ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کـــمـــک : Print Density کجــــــــاااااااســــت !؟؟؟

zendegiesagi
11-03-2013, 08:27
سلام دوستان
اگه ممکنه یه کمکی برسونین .

یه پرینتر لیزری رنگی 1025 دارم . میخوام density رو کاهش بدم تا تونر کمتری مصرف شه . اما هرچی میگردم پیداش نمیکنم . بیشتر دوستان بهم گفتن برم تو
printer propertise > configure و اونجا پیداش میکنم . اما داخل تب configure واسه من گزینه ی density وجود نداره . انقدر گشتم دارم خل میشم دیگه :n13:
اینم عکس تب configure<propertise ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منه که دنسیتیش گم شده . میذارمش تا شاید زودتر رهنمائی برسونین .

همچنین من دنبال گزینه ی Economic print هم میگردم که بنا بر گفته بعضی از دوستان باید تو تب paper / quality باشه که بازم نیست .!!
حالا این دوستان ما رو سرکار گذاشتن و توضیحات یه مدل دیگه رو به ما تحویل دادن یا بنده گیج بازی در میارم و نمیبینمشون !؟
اینم عکس تب paper/quality ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که اکونومیک نداره .

کلا به نظر میرسه هرچی تنظیم صرفه جوئیه از تنظیمات من پاک شده !!!!!!!!!!! :n03:

هم اکنون منتظر یاری سبزتان هستیم !!

payma
11-03-2013, 14:03
تو قسمت Printer Properties نیست رو عکس پرینتر راست کلیک کن تو قسمت Properties تو تب Device Setting

دومی هم تو قسمت Printer Preference تو تب Paper/Quality دقیقا زیر Print Quality یه چیزی نوشته به اسم Econo Mode اونو تیک دار کن