم Disable_AutoPlay انتخاب کنید هر پیغامی هم که داد تایید اکی کنید سیستم ریست کنید برای برگشت به حالت قبلم اون یکی فایل اجرا کنید طبق همین روش فایل بالا پیش برین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.