ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درایور لب تاپ Asus N55SF

wolfomid
11-03-2013, 10:44
با سلام و خسته نباشید
من لب تاپم ویندوز اوریجینال هست و یه برنامه تخصصی رشته ام میخوام روش نصب کنم ک فقط روی xp نصب میشه واسه همین میخواستم ویندوزم رو xp کنم ولی وقتی توی سایت ایسوس رفتم درایور lan و chipset و گرافیک نداره ک دانلود کنم
مگه نباید این سه تا رو داشته باشم تا بعد نصب ویندوز به مشکل بر نخورم؟ البته گرافیک رو از یه سایت دیگه گرفتم ولی توی خود سایت ایسوس چیپست و لن نیست واسه دانلود
از کجا میشه دانلود کرد یا کدوم هارو دانلود کنم تا بعد نصب ویندوز مشکلی برام پیش نیاد؟
اینم لینک خود ایسوس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_Download_8
ممنون میشم راهنماییم کنید

smss.exe
11-03-2013, 11:08
سلام

بهتره از برنامه XP Mode یا VMWare Workstation استفاده کنی؛ چون به خاطر یه برنامه خوب نیس که سون رو از دست بدی. اما اگه می خوای حتما XP نصب کنی میتونی امتحان کنی یعنی اول از هاردش یه بک آپ بگیری و بعد تست کنی که اگه جواب نداد دوباره برش گردونی.

اما اگه CPU شما Core i7 باشه فکر نکنم اصلا بشه روش XP نصب کرد.

به هر حال اگه بخوای میتونی از این دو تا لینک هم کمک بگیری:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ode_for_windows_7_full.php
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

wolfomid
11-03-2013, 11:54
آخه اون حتما باید xp بریزم
از ویندوز اوریجینالم وقتی لب تاپم رو خریدم بک آپ گرفتم روی 5 تا دی وی دی
یعنی نمیشه xp بریزم؟

khelane
11-03-2013, 21:23
سلام
فکر نکنم این کار بشه مگر با شبیه ساز
ولی شما ببین چیپ ست و کارت شبکه چیه مدل هاشون برو تو سایت خودشون دانلود کن نه سایت لب تاب فرضا اگه چیپ اینتل هست به وفور نسخه های اکس پی جدیدش یافت میشه ولی باید نصبش کنی ببینی میتونه بشناسه
واسه کارت شبکه هم همینطور برو تو سایت سازنده اش فرضا اگر atheros هست میتونی بری تو سایتش دانلودش کنی
نصب هم نشد تو دیوایس منیجر رو کارت شبکه راست کلیک و اپدیت هم بزن و با روش have disk هم یه بار نصب کن ببین حل میشه
احتمالش زیاد نیست ولی خب تست کن شاید کار کرد