مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید این سه تا گوشی ***
amir0831
11-03-2013, 15:50
با سلام خدمت دوستان عزیز -من زیاد اطلاعات دربازه گوشی ندارم ولی الان میخوام ببین از بین این 3 تا کدوم مدل از همه لحاظ بهتره.
Htc Rhyme-Htc Sensation Xe-Htc desire x
mey 2009
11-03-2013, 18:26
از لحاظ سخت افزاری Sensation xe توی یه کلاس بالاتر قرار میگیره و گرونتر از این دوتای دیگه هم هست. شما اگر انتظاراتتون رو از گوشی بگین و سقف بودجه رو مشخص کنید دوستان راحت تر میتونن کمکتون کنن.
maziarzar
13-03-2013, 17:45
گوشی هایی که شما انتخاب کردید از لحاظ قیمت وکارایی باهم خیلی متفاوتند
شما حداکثر بودجه و انتظاراتتون رو بگید تا بتونیم بهتر کمکتون کنیم
Abismo Negro
17-03-2013, 06:13
در مورد Desire X باید بگم من با این گوشی کار کردم و گوشی خیلی خوبی هست به ویژه رابط کاربری نسخه جدیدش ولی ایراداتی که داره این هست که در این رنج قیمت گوشی هایی با مشخصات فنی بهتر نیز پیدا می شوند(به طور مثال گوشی هایی با ۱ گیگ رم و حافظه داخلی بیشتر و دارای دوربین مکالمه تصویری و...)
مساله بعدی این هست که کیفیت ساخت بدنه این گوشی برخلاف سایر مدل های کمپانی HTC زیاد خوب نیست.جنس پلاستیک استفاده شده در درب پشتی بسیار بد بوده که هنگام باز کردن درب پشت گوشی(که کار بسیار سختی هم هست) این درب با یه فشار کم خم میشه و حس خوبی به من نداد(خصوصا به نسبت هزینه ای که بابت گوشی داده بودم)همچنین جنس ماده به کار رفته در قسمت دور صفحه نمایش از جنس پلاستیک خوبی نبوده که حتی با استفاده از قاب محافظ و گارد در اثر استفاده ممکن است آسیب ببیند.
نکته آخر اینکه برعکس بسیاری از گوشی های در این رنج قیمت که از صفحه نمایش ضدخش استفاده می کنند این گوشی از صفحه نمایش معمولی استفاده کرده که فاقد هر نوع تکنولوژی مانند Gorilla Glass یا Dragontrail می باشد که باعث می شود صفحه نمایش این گوشی در برابر خراش مقاوم نباشد که به نسبت قیمت در بین گوشی های سایر کمپانی های رقیب نکته مثبتی به شمار نمی آید. موفق باشید.
Sensation xe خوبه ولی پیشنهاد بنده به شما sony p
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.