ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : به نظر شما بهترین نسخه Crysis کدام است؟

Layken
10-03-2013, 17:47
Maximum Game Series

Click here to view the original image of 600x200px.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
به اواخر نسل رسیدیم و اخرین قسمت از سری بازی های Crysis نیز منتشر شد ، نسخه اول این بازی در سال 2007 منتشر شد و
با ارائه یکی از برجسته ترین گرافیک های روز دنیا توانست قدم هایی بزرگ در زمینه گرافیک بردارد و خودی نشان بدهد اما کرایسیس
فقط گرافیک نبود و محیط های سند باکس گونه بزرگ همراه با گیم پلی گسترده از دیگر مزیت های این بازی به شمار میامد.
تا الان 4 قسمت از این سری بازی منتشر شده و به نظر شما بهترین نسخه Crysis کدام است

Crysis - 2007

Crysis Warhead - 2008

Crysis 2 - 2011

Crysis 3 - 2013

VAHID
10-03-2013, 18:13
والا اسم کرایسیس رو میبینم همیشه یاد نسخه یک بازی میوفتم هیچ کدوم به همون نسخه نمیرسن

البته 2 هم خوب بود

نسخه 3 که با این دایرکت ایکس 11 کلا ناامیدم کرد...

GOLDFINCH
10-03-2013, 21:24
با توجه به نتایج نظرسنجی،من تنها کسی هستم که به کرایسیس 3 رای داده.خب من برای این رای چند دلیل داشتم: اگر از گرافیک خیره کننده ی این بازی فاکتور بگیریم، خواهیم دید که جذابیتمحیط و گیم پلی و دقت در ساخت اشیا و بسیاری از موارد نا گفتنی دیگر نیز برای اینبازی باقی خواهد ماند. اما مسلماً اینبازی هم،مانند همه ی بازی ها نکات منفی همدارد .مثلاً یکی از نکات منفی این بازی که بسیار از ارزش آن می کاهد آن است که میتوان به راحتی آن را در 6 ساعت تمام کرد،و یا آن که باید حتماً دایرکس 11 برایاجرا بر روی سیستم نصب باشد در حالی که خیلی از سیستم ها اون رو ساپورت نمیکنند درستاست که نکات منفی این بازی زیاد است، اما نکات مثبت آن از ارزش بالاییبرخوردار است. که به نظر من هیچ بازیای تا به حال همه ی این نکات مثبت را باهم ندارد. البتهشاید به نظر بعضی ها برسد که من به قول معروف پیاز داغشو کمی زیاد کردم. اما به هرحال رای من همان کرایسیس 3 است.

stronghold 3
10-03-2013, 21:32
فقط crysis warhead ...

l3izar
14-03-2013, 15:23
من که هیچ کدوم از نسخه ها رو بازی نکردم! ! !
فکر کنم فقط گرافیکش خوب باشه درسته؟
البته میخواستم نسخه 3 رو بخرم که وقتی جدول فروش این هفته انگلستان رو دیدم کلا از این بازی ناامید شدم!

vipeer
17-03-2013, 12:37
100% نسخه 1
نسخه3 جالب نبود .بازم به 2

A.Green.H
07-04-2013, 19:00
واقعا که...واقعا که بازی بی عیب و نقصی بود ...
گرافیکش که دیگه هیچی...کلا حرف نداشت...

moltendo
09-05-2013, 21:58
تو بیشتر موارد اولین نسخه ی یک فرنچایز برتره
چون ایده ها تو نسخه های بعدی فقط تکرار میشن
البته استثنا هم داره مثل COD