مشاهده نسخه کامل
: مجید خراطها - دیگه میرم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجید خراطها - دیگه میرم
اسفند 91
در این تاپیک میتونید بهترین آهنگ این آلبوم رو انتخاب کنید و به این سوالات پاسخ بدید:
1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
5. نسبت به آلبوم قبلی خواننده (کنسل) پیشرفت بود یا پسرفت؟
نظرسنجی بعد از 30 روز بسته و تاپیک قفل میشه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر، تیم مدیریت انجمن موسیقی
abdolahe
10-03-2013, 14:55
سلام
من دو بارم البوم گوش دادم ولی متاسفانه اصلا نتونستم باهاش ارتباط بر قرار کنم ، امیدوارم بقیه دوستان خوششون اومده باشه :n16:
و فکر میکنم البوم کنسل تو زمان خودش نسبت به این البوم در زمان حال بهتر بود :n12:
ramin1988
10-03-2013, 17:54
من همه کارها رو دارم پشت سر هم گوش میدم ..... همرو پسندیدم ..... نظر بیشتر فعلا زوده
چقدر منتظر همچین روزی بودم بتونم آلبوم مجید رو با مجوز بخرم و گوش بدم .....
League OF Legends
10-03-2013, 17:56
من همه کارها رو دارم پشت سر هم گوش میدم ..... همرو پسندیدم ..... نظر بیشتر فعلا زوده
چقدر منتظر همچین روزی بودم بتونم آلبوم مجید رو با مجوز بخرم و گوش بدم .....
یعنی دانلود نکردی؟:n19:
NET DOCTOR
10-03-2013, 19:22
یعنی دانلود نکردی؟:n19:
اگر 3 چیز محال در جهان باشه یکیش دانلود آلبوم مجید خراطها توسط رامین طرفدار پروپاقرصشه!:n02:
بهترین ترک با تنظیم کهکشانی پدر تنظیم مدرن ایران سروش طباطبایی ترک آخر آلبوم یعنی همون خدانگهدار بود!!!
واقعا عالیه تنظیم های سروش...
ایکاش در این آلبوم بیشتر با سروش همکاری میکرد مجید...
1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
5. نسبت به آلبوم قبلی خواننده (کنسل) پیشرفت بود یا پسرفت؟
1- به نظرم ضعیف ترین کار این آلبوم ترک 3 به نام دار و ندار هست ؛ البته ضعیف نه به این معنی که کار سطحی و سخیفی باشه بلکه به نسبت سایر ترکها /
2- ترک دو - بلا تکلیف
3- با تقدیم احترام به سروش طباطبایی ؛ به نظرم ترک 5 یعنی حلقه
4- باز هم حلقه
5- البته یه آلبومی به نام حس خاص هم اومده بود که برخی از آهنگهای این آلبوم هم بود داخلش قبل از این آلبوم رسمی ؛ ولی خب چون مبنا کنسل هست با یکبار گوش دادن آلبوم جدید قاعدتا باید کنسل رو انتخاب کنم اما اگر با گوش دادن بیشتر نظرم عوض شد ویرایش میکنم :دی
My_Love_Kharatha
12-03-2013, 00:08
من همش رو دوس داشتم ولی دیگه میرم دلنشین بود تا اینجا
اول جا داره بگم که چقدر خوشحالم آلبوم مجید بالاخره و بعد از سال ها انتظار بصورت مجاز وارد بازار شد و تونستیم بخریمش
1-دار و ندار
2-حلقه
3-بازم حلقه
4-کماکان حلقه
5-بنظرم کنسل بهتر بود
بهترین ترک آلبوم ترک آخر یعنی "خدا نگهدار" بود...
همچنان بعد از چند دور گوش دادن به آلبوم میگم بهترین ترک با تنظیم کهکشانیه دیجی سروش اس.جی ترک(سروش طباطبایی) عزیز...
چه کرد خداییش این پدر تنظیم مدرن ایران...:n09:
حیف فقط یک ترک هست از همکاری این 2....
Altairezio
18-03-2013, 21:37
دوستان آلبومی نبود که ایرانو بلرزونه!:n09:
خیلی ضعیف بود من که 5 تا ترکشو انتخاب کردم با بقیش حال نکردم بیشتر آلبومه حس خاص + چند تا ترک تک خودشو میکس کرده!
