ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در پرینتر لکس مارک lexmark e120

seebche
10-03-2013, 18:12
سلام
کسی میتونه درایور این چابگر رو واسه ویندوز 7 64 بیت واسم بزارهکلافه
شدم بس که گشتم و نبود
ممنون

sajjad256
15-03-2013, 20:16
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

blossom78
16-03-2013, 12:41
سلام دوست من . این مشکل شمارو من هم داشتم تا بالاخره تونستم حلش کنم.این مراحل به ترتیب انجام بده 100درصد مشکلت حل میشه
1 - برو به لینک : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- از قسمت operating system گزینهwindows و از قسمت select versionگزینه ی vista 64-bit انتخاب کن
3- از لینک هایی که ظاهر میشه اولین لینک درایور از قسمت Drivers دانلود کن . تاکید میکنم از قسمت Drivers نه از قسمت Universal Printer Driver
4- وقتی دانلود کردی و نصب شروع کردی ، تو آخرین صفحه نصب قبل از اینکه دکمه finish بزنی که نصب شروع بشه اینکارها رو انجام بده :
الف) printers انتخاب کن و از پنجره سمت راست دکمه مدل e120n انتخاب کن
ب ) وقتی پرینتر به منوی سمت چپ اضافه شد علامت + کلیک کن تا زیر منوش باز بشه
ج ) port انتخاب کن و دکمه add port از سمت راست کلیک کن.(بصورت پیش فرض روی lpt1 قرار داره که شما باید usb1 انتخاب کنی) . بعد دکمه finish بزن تا نصب شروع بشه
د ) بعد از پایان نصب به کنترل پنل برو و از قسمت پرینترها lexmark e120n v رو با کلیک راست و انتخاب گزینه set as default printer بعنوان پیش فرض انتخاب کن
نکته : پرینتر تو تمام این مراحل روشن باشه
تمام.انشاا... درست میشه
فی امان الله

h_khozooei
16-03-2013, 14:59
راستی بگم الکی پول تونر شارژ برای لکسمارک ندید.
تونر سامسونگ با لکسمارک یکیه
من مال سامسونگ Corona رو امتحان کردم خوب جواب داد.

pouria25
05-07-2013, 13:21
درود دوستان
من پرینتر lexmark t430 دارم متاسفانه پرینت نمیگیره و روی صفحش مینویسه :load MP feeder A4
لطفآ کمکم کنید با سپاس

h_khozooei
05-07-2013, 21:07
من با این پرینتر کار نکرده ام ولی سایز سینی تون رو a4 نیست.
برای همین می گه از سینی دستی استفاده کن

becolony
18-09-2013, 12:08
سلام
خواهشا مشکل منو حل کن

1 - برو به لینک : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2- از قسمت operating system گزینهwindows و از قسمت select versionگزینه ی vista 64-bit انتخاب کن
تا اينجا میرم من درايور E120n را واسه ويندوز 7 64 بیتی پیدا نمی کنم
در کل بگويم من پرينتر LEXMARK e120n را دارم می خواهم رو ويندوز 7 64 بیتی نصب کنم درايورشو پیدا نمی کنم
خواهشا کمک کن
ممنون

h_khozooei
19-09-2013, 20:29
تو اینترنت تو سایت های دیگه بگرد.
البته این مدل پرینتر رو شرکت واریان و مادیران می ارن می خواهی یه زنگ به هر دوشون بزن

saratt
22-12-2013, 14:23
سلام مدل چاپگر من lexmark120 هستش درایور رو شناخته اما تا متنی رو چاپ میکنم به صورت مربع مربع چاپ میکنه لازم به ذکر است که از ویندوز 8 استفاده میکنم البته قبلا هم همین ویندوز بود ولی این مشکل رو نداشتم وقتی که ویندوز رو دوباره نصب کردم این مشکل پیش اومد البته تو ویندوز 7 این مشکل رو ندارم . ممنون میشم اگه کسی بتونه راه حلی برای من بزاره تشکر:n13: