مشاهده نسخه کامل
: برفک زدن در هنگام بالا آمدن ویندوز7
capitan70
11-03-2013, 10:31
سلام . من دیروز با لب تاپ در حال عوض کردن مک آدرس مودم بودم که یهو صفحه نمایش لب تاپ عین تلوزیون برفک زد .میخاستم کمکم کنید.
مشخصات لب تاپ؟ msi GE620 Dx
cori7
vga:2g
led panel:"15.6
amir.zomorodian
11-03-2013, 11:22
خب تا جایی که من اطلاع دارم برفک زدن ربطی به آدرس مک عوض کردن نداره .
هنوز هم همین ایراد رو داره یا نرم افزار خاصی باز میکنید این اتفاق میفته یا زمان خاصی این مشکل پیش میاد ؟؟؟
درایور گرافیک به روز هست ؟
capitan70
11-03-2013, 12:59
نه همین که ویندوز میخاد بالا بیاد برفک میزنه. لب تاپ را تازه خریدم . نمیدونم بازم میخاد که درایور را آپدیت کنم یا نه؟
عزیز قبلا هم همینطور بوده یا فقط همین موقع اینطوری شده میشه ازش یه عکس بزاری
شما اگه میتونی یه تست از رم و گرافیکتون بگیر بعد نتیجه رو اعلام کن
بعد از برفک دادن ویندوز به حالت عادی میاد بالا
شما یه بار ویندوز که میخواد بیاد بالا f8 رو بزن بعد یه سری گزینه میاره شما enable vga mode رو بزن ببین درست شد احتمال داره از گرافیک باشه
capitan70
12-03-2013, 10:48
همین که لب تاپ را روشن میکنم اونطوری میشه سیف مود نمیشه. بایوس نمیره .ویندوز هم نمیشه زد .
بده گارانتی خیال خودتو راحت کن!
azaramir
12-03-2013, 11:01
گارنتي بده معلوم نيست بهش كي تحويل بدن پيش تعمير كارم ببره احتمال داره ازش قطعه كش بره يه ادم معتبر پيدا كن روش كار كنه واست شايد بهت انداختن
capitan70
12-03-2013, 18:29
بده گارانتی خیال خودتو راحت کن!
دادم به همون فروشگاهی که خریده بودم گف کارت گارانتی را بیار بفرستیم تهران.اما کارت گارانتی بهم ندادن الان نمیدونم چیکار کنم اما میگن دادیم. روی جعبه، شرکت ماتریس بر چسب زده .نمیدونم بدون کارت گارانتی کارم حل میشه یا نه؟:n03:
دادم به همون فروشگاهی که خریده بودم گف کارت گارانتی را بیار بفرستیم تهران.اما کارت گارانتی بهم ندادن الان نمیدونم چیکار کنم اما میگن دادیم. روی جعبه، شرکت ماتریس بر چسب زده .نمیدونم بدون کارت گارانتی کارم حل میشه یا نه؟:n03:
ببین نمیشه با سریال لب تاب زیرش پیگیری کنید اکثرا کارت گارانتی داخل جعبه لب تاب هست
برفک هم دیگه احتمال داره از اتصال کابل خلاصه ... چیزای دیگه میشه در این صورت بدی به گارانتی هم باید بعد عید منتظرش بشی
اگه تعمیرکار حرفه ای تو شهرتون هست بده بهش خلاص یا باهاش مشورت بکن لب تاب رو بهش نشون بده شاید علاجش باشه
سلام
درسته که به محض روشن کردن هم برفک میزنه ولی مشکل از refresh کارت گرافیکه . .
کارت گرافیک چیه ؟ دقیق
capitan70
13-03-2013, 09:13
من الان میخام بدونم که میشه بدون کارت گارانتی فرستاد نمایندگی؟
و میشه به فروشنده بهم یکی دیگه بده ؟چون وقتی گفتم بهم ندادید رفت یه مشت آورد بعد گفت باید مثل این باشه، برو خونه را دوباره بگرد. که من یادمه نداد و تو جعبه هم نبود.:42:
جواب منو بده :دی
------------------------
همیشه دست پیش و بگیر ..
کلا لپتاپ و LCD سریال خاص دارن که راحت معلوم میشه گارانتی هست یا نه .. من مLCD هامو واسه تعمیر میبرم هیچی نمیدم خودشون چک میکنن . . طرف نلنگه کاغذ بازی نمیکنه ! :n05:
بگو من کارتمو گم کردم ولی گارانتی که هست شما هم باید درستش کنید . .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.