خیلی ناامید کرد!
اون کسی که آهنک کنسل رو داده بیرون یا اون کسی که مسافرم رو خونده اینقدر ضعیف کار کنه؟!
آلبوم ضعیفی بود. همش همون حرفای تکراری ...
ramin1988
23-03-2013, 10:38
دوستان آلبومی نبود که ایرانو بلرزونه!:n09:
خیلی ضعیف بود من که 5 تا ترکشو انتخاب کردم با بقیش حال نکردم بیشتر آلبومه حس خاص + چند تا ترک تک خودشو میکس کرده!
خیلی ناامید کرد!
اون کسی که آهنک کنسل رو داده بیرون یا اون کسی که مسافرم رو خونده اینقدر ضعیف کار کنه؟!
به دلیل فروش تمام نسخه های تیراژ اول آلبوم و ..... با درخواست مجید خراطها آلبوم در اختیار سایت های بزرگ موسیقی برای دانلود قرار گرفت تا اونهایی که موفق به خرید نشدن بتونن آلبوم رو گوش بدن !
پیشواز ایرانسل از 10 آهنگ برتر ماه 7 آهنگ مربوط به این آلبوم میباشد ... !
در سایت موسیقی ما پربازدید ترین مطلب خبر آلبوم دیگه میرم مجید خراطها میباشد .... !
تخریب کنید .......
زنده باد بهترین آلبوم سال 1391 سلطان احساس
MILAD MGH
23-03-2013, 11:34
تخریب کنید .......
زنده باد بهترین آلبوم سال 1391 سلطان احساس
دوست عزیز، شما بهتره انتقادپذیرتر باشید و بدونید که تاپیک برای اینه که همه بیان نظراشون رو بگن.
هرکسی که انتقاد میکنه قصد تخریب نداره و شاید فقط نظرشو میگه.
وقتی شما با تعصب میگی بهترین آلبوم سالِ 91، کسی از شما ایراد میگیره؟
دوست عزیز، شما بهتره انتقادپذیرتر باشید و بدونید که تاپیک برای اینه که همه بیان نظراشون رو بگن.
هرکسی که انتقاد میکنه قصد تخریب نداره و شاید فقط نظرشو میگه.
وقتی شما با تعصب میگی بهترین آلبوم سالِ 91، کسی از شما ایراد میگیره؟
اتفاقا انتقاد خیلی هم خوبه اما بعضی ها نمیدونن انتقاد و تخریب چه فرق هایی دارن و هرچی دوست ندارن خراب میکنن و انتهاش میگن جنبه داشته باش اینا انتقاد بود . نه عزیز من از امضا بعضی ها میشه فهمید دلیل این که میگن حرف های تکراری چی هست . دوست عزیز حرف تکراری بهتره از یه روز حرف از عینک ریبن و النگو و یه روز شعر حافظ
My_Love_Kharatha
23-03-2013, 16:03
شما عکس امضات رو کوچیک کن ، ضمنا شما میگی حرف های تکراری ما میگیم سبک ، ما میگیم گذاشتن کنسرت بعد چند روز از آلبوم و اجرای همون آلبوم یعنی قدرت شما بگرد دنبال یه صدای زنده
فکر کنم بای
MILAD MGH
23-03-2013, 16:10
من بدلایلی نمیتونم بحث رو ادامه بدم.
ولی درباره این جمله:
دوست عزیز حرف تکراری بهتره از یه روز حرف از عینک ریبن و النگو و یه روز شعر حافظ
این رو بهش میگن تنوع و هنرمندی که چندسال پشت سر هم کارای تکراری بده، از نظر من ضعف محسوب میشه براش.
لطفاََ از من نقل قول نگیرید و بقیه دوستان هم بهتره به سوال های پست اول جواب بدن.
بقیه بحث ها رو توی تاپیک هواداری ادامه بدید.
Eblis 2011
23-03-2013, 16:46
من خودم از طرفدارای قدیمی مجید هستم .
پس لطفا بهم انگ تخریب نزنید ...
آلبوم ضعیف بود و حرفی واسه گفتن نداشت ....... :n03:
امیدوارم ظرفیت شنیدن انتقاد هم بالا بره ...
ramin1988
23-03-2013, 17:18
از روز خریدن آلبوم ، آلبوم داره پلی میشه ....... سلطان احساس چیکار کرده :n28::n12:
Eblis 2011
23-03-2013, 17:59
از روز خریدن آلبوم ، آلبوم داره پلی میشه ....... سلطان احساس چیکار کرده :n28::n12:
میشه گفت گند زده :n02:
ramin1988
23-03-2013, 18:01
میشه گفت گند زده :n02:
سطح شعور شما هم همین توهین کردنه !
My_Love_Kharatha
23-03-2013, 18:05
شیطان رجیم
لعنت به ابلیس
به قول رامین زنده باد استاد خراطها
Alireza_SA
23-03-2013, 18:47
خدایا ببین کار دنیا به کجا کشیده:n02:
این بنده خدا ابلیس از قدیم طرفدار خراطها بود من یادمه:n02:
چاوشی رو میکوبید ...:n02:
دنیا وفا نداره:n02:
Eblis 2011
23-03-2013, 19:01
سطح شعور شما هم همین توهین کردنه !
تا جایی که من به یاد دارم خراط ها فرهنگش خیلی فراتر از ایناس ... چطور دوستایی مثل شما داره نمیدونم ... طرز ادب و صحبت کردنتون همه چی رو مشخص کرده
تا جایی که ممکنه بسوز
از چی بسوزم دوست من ؟ از آلبومی که انتظارات رو برآورده نکرده ؟
شیطان رجیم
لعنت به ابلیس
به قول رامین زنده باد استاد خراطها
همچنین . لعنت بر شیطان رانده شده ...
بنده مهدی هستم با اجازتون ....
منم میگم زنده باد مجید خراطها ... من مجید رو خیلی دوست دارم ...
مطمئنم مجید ظرفیت انتقاد رو داره و با گوش دل به انتقادات طرفداراش گوش میده ....
اما آلبوم آخرش به نظرم ضعیف بود ...
حالا اینا شدن کاسه ی داغتر از آش ...
خدایا توبه ....
MILAD MGH
23-03-2013, 20:07
بحث ادامه پیدا کنه، پست ها رو پاک میکنم.
همونطور که گفتم ادامه بحث در تاپیک خودِ مجید خراطها ادامه بدید.
mohammad1333
28-03-2013, 18:33
منم میتونم راجع به خراطها نظر بدم
منم میتونم راجع به خراطها نظر بدم
خوشحال میشیم نظرتون رو بدونم. :)
با تشکر مهران...
زنده باد مجید خراطا.این آلبومش هم مثل آلبوم های قبلیش محشر بود
my whole world is majid's musics and his fantastic lyrics.i LOVE him so much
sir12011
28-03-2013, 19:15
ضعیف ترین آلبوم سال
بهترین ها تا اینجا..
13 محسن
عاشقانه های احسان
جاده رو یاهای سیروان:n12:
Alireza.M67
31-03-2013, 19:45
با کمال احترام به طرفدارای حاضر ...
کار های این خواننده واقعا ضعیفن و شاید اگه بخوام ضعیف ترین خواننده ای که آلبومش موفق به گرفتن مجوز شد رو نام ببرم خوده ایشونه.
بیشتر از تکنیک و سبک خاص خوانندگی صدای آه و ناله در میاد که دیگه واقعا حوصله آدم رو سر میبره و گوش رو اذیت می کنه، فکر می کنم به خاطر همینه که بعضی ها بهش می گن سلطان احساس که بیشتر به نظر من سلطان آه و ناله میشه بهش گفت.
از نظر آهنگ سازی هم که کارها واقعا ارزش زیادی نداره.
به نظرم اگه می خواد موفق تر باشه باید یکم از تکنیکی تر بخونه و همچنین آهنگ های بهتری بسازه و سعی کنه که انقدر از روی ذهن و احساس داخلیش نخونه، بلاخره هر چیزی حساب و کتاب داره، کار خوانندگی هم درسته که قسمتیش احساسه ولی قسمتیش هم تکنیکه که این خواننده اصلا بخش دوم رو رعایت نمی کنه.
با آرزوی موفقیت و سلامتی برای خواننده و طرفداراش :n16:
با توجه به اینکه این آخرین آلبوم سال 91 هم اومد پرونده این سال هم بسته شد.
من طرفدار محسن چاوشی نیستم ولی بهترین آلبوم سال رو 13 چاوشی می دونم .
ramin1988
01-04-2013, 23:24
اول از همه یه تشکر ویژه دارم از مدیران عزیز انجمن اینجا که همیشه سعی کردن بی طرف باشن .... اما الان مدتی هست که یه 4 .5 نفر از طرفداران م.چ که یه اجرای زنده نداره و ....... میان و بدترین توهین ها رو به سلطان احساس میکنن که میدونم دقیقا دلیلش چی هست ....... شما پر فروشترین .... شما بیشترین طرفدارا ....... شما تو توهین کردن و به سخره گرفتن اول .......
اما همین الان برو مغازه های فروش محصولات فرهنگی بگو یه آلبوم چاووشی بده یه خراطها ..... ببین کدوم تموم شده کدوم تو دکه سر چهارها ریخته و مونده
پیشواز ایرانسل از 10 آهنگ اول که بیشترین استفاده رو بین مردم داشته 7 آهنگ از آلبوم حلقه هست ....
منم جای شما بودم میکوبیدم و توهین میکردم ....
تا امروز به احترام خاطره هایی که با آثار محسن عزیز داشتم ساکت موندم ولی توهین ها و ساکت موندن و تشکر مدیران از توهین ها باعث شد این پست رو بدم ...... البته نه مثل شما با توهین.
امیدوارم همه خواننده ها بدون پارتی و استفاده از اسم ها روی کاور آلبوم به اندازه سلطان خراطها سر و صدا کنن و یه سری رو اینطوری مثل شما تکون بدن ......
همه خواننده ها گر چه سال ها زدید فریاد ها ........ سرور همه شما هست سلطان مجید خراطها
امیدوارم همینطور که پست های توهین پاک نشدن بعد چند روز این جوابیه بدون توهین پاک نشه
Eblis 2011
01-04-2013, 23:34
اول از همه یه تشکر ویژه دارم از مدیران عزیز انجمن اینجا که همیشه سعی کردن بی طرف باشن .... اما الان مدتی هست که یه 4 .5 نفر از طرفداران م.چ که یه اجرای زنده نداره و ....... میان و بدترین توهین ها رو به سلطان احساس میکنن که میدونم دقیقا دلیلش چی هست ....... شما پر فروشترین .... شما بیشترین طرفدارا ....... شما تو توهین کردن و به سخره گرفتن اول .......
اما همین الان برو مغازه های فروش محصولات فرهنگی بگو یه آلبوم چاووشی بده یه خراطها ..... ببین کدوم تموم شده کدوم تو دکه سر چهارها ریخته و مونده
پیشواز ایرانسل از 10 آهنگ اول که بیشترین استفاده رو بین مردم داشته 7 آهنگ از آلبوم حلقه هست ....
منم جای شما بودم میکوبیدم و توهین میکردم ....
تا امروز به احترام خاطره هایی که با آثار محسن عزیز داشتم ساکت موندم ولی توهین ها و ساکت موندن و تشکر مدیران از توهین ها باعث شد این پست رو بدم ...... البته نه مثل شما با توهین.
امیدوارم همه خواننده ها بدون پارتی و استفاده از اسم ها روی کاور آلبوم به اندازه سلطان خراطها سر و صدا کنن و یه سری رو اینطوری مثل شما تکون بدن ......
همه خواننده ها گر چه سال ها زدید فریاد ها ........ سرور همه شما هست سلطان مجید خراطها
امیدوارم همینطور که پست های توهین پاک نشدن بعد چند روز این جوابیه بدون توهین پاک نشه
عزیز من خون خودت رو کثیف نکن و الکی هم زور نزن .....
عطر آنست که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید : شما نمیخوای هی بگی که بهترین آلبومه ... ملت خودشون عقل دارن و میفهمن چی خوبه چی بده ......
نیازی نیست که یه طرفه به قاضی بری و متعصبانه صحبت کنی ...
اگه آلبوم خوب باشه و مردم راضی باشن خودش نشون میده ... نیازی به تعریف و تمجید نداره ...
من به این جمله خیلی معتقدم : چیزی که خوب باشه بی سر و صدا میمونه و هیچ تعریفی ازش نمیشه ( طرف مطمئنمه که کارش خوبه و نیازی به تعریف نداره )
اما چیزی که خوب نباشه و عیب و ایراد توش زیاد باشه ... صاحب جنس میاد داد و بیداد میکنه و از جنسش تعریف میکنه ....
اینو میشه تو خرید میوه و لباس به وضوح دید .... جنس خوب همون موقع و تو دید اول فروش میره ... جنس که رو دست بمونه ، صاحب جنس مجبوره با داد و بیداد سعی کن جنسشو خوب جلوه بده ...
ramin1988
01-04-2013, 23:48
عزیز من خون خودت رو کثیف نکن و الکی هم زور نزن .....
عطر آنست که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید : شما نمیخوای هی بگی که بهترین آلبومه ... ملت خودشون عقل دارن و میفهمن چی خوبه چی بده ......
نیازی نیست که یه طرفه به قاضی بری و متعصبانه صحبت کنی ...
اگه آلبوم خوب باشه و مردم راضی باشن خودش نشون میده ... نیازی به تعریف و تمجید نداره ...
من به این جمله خیلی معتقدم : چیزی که خوب باشه بی سر و صدا میمونه و هیچ تعریفی ازش نمیشه ( طرف مطمئنمه که کارش خوبه و نیازی به تعریف نداره )
اما چیزی که خوب نباشه و عیب و ایراد توش زیاد باشه ... صاحب جنس میاد داد و بیداد میکنه و از جنسش تعریف میکنه ....
اینو میشه تو خرید میوه و لباس به وضوح دید .... جنس خوب همون موقع و تو دید اول فروش میره ... جنس که رو دست بمونه ، صاحب جنس مجبوره با داد و بیداد سعی کن جنسشو خوب جلوه بده ...
دقیقا منم صحبتم همینه ..... بشینید ماه ها توهین و تخریب کنید ....... مهم اینه مردم چی گوش میدن :n12: زنده باد سلطان احساس
من آلبوم رو یکبار گوش کردم و آهنگ بلاتکلیف رو به خاطر شعرش بیشتر پسندیدم. حرف دلم بود!:n27:
آقا ما چندسال پيش تو تاپيك مجيد خراطها نوشتيم سلطان جيغ و احساس بجز اينكه اخطار گرفتيم اينباكسمون هم از لطف دوستان بي نصيب نموند.الانم با ترس و لرز پست ميزارم:n27:
نه تنها با اين آلبوم حال نكردم بلكه حسي هم كه قبلن با خدانگهدار و مسافر داشتم با اين تنظيم جديدش خراب شد.فقط يك مقدار از آهنگ حلقه خوشم اومد
در كل نسبت به آلبومهاي قبليش پسرفت كامل بود.ايشالا تو آلبوم بعديش يك كم تنوع تو كارهاش بده :n06:
NET DOCTOR
06-04-2013, 12:04
آلبوم رو گوش کردم
می تونست بسیار قابل توجه تر باشه اگر این همه آهنگ ازش در ماه های قبل از انتشار لو نمی رفت
برعکس برخی دوستان که از آهنگ دار و ندار خوششون نیومده بود من ازش خوشم اومد و یه تغییر سبک جالب بود که حالت مسخره هم نداشت و غم خاصی هم توی محتوای شعرش بود
در کل لو رفتن قطعات آلبوم ضربه زیادی بهش زد و تغییر تنظیم ها هم به نظر من کمک کننده نبوده و تنظیم ها و ملودی های قبلی بهتر بود
به هر حال خوشحالم که اولین آلبوم رسمی مجید هم اومد و امیدوارم از این به بعد بتونه با کاراش طرفداراش رو بیش از پیش خوشحال کنه
با تشــکر از 18 نفـری که در این نظرسنجی شرکت کردن...
بعد از گذشت یک ماه، با نظر شما ترانهی حلقه با 11 رأی به عنوان بهترین ترانهی این آلبوم انتخاب شد.
آهنگ با کیفیت 128 ضمیمهی انجمن شد :)
ادامهی بحثها در مورد آلبوم رو در تاپیک اختصاصی خواننده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دنبال کنید.
با تشکر
مدیریت انجمن موسیقی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.